Doğuma Hazırlık 7 haftalık hamileyim kalp atımı yok kese şekli bozuk

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Tugce 27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2022
56
16
3
27
Arkadaşlar 7 ay önce boş gebelik geçirdim tekrar gebe kaldım boş gebelikten korkarken doktor dün kalp atımı alamadı ve kese şekli bozuk oldugınu söyledi bana sata göre 8 haftalık olmam gerekiyor ama geç döllenme sanırsam oluşuma göre 6 hafta 2 günlük dedi sağlıksız gebelik oldugınu söyledi pazartesi tekrar bakalım %99 duyamayız dedi çok emin konuştu başına böyle birşey gelen var mı kese şekli düzelir mi kalp atımı alamadım direk kürtaj dedi yardımlarınızı bekliyorum çok üzülüyorum

İlk once geçmiş olsun baska bir doktora gidin tek doktora bakmayin peritanoloji doktoruna gidin geç döllenme bazen bu sonuçlar doğuruyor bendede gec döllenme olmuştu 16 haftaya kadar bebek kendini bi türlü göstermedi ne kalp atimi alabildik nede tarama yapilabildi ve bebeğin öldüğü gün ultrasonda gorebildik ve preklamsi gecirdim orta düzeyde muhakkak baktirmaniz lazim iyi bir peritanoloji doktoru bulun kendinize ve preklamsi gelistirmemeye çalışın diğer gebelikleri etkiliyor benim dr öyle söylemişti riskli gebeliklere peritanoloji doktorlari bakıyor tekrar geçmiş olsun

Salı günü başka bir doktora randevu aldım diğer doktorum direk kürtaj istedi %99 kalbini duyamayız dedi ilki boş gebelikti kahretti beni salı günü beklemek istediğimi söylicem diğer doktoruma inşallah Bi ümit verir

Sen yine vitaminlerini kullan düzenli beslenmene dikkat et can cikmayinca umut kesilmez burada nicelerini okuduk biz hic canını sıkma bile doğacağı varsa doğar sen normal jinekologa gitme onlarin bı rutbelisine peritanologa git normal jinekolog banada 8 haftalikken kurtaj dedi bebek gözükmüyor dedi kac dr gezdim en son peritanoloji bölümüne gittim gördük bebegi iki gün sonra öldü karnimda ondan her doktora inancim yok benim sende işini sansa birakma derim

İlaçlarımı kullanıyorum düzenli salı günki doktor ne diyecek bakalım ümit bekleyelim derse onu dinlerim yoksa aksine derse dediğin gibi üstüne giderim

Pıhtılaşma falan var mı sende birde genetik rest yaptırdınız mı canım
8 haftalık kalp atışı duyulması gerekirdi aslında

Pıhtılaşma falan var mı sende birde genetik rest yaptırdınız mı canım
8 haftalık kalp atışı duyulması gerekirdi aslında
Gebe kaldığım için pıhtılaşma sorunu yoktur dedi doktor eğer ilki gibi boş gebelik olsaydı tahlil isterdim dedi

Gebe kaldığım için pıhtılaşma sorunu yoktur dedi doktor eğer ilki gibi boş gebelik olsaydı tahlil isterdim dedi
Benim pıhtılaşması olan arkadaşım da bir boş gebelik geçirdi bir de kalp atışı duyulmadı kese bozuldu da ondan sordum

Benim pıhtılaşması olan arkadaşım da bir boş gebelik geçirdi bir de kalp atışı duyulmadı kese bozuldu da ondan sordum
Bilmiyorum ki doktor öyle birşey yoktur dedi ama salı günü daha da netleşicek inşallah rabbim hayırlar versin

Yorumlarıniza biraz baktımda pıhtilaşma sorunu olanlarda gebe kalabiliyo doktorunuz farklı düşününüyo sanırim, 1 canlı doğumum vardı ustüne 2 düşük birde kimyasal gebelik gecirdim aylarca nedenini araştırdık bi öğrendimki pıhtılaşma bozukluğum varmış iğne ilaç kullandım bu seferki gebeliğimde, bi araştırin bence genetik test felan yaptırin illa özelde yaptırmak içinde uğraşmayın devlet hastaneleri yapıyo bu arada

Pazartesi yada salı özel muayene iyi Bi doktor var oraya gidecez cihazı cok iyi bakalım ne diyecek bekleyelim derse beklicem benim hesaplamama göre 6 hafta a2 günlük filan belki geç döllenme oldu kalp atışı 8 de belki 9. haftada duyulabiliyomuş ama kese şeklinde bozukluk var dedi kese düzelir mi acaba hiç ümit vermedi

Eğer ümit yoksa kürtajla alalım derse bundan sonra araştırma hastanesine profösör e görünecem iyi bir araştırılmadan denemem artık belki tedavi diyecek

İnşallah bi sıkıntı yoktur. Bozuk kese duydum ama düzelirmi hiç bir fikrim yok inan, Hayırlısı olsun inşallah

Eğer ümit yoksa kürtajla alalım derse bundan sonra araştırma hastanesine profösör e görünecem iyi bir araştırılmadan denemem artık belki tedavi diyecek
İnşallah o duruma gelmez ama gelirsede aynen dediğiniz gibi bi araştırmasını yapın altta yatan problem ne ise ona göre bi önlem alınır biraz sabırlı olun bu süreçtede umutsuzluğuda kapılmayın herşeyde bi hayr vardır

4 aydan sonra kürtajmı oldunuz..süreciniz nasıldı çok kanamanız oldumu

Dün düşük yaptım halen daha sürüyor kanama doktor baktı bugın parça kalmış yarın kürtaj olucam

İnşallah bi sıkıntı yoktur. Bozuk kese duydum ama düzelirmi hiç bir fikrim yok inan, Hayırlısı olsun inşallah
Dün düşük yaptım canım halen daha sürüyor kanama doktor baktı bugın parça kalmış yarın kürtaj olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…