Doğuma Hazırlık 7 haftalık hamileyim kalp atımı yok kese şekli bozuk

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
4 aydan sonra kürtajmı oldunuz..süreciniz nasıldı çok kanamanız oldumu
Canım 7 ay önce ilk gebeliğim boş gebelik ti kürtaj oldum 7 ay sonra tekrar gebe kaldım kalp atımı alamadık sağlıksız gebelikmiş doktorum kürtaj demişti dün akşam düşük yaptım halen sürüyor kanamam bugun bakıldı parça kalmış alınması gerek dedi yarın kürtaj olucam inşallah bundan sonra kontrol altında gebelik planlıycaz inşallah

4 aydan sonra kürtajmı oldunuz..süreciniz nasıldı çok kanamanız oldumu
Evet ama zehirli olduğum için hayati durumum olduğu için komalik olmama ramak kalmisken sezeryan almadilar 16 haftaliktim normal doğum gibi ikinarak yaptım bedenime degil bebegime üzülmüştüm kanamam 20 gün sürmüştü ardindan 15 gun sonra tekrar kanama oldu sonra kanamalarim duzene girdi kalan kistleri bebegin parcalarini kurtajla aldılar cok zordu keske hatirlatmasaydin halende kansizlik devam ediyor daha duzelemedim neden sorudunuz

Bende kürtaj olacağım burdaki yorumları okuyorum o sebepten sordum.Tabii zor bi süreç olmuş sizin için.Geçmiş olsun.Bana doktor kürtaj öncesi bi kağıt imzalatacağını söyledi.Orda rahime verebileceği zararı..hatta ilerde tüm rahmin alınması riskini kabul ettiğime dair bi belge.Benim 5 haftayı geçti ve bu maddeler korkutuyor insanı

Canım hiç korkma formalite imza illa oluyo o yarın bende kürtaj olucam 8 haftalık gebeyim kalp atışı alamadık düşük yaptım parça kaldı 7 ay önce boş gebelikten kürtaj olmuştum 10 15 dk sürüyor ilkinde bende korkmuştum çok ama gerçekten korkulacak bir şey yok

Onlar hemen hemen herkese uygulanıyor zaten bende imzalamistim bebek gidince rahimdeki boşluğunu hissediyorsun üzülüyorsun üzülme o yüzden Rabbim daha iyisini sagliklisini versin herkese zaten kontrolede gideceksin sıkıntı olursa söyler zaten ama kazima işlemi yapilmaz sana sanmıyorum vakumla cekerler ileri gebelik olmadigi için vakumlama islemide agir bir işlem degil en az zarari verebilecek işlem 2 hafta iliski yasagi var bebek denemesine hemen baslama kanaman bitince tekrar kanaman olacak oda adet kanaman olacak rahim içi acik olduğu için rahmini toparlanmasina izin ver agri kesiciyle antibiyotik vericekler aksatmadan kullan onlarida 3 yada 4 ay sonra cocuk dusunmeni tavsiye ederim rahimin toparlanma süreci icin ki olacak bebek daha iyi tutunsun geçmiş olsun

Dün düşük yaptım halen daha sürüyor kanama doktor baktı bugın parça kalmış yarın kürtaj olucam
Geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda sağlıklı bi gebelik sağlıklı bi bebiş nasip etsin inşallah

Merhaba herkese, 8 haftalık hamileliğimde kontrole gittiğimde, bebeğin kalp atışı duyulmadı ve 7 haftalıkken durduğunu söylediler. Kendiliğinden düşer dediler o tarihten beri bekliyorum. Bu arada ABD de yaşıyorum. Şuan 10 haftalık ama hala düşük belirtisi yok ve hala şişkinlik var, kasık ağrısı zaman zaman oluyor ve hala göğüs hassasiyetim var. Ne yapacağımı şaşırdım, ay sonu kontrole gideceğim yine, böyle durumlarda ne kadar süre içinde düşük oluyor. Bilgisi olan var mı?

Canım ben de 8 haftalık hamileydim kalp atımı alamadık düşük yaşadım ama içimde parça kaldı küçük olsaydı doktor önemsemezdim dedi ama parça büyüktü dün kürtaj oldum eğer parça alınmazsa bir süre sonra kanı zehirler dedi enfeksiyon kapar ve bir sonraki gebeliğini riske atar dedi sende ihmal etme doktora git lütfen düşük yapsan bile parça kalma ihtimali çok yüksek cünkkü 10 haftalık olmuşsun

7 haftalıkken benimde kalp durması olmustu öğrendiğimde 10.haftamdaydım lekelenmeyle gitmiştim doktora muayene olduğumda kalp atışı alamadık.doktorun dediği o kadar sıkı tutunmuşki vucut atamıyo almamız lazım dedi bence fazla beklemeyin size zarar vermeye başlar belli bi haftadan sonra

Gebe kaldığım için pıhtılaşma sorunu yoktur dedi doktor eğer ilki gibi boş gebelik olsaydı tahlil isterdim dedi
daha neler canım. pıhtılaşma olunca hamile kalınıyor. hatta baştan düşmediyse büyüdükten sonra bile kaybına sebep olabılıyor bebegın. sıradan bir test de degıl, genetik testlerde cıkıyor pıhtılasma var mı ve boyutu ne diye. bunu da araştırma hastanesinin veya üniversite hastanesinin genetik bölümünde yaptırıyorsun

Sağol canım amin inşallah kürtajımı oldum inşallah rabbim hayırlısını versin
okumaya başladığımda iyi haber bekliyordum, üzüldüm. ben 9 aylıkken kaybettim doğumu beklerken. üstelik sebebi de bulunamadı. ama senin gibi boş gebelik ve düsüş yasayan bir arkadasımda pıhtılasma cıktı 9 ay boyunca iğne vurundu ve iki düsükten sonra iki yıl arayla iki bebeği doğdu. biraz kendini toparla ondan sonra testlerini yaptır, zaten iki ayı buluyor sonucun cıkması.

