Doğuma Hazırlık 7 haftalık hamileyim kalp atımı yok kese şekli bozuk

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Hipertansiyon varsa doğurmayın. Benim kadın doğum doktoru görümcem var. 20li yaşlardaki kızların karnında bebekle öldüğü hikayeleri anlatıyor. Canınızdan kıymetli mi.
Hipertansiyon kontrol altina aldindi fakat sizin goeumceniz demekki insanları korkutmayi seviyor çoğu hipertansiyon hastalari diyetisyene gidip tuzu sifira indirip alfamet nidalat yada adalat kullanarak gebeliklerini devam ettirebiliyor ve kimisi preklamsi eklamsi yada help sendromu bile yasasa ayni sorunları bi daha yaşamıyor ve dogurabiliyor araştırmalara göre ayni babadan %20 preklamsi yasama olasiligi varken farkli babadan %40 la doğum yapan kadınlar var haklisiniz candan önemli degil ama her kadin anne doğar umarim evlisinizdir ve cocuklariniz vardir eger degilseniz ilerde hic bir sorun yokken yillar sonra gebe kalıp hersey yolundayken birden herseyiniz alt üst olmaz ve istirahatle doguran insan cok fazla sizin gorumceniz çok yanlış cümleler kuruyor üstelik 20 li yaslarimdada degilim 30 lu yaslarindayim

Hipertansiyon varsa doğurmayın. Benim kadın doğum doktoru görümcem var. 20li yaşlardaki kızların karnında bebekle öldüğü hikayeleri anlatıyor. Canınızdan kıymetli mi.
Ha sunuda soyleyim bizde tansiyon genetik annedede var babadada var benim kiz kardeşim gecen sene tam 44 haftalıkken dogum yaptı son anda preklamsi yasadi ve sezeryana alindi ve 4500 kg tosun gibi yegenim oldu normal doğum bekledi rahim acilmayinca ani preklamsi gelisti bende ailenin ilk cocugu olduğum için direk genetik olarak beni etkiledi ve hersey kontrol altinda sizin gorumcenizin soyledikleri bence eski köy hayatini yasayan erken evlenen körpe kizlardir çünkü artik öyle şeyler kalmadı malesef tıp çok ilerledi ve herşey guzellesebiliyor 9 yillik beraberligimde ise 3 yasindan beridir buyutyugum manevi oğlum var 12 yasinda kocaman oldu anneliği ondada tatsam bile kardeş istiyor anne ne zaman kardesim olacak ne zaman abi olucam gibi şeyler yani her türlü esim ve ben bebegi istiyoruz benim durumumu yaşayan tüm kadınlar ister anne olmayi Allah yeterki ol desin dünyaya gelecek bebegi kimse durduramaz

inanın kendimi gördüm orada yaşadıklarınızın bir benzerini yaşadım tansiyonum o kadar çıkmıştı ki hayal gibi insanları doktorları hatırlıyorum bir yandan soğuk ter boşaltıyorum sanki uyuşturucu almış gibiyim devlet hastanesine acilden ambulansla kaldırlılar mezbaha gibi bir yer her yer kan içinde sizden önceki gebe kadının kanının üstüne oturuyorsunuz inanılmaz bir pislik tek tuvalet var telefonlarımızı aldılar aileden kadında olsa kimseyi almıyorlar tuvaletler kan içinde annem die çok ağladım ama kimseyi de sokmuyorlar içerde bağıran acı çeken kadınlar kendi sancım 4 aylıktı benimde hatam oldu galiba çok sıkıntılıydım o dönemler anlayamadım bile inanın eşim yüzünden ne acılar yaşadım onun cimriliği yüzünden onu affedeceğimi düşünmedim evlenmek istemedi evlilik sözleşmesi dedi nikah günü beni yolda bıraktı bebeğimizi kaybettikten sonra evlendik ama yazık oldu bana ona , sonra devlet hastanesinde içimde parça unutmuşlar özele gittim de farkedildi yoksa içimden tenis topu kadar parça düşürdüm hoş şimdi düşünüyorum canı veren Allah biz ne biliriz ne anlarız evladımız olsun istiyoruz ama onunda hayırlısı olsun sağlığı sıhati aklı yerinde olsun annesini babasını ya da başkasını öldüren insanlar dolu Allahım bizlere hayırlısını versin

Eger sizdede tansiyon varsa kardiyolojiye gidin ve dahiliyeye gidin troide baktirin arkasindanda diyetisyene gidin ama ben Ankara'da yasiyorum sehir hastanesinde hic lis birseyle karsilasmadim doktorum Yüksel hanim cok temiz çalıştı ve heryer tertemizdi oda tuvaletler bile sizin gittiginiz hastanede hijyen sorunu varmış demekki bi tane bayanda eger preklamsi yasadiysaniz dogurmayin demis bana yasamayan bilemez işte dikkat etmek lazim bütün tetkiklerin yapilmasi lazim diyetisyene gidip ona göre bebegin beslenecegi sekilde diyet alinmasi lazim sizede cok gecmis olsun

çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun

Gebe kaldığım için pıhtılaşma sorunu yoktur dedi doktor eğer ilki gibi boş gebelik olsaydı tahlil isterdim dedi
Gebe kalmakla pıhtılaşma alakalı değil pıhtılaşmam var bu yüzden 2 gebelik kaybettim gebeliğe engel değil zaten pıhtılaşma devamı için önemli

Ne kadar kötü bir yorum. Çocukluğumda anlatılan korkunç doğum anılarından dolayı doğumdan hep korkmuştum. Psikoloğu sayesinde biraz atlatmaya çalışırken. Şimdi de böyle bir yorum.

Merhaba canım geçmiş olsun.bende 8haftalık gebeyim kalp atışı 10. Haftaya kadar duyulmayabilir korkma başka doktora gitmende fayda var.önceki hamileliğim kimyasaldı benimde şuan çok şükür iyi gidiyor darısı size inşallah korkmayın doktorun bu söyledikleri olağan şeyler direk kürtaj demesi üzerine sakın yapmayın başka doktora gidin

Merhaba bozukluklarının hangilerinde vardı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…