7 haftalık hamişim ama idrar rengim çok koyu:( sizlerin nasıl???

Valla canım ben bugün baya telaş içindeyim sabah kahvrengi akıntı geldi ve ilk defa bu kadar yoğundu tedirgin oldum inşallah bisey yoktur.

Valla canım ben bugün baya telaş içindeyim sabah kahvrengi akıntı geldi ve ilk defa bu kadar yoğundu tedirgin oldum inşallah bisey yoktur.
Ayy canım inşallah yoktur. Yüreğini ferah tut. Benimde öyle akıntım gelse sakin duramam ama herhengi gelen bişide yok. Acaba diyorum doktormu yanlış gördüki. 2-3 kez sordu kanaman veya kahve akıntın varmı diye. Yok diyorum tekrar soruyo. Canım inşallah herhangi bi sorun çıkmaz kontrolün saat kaçtaydı erkene aldıramazmısın bi an önce git anlat bence.

Abimi bekliyorum gelip alacak beni normalde yarım saat önce gelmesi lazımdı ama hala gelmedi işi uzadı galiba ... Doktorum beni gorunce bekletmeden alıyor sağ olsun randevu falan almama gerek kalmıyor.. Valla benimde o gün akıntı yoktu tam haftası doldu akıntı geldi,acaba diyorum önceki kanamanın akıntısı mı oldu ..?

Benim de oyle canim hatta bazen yanma oluyo pazartrsi randevumda idrar testi isteyecek dr sende yaptir olmazsa

Canım naptın gittinmi doktoruna ne dedi?

Benim de oyle canim hatta bazen yanma oluyo pazartrsi randevumda idrar testi isteyecek dr sende yaptir olmazsa
Hmm yanma falan olmadı hiç bende ama su içmeyi fazlalaştırdığımdan artık koyu rengi görmedim. Ama söylicem doktora belki idrar tahlili ister. Sağol canım

Hmm yanma falan olmadı hiç bende ama su içmeyi fazlalaştırdığımdan artık koyu rengi görmedim. Ama söylicem doktora belki idrar tahlili ister. Sağol canım
Rica ederim canim hani bakilsin belki enfeksiyon vardir onlemimizi alalim dmi

Tamam canım merak ettim, mutlaka haber ver
Canım geldim doktordan,kanama azalmış bebisin kalp atışları da geçen haftaya nazaran daha iyi ama 3 ay çıkana kdr istirahat ve progestan kullanmaya devam edicem

Canım geldim doktordan,kanama azalmış bebisin kalp atışları da geçen haftaya nazaran daha iyi ama 3 ay çıkana kdr istirahat ve progestan kullanmaya devam edicem
Canım çok sevindim Allaha binlerce kez şükürler olsun ki iyiymiş, bol bol dinlenmeye bak ozaman. Bakalım cuma günü bana ne diyecek doktor. Rabbim onları korusun bizlere bağışlasın.

canım idrar renginin mat ve koyu olması kız beebk işaretlerinden biri olabilir..Allah nasip ederse benmde bir kızım olucak ve idrar rengim çok mat ve koyu araştırırsan kız bebek işaretlerinden biri olarak geçiyo çoğu yerde..

Hadi yaaa hayırlısı inşallah ama şu an su baya içiyorum normale döndü. Konuyu açtığım gün baya baya koyuydu korktum açıkçası. İnşallah bakalım

Canım çok sevindim Allaha binlerce kez şükürler olsun ki iyiymiş, bol bol dinlenmeye bak ozaman. Bakalım cuma günü bana ne diyecek doktor. Rabbim onları korusun bizlere bağışlasın.
Aynen canım çok şükür iyi bebisim... İnşallah sende güzel haberler alırsın dua ediyorum hepimiz için. Rabbim yakarışlarımızı duysun kabul etsin...

Aynen canım çok şükür iyi bebisim... İnşallah sende güzel haberler alırsın dua ediyorum hepimiz için. Rabbim yakarışlarımızı duysun kabul etsin...
Amin inşallah canım senin göbüş ne alemde ? Benim çok şiş kendimi iyice hamile olarak gmörüyorum artık gömleğimin göbek kısmı dar geliyo Allahım bu duygudan mahrum bırakmadın hepimizi inşallah

Kız sen ne diyorsun pantolonlar olmuyor bugün eşofman aldım kendime 1haftada pantolon olmamaya başladı mecbur şehire inmem gerekiyordu idareten aldım valla sisti gobis :)))

Kız sen ne diyorsun pantolonlar olmuyor bugün eşofman aldım kendime 1haftada pantolon olmamaya başladı mecbur şehire inmem gerekiyordu idareten aldım valla sisti gobis :)))
Ayy ilahiii ben cumartesi hamiş pantalonu almayı düşünüyorum. Belden ayarlamalıymış. Yok eskilerin içinde nefes alamıyorum nerdeysee

Ayy ilahiii ben cumartesi hamiş pantalonu almayı düşünüyorum. Belden ayarlamalıymış. Yok eskilerin içinde nefes alamıyorum nerdeysee
Kız nasıl alacaksın nefesi vallahi kendime şaşırıyorum ne hale geldim ben diyorum aynaya bakıyorum bi şekilsiz bisey oldum memeler sisti toto sisti göbek desen aldı basini gidiyor bende pantolon degil de uzun elbiseler var ya onlara taktim kafayı onlardan alcam

Hmm onlarda şık güzel oluyo. Kapalımısın? Hamişlikte kapalılara güzel şeyler bulunuyo. Ben kapalı değilim ama hamişlik modasından anlamıyorum gidip ürünleri incelemem gerek, yada internetten modellere bakayımda en azından ne gibi şeyler giyebileceğimi belirlemiş olurum benim göbek tarafım genişledi resmen ve öne doğru çıkıyo gören ayyy kilomu aldınn diyo. Yok bebek aldım diyorum bendeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…