Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaslar kese küçüklügü yüzünden kürtaj olacagım haftaya pazartesı günü genel anestezılı olmayı tercıh ettım.deneyımlerınız dogrultusunda tavsıyelerınızı alabılır mıyım tesekkur ederım
bende 9 haftalık hamileydim bebeğimin kalbi durmuş daha önce de 2 kez genel anestezi ile kürtaj oldum kesinlikle lokal anastesi falan isteme daha çok ağrılı oluyormuş benim genel anestesi ile 2 saat sonra evime gittim ve hiç ağrım sızım olmadı şimdi yarın sabah gene kürtaj olucam ve gene genel anestesi isteyecem
Bu 3.kürtajım olacak ve hiç çocuğum yok hayırlısı bakalım Allah sana yardımcı olsun senin pazaartesi imiş sana yazarım sonuçları
bende 9 haftalık hamileydim bebeğimin kalbi durmuş daha önce de 2 kez genel anestezi ile kürtaj oldum kesinlikle lokal anastesi falan isteme daha çok ağrılı oluyormuş benim genel anestesi ile 2 saat sonra evime gittim ve hiç ağrım sızım olmadı şimdi yarın sabah gene kürtaj olucam ve gene genel anestesi isteyecem
Bu 3.kürtajım olacak ve hiç çocuğum yok hayırlısı bakalım Allah sana yardımcı olsun senin pazaartesi imiş sana yazarım sonuçları
Allah razı olsun kızlar tesekkur ederım.Rabbım cok sukur yuzume baktı kürtaj olmak zorunda kalmadım doktor düşük olması ıcın ılac vermıstı kese kendılıgınden dustu kurtaja gerek kalmadı.rabbım hepımıze sabır versın benım de hıc cocugum yok 10 aydır bebek ıcın ugrasıyorduk ve son ıkı ayda ıkı düşügüm oldu.gercekten zor Allah kolaylık versın sabır versın...
geçmiş olsun arkadaşım...3 kez kürtaj olmak zorunda kaldım,3.de de genel anesteziyle oldum,hiç ağrım acım olmadı...madenki olan oldu bundan sonrası daha az acı versin bari geçmiş olsun tekrardan...
geçmiş olsun arkadaşım...3 kez kürtaj olmak zorunda kaldım,3.de de genel anesteziyle oldum,hiç ağrım acım olmadı...madenki olan oldu bundan sonrası daha az acı versin bari geçmiş olsun tekrardan...
geçmiş olsun.ben de 2 kez kürtaj yaşadım. ilkinde 7 haftalıktı kalp atışı duyulamadı ve kürtaj oldum. ikincisinde 7 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum. şu an çocuğum yok. sebebini araştırıyorum doktorlar bişey demiyolar. peki size bi açıklama yapıldı mı yani bu 3 kürtaj hakkında bir diğer gebelik için şunu şunu yapın denildi mi? Allah'ım bize de hayırlı evlatlar nasip eder inşallah...
geçmiş olsun.ben de 2 kez kürtaj yaşadım. ilkinde 7 haftalıktı kalp atışı duyulamadı ve kürtaj oldum. ikincisinde 7 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum. şu an çocuğum yok. sebebini araştırıyorum doktorlar bişey demiyolar. peki size bi açıklama yapıldı mı yani bu 3 kürtaj hakkında bir diğer gebelik için şunu şunu yapın denildi mi? Allah'ım bize de hayırlı evlatlar nasip eder inşallah...
bır suru sebebi var lale sanırım yolun cok basında olanlardansın onunde uzun ve sabırla beklemen gereken bır yol var arkadasım.ben 10 ay gebelık ıcın ugrastım 10 ay ıcınde hormon testlerı rahım fılmı yumurta gelıstırme ılacları... ıkı gebelık gecırdım düşükle sonuclanan.sımdı bunların sebebı ıcın bazı testler var genetık ve kan pıhtılasması ıcın testler...devlette malesef ki 3 düşükten sonra arastırılıyor istersen sen de benım gıbı özelde yaptırabılırsın.doktorum 1 ay korunmadan sonra tekrar gebelık dusunebılecegımı soyledı su an coraspin ve folibol kullanıyorum eger gebe kalırsamda sonucları beklemeden kan sulandırıcı iğnelere baslayacagız.
canım ben ağrıdayım buralarda doktor sıkıntısı oldugu ıcın erzuruma gittim. şifa hastanesıne...sana keske ankarada bır doktor önerebılseydım .emın ol benden daha sanslısın ankara buralardan daha ıyıdır bu konuda bıraz arastır bakalım .