Canım doktorumu değiştirdim operatör doktor çok iyi herşeyi anlattı tedavi başlıcak genetik tahlil yaptorabiliriz sadece sebebini öğreniriz ama benim uygulayacağım tedavi aynı diye söyledi oldugum şehirde çok duydum ama neden dedi baştan gelmedin inşallah 2 ay dedi ama bu kış ara vericem ve benim tirotim yüksek en büyük sebebi onu gördü tiroit tedavisine başlıcaz prolaktin yüksekliği Dr var her ikisinin tedavisini uyguluyacak sonra inşallah coraspirin ve folik asit verdi kan sulandırıcı gebelik düşünmeye başladığım itibaren başka dedi

ben de aynı şeyleri yaşadım bu ay hamile kaldım ama o hastanede yaşananlar sonra kürtajda olanlar inanın unutamıyorum ve şu anda inanılmaz korkuyorum bir yandan seviniyorum çok şükür bir yandan da büyük bir korku sizinde geçecek akışa bırakmak lazım canı veren de alan da Allah

Canım boş gebelikten sonra tekrar gebe kaldım 1 hafta oldu kürtaj oldum tekrar 8 haftalık oluşmuş bebeğim ama kalp atışı alamadık çok zor rabbim kimsenin başına vermesin

Ben acisini sürekli hatırlıyorum ve servise alındığımda ağlıyordum gebe gidip bombos dönmek çok koymuştu ama şimdi diyorumki o bebegi veren Rabbim yine verir

Ben acisini sürekli hatırlıyorum ve servise alındığımda ağlıyordum gebe gidip bombos dönmek çok koymuştu ama şimdi diyorumki o bebegi veren Rabbim yine verir
bana verdi inşallah bu sağlıkla gelir inanın geçen hafta çarşamba sokaklarda ağlıyordum eşim geldi beni aldı meğer hamileymişim içinizi ferah tutun Allah ne verirse hayırlısını versin ama size tavsiyem iyi bir özel drdan randevu alın iyice bir incelesinler ben devlet hastanesinde düşük yaptım çok gençlerdi kaç kere de kontrole gittim sonra özel de bir dra gittim o dediki için parça dolu ameliyata aldılar hemen sonra işaç kullandım iki ay eğer hamile kalabiliyorsanız yine kalırsınız ama sorun nerde onu bulmak biraz da dr tecrübesinde

Allah'ım sagliklica kucaginiza almayi nasip etsin ben geçen sene kaybettim bebegimi 8 yildir evliyim ve bebeğimi ozeldeki doktor yüzünden kaybettim zaten onun beni müşteri olarak görmesi yüzünden bebegim karnimda ölmeden 1 hafta önce hic birşey yoktu hereey yolundaydi daha sonra tansiyon yukselmesi ve dehset çarpıntı başladı yazılar hopluyor gözümün önünde perde iniyordu korktum hemen doktora gittim bebeği göremediğini söyledi ve tansiyonumu ölçtü 19/12 çıktı dehset yuksekti hemen dahiliyeye git dedi dahiliye gebelikte bunlarin olabileceğini gayet normal olduğunu söyleyerek bana ilac vermedi sonra baska doktora gittim ne demek karnimdaki bebek yok sonra o doktorda goremedi meger 14 cm miyom oluşmuş bebek arkasindaymis çok korkunçtu dedim kimildamadan yatayim aradan 4 gün gecti benden bi koku geldi idrarimi yapınca ama böyle bir koku yok miss gibi ve ardindan kanama basladi bebek 16 haftalık olduğu için düşük olmadi rahimde tikandi missed abort oldu arkasindan dehşet baş dönmesi gözlerimin görmemesi burnumdan esimin tabiriyle simsiyah kömür gibi kan akmasi sebebiyle sehir hastanesine kaldirildim meger bende hipertansiyon varmis ve preklamsi geciriyormusum ve ağırlaşmış az daha komaya sokacakmis beni o gün benim en zor gunumdu ve servise ağlayarak çıkmıştım bebegim bebegim diye çünkü o bana 8 yil sonra verilmis hediyeydi umarım Rabbim kucaginiza almayi anali babali buyutmeyi nasip eder ama ben gebe kalirsam benim ameliyatimi yapan doktor bana peritanoloji doktoru bul ona git dedi senin jinekoloji ile isin yok dedi sen artik her türlü riskli gebelik kategorisindesin dedi çünkü hipertansiyon varmis sende sende bilememissin dedi

Takma kafanı, gitme doktora zırt pırt. Benim gittiğim doktor da keseyi göremeyince acaba dış gebelik mi demişti yüreğimi ağzıma getirmişti sinir olmuştum. Ama normal bir gebelik oldu ve kızım 41. haftads doğdu. Doğmayacaksa düşecekse zaten düşer. Bir sıkıntın yoksa gidip de kendini bazı saçma sapan doktorların görüşü sebebiyle üzme. Bekle dur bence.

Hipertansiyon varsa doğurmayın. Benim kadın doğum doktoru görümcem var. 20li yaşlardaki kızların karnında bebekle öldüğü hikayeleri anlatıyor. Canınızdan kıymetli mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…