Ya herkes öyle diyor ama Allah ne taktir ettiyse o olacak o yüzden çok üstüne düşmüyorumAyy maşAllah nasıl sabırlısınız ben olsam çatlar ölürdüm valla
Ayy ne güzel darısı başıma inşAllah içimi rahatlattınız çok teşekkür ederimBen sanırım hiç kusmadan hiç baş dönmesi yaşamadan hatta sabahlara kadar uykum hiç bozulmadan hiç aşermeden güzel bir hamilelik geçirmiştim.:) çok şükür gayet sağlıklı 1 yaşında bir oğlum var şuanda :)
Ayy ne güzel valla bende öyle düşünüyorum tabiki ama sabrına hayran kaldımYa herkes öyle diyor ama Allah ne taktir ettiyse o olacak o yüzden çok üstüne düşmüyorum
Aminn inşallahİnşAllah canım hepimiz sağlıkla alırız minişlerimizi kucağımıza ❤
Şimdi gittim tiroid için vermeye doktor ultrasona soktu kalp atışınıda duyduk çok şükürAyy ne güzel valla bende öyle düşünüyorum tabiki ama sabrına hayran kaldım
Ayy gözünüz aydın ben 6+1 de duydum kalp atışınıŞimdi gittim tiroid için vermeye doktor ultrasona soktu kalp atışınıda duyduk çok şükür
MaşAllahBende de hiçbir şey olmadı hatta kanamam çok oldu ama çok şükür 7 aylık oldu bile şimdi oğlum..
Ayy maşAllah bende öyleyim aynen Maraşta yaşıyorum memleke 5 saat falan 2 haftaya bir gidip geliyoruz hiç mide bulantısı falan olmuyor yinede çok şükürBaş dönmem olmadı mide bulantım olmadı 3 aylıktı annemgil gördü sen nasıl hamilesin dediler öyle belli değildidaha düne kadar 2 günde 1500 km yol yaptım tatile gittim ordan oraya gezdim hala enerjiğim karnım büyüdü ama ne ağırlaştım ne de belirti vs oldu. Bence çok iyi Bi şey miden bulansa başın dönse daha kötü keyfini çıkar
Bende hiç hamilelik belirtisi yaşamadm ama gebeliğm sağlklı bir şekilde ilerliyorKızlar merhaba bugün tam 7 haftalık hamileyim ama ne mide bulantısı ne baş dönmesi falan hiç bişey yok sadece bel ağrısı ve sıcak basması oluyor herkesin bünyesi farklı tabi ama yinede korkuyorum bi kaç hamile tanıdığım var hepsinde baş dönmesi falan hepsi varbenim gibi belirti yaşamayan sağlıklı bebeği olan var mı acaba
Valla bir rahatlama oldu bende çok sağol kuzum inşallah sağlıkla kucağımıza alırızAyy gözünüz aydın ben 6+1 de duydum kalp atışını
Ayy maşAllah bende öyle olurum inşAllahBenism
Bende hiç hamilelik belirtisi yaşamadm ama gebeliğm sağlklı bir şekilde ilerliyor
Amin canım inşAllahhhValla bir rahatlama oldu bende çok sağol kuzum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Kız şükretKızlar merhaba bugün tam 7 haftalık hamileyim ama ne mide bulantısı ne baş dönmesi falan hiç bişey yok sadece bel ağrısı ve sıcak basması oluyor herkesin bünyesi farklı tabi ama yinede korkuyorum bi kaç hamile tanıdığım var hepsinde baş dönmesi falan hepsi varbenim gibi belirti yaşamayan sağlıklı bebeği olan var mı acaba
Şükrediyorum tabiki ama ilk gebelik ya korkuyorum Allah korusunKız şükretinşallah tüm süreci böyle tamamlarsın hamileliğini en güzel şekilde geçirirsin. Ben şuan 35+5 haftalık hamileyim hamileliğin yasattiklarini bırak ilerleyen haftalarda içindeki meleğin tekmeleri , yumrukları ,kafa atması ,totosu ile ittirmesi ,dönmesi , yuvarlanması,hickirmasi uyutmicak Rabbim saglikla sıhhatle meleginizi kucağınıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?