Az su içiyor olabilir misiniz??Kızlar 7 haftalık hamileyim pazartesi 8. Haftama giriyorum ama idrar rengim acayip koyu. Cuma günü kalp atışını duyduk şükür ama doktorum kese içinde kanama alanı gördü kahve akıntın varmı dedi yok dedim ama olması gerek dedi bende yok dedim ozaman zorlamıcaksın kendini dedi. Şu son 3 gündür idrarımın dahada koyulaştığını farkettim. Sizde durumlar nasıl??
Evet canım su olayını fazlalaştırdım şükür şu an düzeldi. SağolAz su içiyor olabilir misiniz??
Canım idrar renginden korkma su tüketimi ile alakalı o.. kanama için ilaç verdi mi ?Evet canım su olayını fazlalaştırdım şükür şu an düzeldi. Sağol
Canım evet su içmeyi fazlalaştırınca rengide normala döndü. Benim kesenin içinde kanama vardı ama onunla ilgili bi ilaç vermedi. Ama allha şükür herhangi bi kanamalı akıntım falan gelmedi. Senin durumlar nasıl? Kahve akıntın geçtimi?Canım idrar renginden korkma su tüketimi ile alakalı o.. kanama için ilaç verdi mi ?
Canim o kahve akıntı sadece bir gün surdu zaten belli belirsiz o günü de ilaç verdi zaten biliyorsun. Kanama da yok değişik akıntı da yok çok şükür yarın da randevum varCanım evet su içmeyi fazlalaştırınca rengide normala döndü. Benim kesenin içinde kanama vardı ama onunla ilgili bi ilaç vermedi. Ama allha şükür herhangi bi kanamalı akıntım falan gelmedi. Senin durumlar nasıl? Kahve akıntın geçtimi?
Canim o kahve akıntı sadece bir gün surdu zaten belli belirsiz o günü de ilaç verdi zaten biliyorsun. Kanama da yok değişik akıntı da yok çok şükür yarın da randevum var[/QUOTE
Öyle olmasına sevindim canım. İnsanın morali bozuluyor. Yarın kalp atışı için falan mı gidiceksin? Ben cuma günü gittim bidaha 1 ay sonra çağırdı. Ama bu cuma başka bi doktora çıkıcam bu kese içindeki kanamadan dolayı. İnşallah güzel haberler alırız canım
Bana da öle geldi 1 ay çok uzun bi süre. Bakalım ilçede bi doktora gidiyodum işimden dolayı. Ama ildeki bi doktorla devam edicem bu cuma gidicem bakalım hem tekrar görmüş olurum bebişimiYok canım kalp atışı duyuldu çok şükür de kanama devam ediyor mu etmiyor mu bebegin kalp atışları hala devam ediyor mu diye bakacak bir de test olacak kan testi o sebeplerden gidicem. Kan testi falan istemedi mi senden ? 1 ay sonra çook uzun bir süre neden o kdr uzattı ki süreyi
bencede git canım hem kanama olayını da sormuş olursun ilaç ve istirahat vermemesi cok sacma !Bana da öle geldi 1 ay çok uzun bi süre. Bakalım ilçede bi doktora gidiyodum işimden dolayı. Ama ildeki bi doktorla devam edicem bu cuma gidicem bakalım hem tekrar görmüş olurum bebişimi
Teşekkür ederim canımÖnce doktor kontrolü.. Sonra bol su.. 2 lt lik cam sürahiye su koy mutlaka günlük bunu adet edin cnm su içerek idrara çıkarsın hem idrar yollarındaki bakteriler su yoluyla temizlenir hemde idrar renginin açık olduğuna dikkat edeceksin.. Az su içtiğimizde vücut uyarı olarak idrar rengimizi koyu çıkarır.. Ama siz ne olursa olsun doktor kontrolüne gidin sağlıklı olduğunuzdan emin olun.. Geçmiş olsun acil şifalar..
Kese dışı kanama canım bendeki ... kesenin sol tarafında kalıyor. Bakalım yarın ne diyecek dr.Canım senin kanama kese içindemiydi, dışındamıydı? Bana kanama olmadığı sürece bi problem olmaz dedi, abimlerde sağlıkçı geçen mayısta yeğenim doğdu, abim girdi sezeryanı yaptırdı, o kanamayla ilgili korkma bizde de oldu çok takma dedi ama inşallah bakalım bişi çıkmazyarın sende olumlu haberler alırsın inşallah
Neden progestan başlamadi sana cnm doktorunla tekrar görüş Allah bebislerjmizi korusun inşallahBana da öle geldi 1 ay çok uzun bi süre. Bakalım ilçede bi doktora gidiyodum işimden dolayı. Ama ildeki bi doktorla devam edicem bu cuma gidicem bakalım hem tekrar görmüş olurum bebişimi
Hmm benimki içindeymiş bakalım cuma bana nediyecek. İnşallah güzel sonuçla karşılaşır güzel sözler duyarsın canım.Kese dışı kanama canım bendeki ... kesenin sol tarafında kalıyor. Bakalım yarın ne diyecek dr.
Valla canım hiç bilmiyorum. Cuma günü başka bi doktora gidicem bakalım o nediyecek, amin Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın.Neden progestan başlamadi sana cnm doktorunla tekrar görüş Allah bebislerjmizi korusun inşallah
Ama benim bildiğim sana progestan vermeliydi iç dış kanama değişmiyor her durumda veriliyor niye vermemiş onu dusunuyorum,bence sen çok oyalanmadan başka doktora git zaten sana zamanında bugün git yarın gel çok yaptılar diğe konudan biliyorum.. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızHmm benimki içindeymiş bakalım cuma bana nediyecek. İnşallah güzel sonuçla karşılaşır güzel sözler duyarsın canım.
Canım bakalım cuma günü diğer doktora çıkayım olmadı özele gidicez. Allaha şükür herhangi bi sorunum yok mide bulantısı ve çıkarmaktan başka. Doktora sürekli gel gitleri hcg değerimin yükselişi içindi. Bakalım cuma 11.40 da randevum. Olmadı öğleden sonra da özele gidicem. Artık çok evham yapmıyorum ne biliyim geçenki gibi. Allahım korusun inşallah bize bağışlar.Ama benim bildiğim sana progestan vermeliydi iç dış kanama değişmiyor her durumda veriliyor niye vermemiş onu dusunuyorum,bence sen çok oyalanmadan başka doktora git zaten sana zamanında bugün git yarın gel çok yaptılar diğe konudan biliyorum.. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?