inanın kendimi gördüm orada yaşadıklarınızın bir benzerini yaşadım tansiyonum o kadar çıkmıştı ki hayal gibi insanları doktorları hatırlıyorum bir yandan soğuk ter boşaltıyorum sanki uyuşturucu almış gibiyim devlet hastanesine acilden ambulansla kaldırlılar mezbaha gibi bir yer her yer kan içinde sizden önceki gebe kadının kanının üstüne oturuyorsunuz inanılmaz bir pislik tek tuvalet var telefonlarımızı aldılar aileden kadında olsa kimseyi almıyorlar tuvaletler kan içinde annem die çok ağladım ama kimseyi de sokmuyorlar içerde bağıran acı çeken kadınlar kendi sancım 4 aylıktı benimde hatam oldu galiba çok sıkıntılıydım o dönemler anlayamadım bile inanın eşim yüzünden ne acılar yaşadım onun cimriliği yüzünden onu affedeceğimi düşünmedim evlenmek istemedi evlilik sözleşmesi dedi nikah günü beni yolda bıraktı bebeğimizi kaybettikten sonra evlendik ama yazık oldu bana ona , sonra devlet hastanesinde içimde parça unutmuşlar özele gittim de farkedildi yoksa içimden tenis topu kadar parça düşürdüm hoş şimdi düşünüyorum canı veren Allah biz ne biliriz ne anlarız evladımız olsun istiyoruz ama onunda hayırlısı olsun sağlığı sıhati aklı yerinde olsun annesini babasını ya da başkasını öldüren insanlar dolu Allahım bizlere hayırlısını versin