7 haftalık hamileyim hiç belirtim yok

Ayy ne güzel darısı başıma inşAllah içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim

Ben 4 haftalikta küçük bi kese göründü. 6 haftada kalp atışını duyduk. Bi kanamam oldu şükür bitti bebeğim iyi şuan 10 haftanın içindeyiz yeni yeni bulantı kusma başladı terleme oluyo asermede var

Bende de hiçbir şey olmadı hatta kanamam çok oldu ama çok şükür 7 aylık oldu bile şimdi oğlum..

Baş dönmem olmadı mide bulantım olmadı 3 aylıktı annemgil gördü sen nasıl hamilesin dediler öyle belli değildidaha düne kadar 2 günde 1500 km yol yaptım tatile gittim ordan oraya gezdim hala enerjiğim karnım büyüdü ama ne ağırlaştım ne de belirti vs oldu. Bence çok iyi Bi şey miden bulansa başın dönse daha kötü keyfini çıkar

Ayy maşAllah bende öyleyim aynen Maraşta yaşıyorum memleke 5 saat falan 2 haftaya bir gidip geliyoruz hiç mide bulantısı falan olmuyor yinede çok şükür

Ben sanırım şuan 16. Haftadayız ve ilk zamnlar ne baş dönmesi ne mide bulntısı hiçbiri yoktu sadece sabhları biraz daha aç uyanıyordum hatta bi gün acıkmadığım için doktoruma mesaj atmıştım çocuğuma bişey mi oldu diye doktor böyle bi soruyu ilk defa duyuyorum acıkmakla bebeğin sağlığı arasında hiç bi ilişki yok demişti

Benim 3 çocuğum var, üçünde de hiç baş dönmesi bulantı aşerme vs yaşamadım. Görenler sen nasıl hamilesin falan diyordu. İlk aylarım hep çok rahattı, yolculuk yaptık gezdik yüzdüm falan herşeyi yaptım. Sadece son haftalar biraz zorladı karın büyüdükçe.

Benism
Bende hiç hamilelik belirtisi yaşamadm ama gebeliğm sağlklı bir şekilde ilerliyor

Ilk haftalarda olmayabiliyor canim. Bende de oyleydi. 10 haftadan sonra basladi. Saglikla kucagina al insallah

Kız şükret inşallah tüm süreci böyle tamamlarsın hamileliğini en güzel şekilde geçirirsin. Ben şuan 35+5 haftalık hamileyim hamileliğin yasattiklarini bırak ilerleyen haftalarda içindeki meleğin tekmeleri , yumrukları ,kafa atması ,totosu ile ittirmesi ,dönmesi , yuvarlanması,hickirmasi uyutmicak Rabbim saglikla sıhhatle meleginizi kucağınıza almayı nasip etsin

Şükrediyorum tabiki ama ilk gebelik ya korkuyorum Allah korusun ayy ölürüm ben ona Rabbim o günleri görmeyi de nasip eder inşAllah amin Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…