cok erken dıe bılıorum
tesekkürler arkadaslar,doktorum zaten burda degil,tatilde ;( doktorum cok iyi,en son kontrolümde cok iyi oldugunu söyledi,ama her ihtimalde akintin falan olursa hemen hastaneye git dedi!
hastanedeki bayan doktor dedi! daha dogrusu doktor yardimcisi anladigim kadariyla! bu gün hic birsey gelmedi cok sükür ... bi kiz arkadasimdada olmus aynisi,2 hafta kanamasi olmus cok sükür bebegi sapasaglam!
cok gecmiş olsun canım sen sıkma canını yoktur kötü bişey diğer arkadaşlarında dediği gibi yerleşme ile ilgilidir ama sen yinede dikkat et kendine mümkün olduğunca dinlenmeye bak. bende salı günü gideceğim kontrole 7 haftayı doldurmuş olacagız. benimde sat tarimle hesaplamayla ultrason 1 hafta tutmuyo bu yumurtama düzensizliğinden olurmuş insan her ay aynı yumurtlamazmış.
bide benim kese biraz aşağıdaydı düşük riski olmasın diye progestoron verdi ilaç içiyorum şimdi inşallah salı günü hersey yolunda olur bende kalp atışlarını duyarım.
akıntı derken kahverengi akıntı mı yoksa normal akıntı mı? fazla olursa gitmen gerekiyormuş
hiçç canını sıkma.benim de aynı şekilde kahverengi akıntım geldi.o yerleşme kanamasıdır.5 haftalıkken olmustu bende.ama ilk 3 ay cok önemli.ani hareketler yapma.dolaba uzanayım tabak alayım yok kova alyım yerden yapma bunları...normal işine git gel.rapor almana da gerek yok.moralin de iii olsun ki bebişin iyi tutunsun...
4 haftalıksa kalp atısı ıcın erken canım
tebrikler cok sevindim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?