- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
Valla canım ben bugün baya telaş içindeyim sabah kahvrengi akıntı geldi ve ilk defa bu kadar yoğundu tedirgin oldum inşallah bisey yoktur.Canım bakalım cuma günü diğer doktora çıkayım olmadı özele gidicez. Allaha şükür herhangi bi sorunum yok mide bulantısı ve çıkarmaktan başka. Doktora sürekli gel gitleri hcg değerimin yükselişi içindi. Bakalım cuma 11.40 da randevum. Olmadı öğleden sonra da özele gidicem. Artık çok evham yapmıyorum ne biliyim geçenki gibi. Allahım korusun inşallah bize bağışlar.
Ayy canım inşallah yoktur. Yüreğini ferah tut. Benimde öyle akıntım gelse sakin duramam ama herhengi gelen bişide yok. Acaba diyorum doktormu yanlış gördüki. 2-3 kez sordu kanaman veya kahve akıntın varmı diye. Yok diyorum tekrar soruyo. Canım inşallah herhangi bi sorun çıkmaz kontrolün saat kaçtaydı erkene aldıramazmısın bi an önce git anlat bence.Valla canım ben bugün baya telaş içindeyim sabah kahvrengi akıntı geldi ve ilk defa bu kadar yoğundu tedirgin oldum inşallah bisey yoktur.
Abimi bekliyorum gelip alacak beni normalde yarım saat önce gelmesi lazımdı ama hala gelmedi işi uzadı galiba ... Doktorum beni gorunce bekletmeden alıyor sağ olsun randevu falan almama gerek kalmıyor.. Valla benimde o gün akıntı yoktu tam haftası doldu akıntı geldi,acaba diyorum önceki kanamanın akıntısı mı oldu ..?Ayy canım inşallah yoktur. Yüreğini ferah tut. Benimde öyle akıntım gelse sakin duramam ama herhengi gelen bişide yok. Acaba diyorum doktormu yanlış gördüki. 2-3 kez sordu kanaman veya kahve akıntın varmı diye. Yok diyorum tekrar soruyo. Canım inşallah herhangi bi sorun çıkmaz kontrolün saat kaçtaydı erkene aldıramazmısın bi an önce git anlat bence.
Canım naptın gittinmi doktoruna ne dedi?Abimi bekliyorum gelip alacak beni normalde yarım saat önce gelmesi lazımdı ama hala gelmedi işi uzadı galiba ... Doktorum beni gorunce bekletmeden alıyor sağ olsun randevu falan almama gerek kalmıyor.. Valla benimde o gün akıntı yoktu tam haftası doldu akıntı geldi,acaba diyorum önceki kanamanın akıntısı mı oldu ..?
Canım geciktim maalesef 2de gidicem .. Haber ederimCanım naptın gittinmi doktoruna ne dedi?
Hmm yanma falan olmadı hiç bende ama su içmeyi fazlalaştırdığımdan artık koyu rengi görmedim. Ama söylicem doktora belki idrar tahlili ister. Sağol canımBenim de oyle canim hatta bazen yanma oluyo pazartrsi randevumda idrar testi isteyecek dr sende yaptir olmazsa
Tamam canım merak ettim, mutlaka haber verCanım geciktim maalesef 2de gidicem .. Haber ederim
Rica ederim canim hani bakilsin belki enfeksiyon vardir onlemimizi alalim dmiHmm yanma falan olmadı hiç bende ama su içmeyi fazlalaştırdığımdan artık koyu rengi görmedim. Ama söylicem doktora belki idrar tahlili ister. Sağol canım
Aynen öyle canım önlem almak gerekRica ederim canim hani bakilsin belki enfeksiyon vardir onlemimizi alalim dmi
Canım geldim doktordan,kanama azalmış bebisin kalp atışları da geçen haftaya nazaran daha iyi ama 3 ay çıkana kdr istirahat ve progestan kullanmaya devam edicemTamam canım merak ettim, mutlaka haber ver
Canım çok sevindimCanım geldim doktordan,kanama azalmış bebisin kalp atışları da geçen haftaya nazaran daha iyi ama 3 ay çıkana kdr istirahat ve progestan kullanmaya devam edicem
Kızlar 7 haftalık hamileyim pazartesi 8. Haftama giriyorum ama idrar rengim acayip koyu. Cuma günü kalp atışını duyduk şükür ama doktorum kese içinde kanama alanı gördü kahve akıntın varmı dedi yok dedim ama olması gerek dedi bende yok dedim ozaman zorlamıcaksın kendini dedi. Şu son 3 gündür idrarımın dahada koyulaştığını farkettim. Sizde durumlar nasıl??
Hadi yaaa hayırlısı inşallah ama şu an su baya içiyorum normale döndü. Konuyu açtığım gün baya baya koyuydu korktum açıkçası. İnşallah bakalımcanım idrar renginin mat ve koyu olması kız beebk işaretlerinden biri olabilir..Allah nasip ederse benmde bir kızım olucak ve idrar rengim çok mat ve koyu araştırırsan kız bebek işaretlerinden biri olarak geçiyo çoğu yerde..
Aynen canım çok şükür iyi bebisim... İnşallah sende güzel haberler alırsın dua ediyorum hepimiz için. Rabbim yakarışlarımızı duysun kabul etsin...Canım çok sevindimAllaha binlerce kez şükürler olsun ki iyiymiş, bol bol dinlenmeye bak ozaman. Bakalım cuma günü bana ne diyecek doktor. Rabbim onları korusun bizlere bağışlasın.
Amin inşallah canımAynen canım çok şükür iyi bebisim... İnşallah sende güzel haberler alırsın dua ediyorum hepimiz için. Rabbim yakarışlarımızı duysun kabul etsin...
Kız sen ne diyorsun pantolonlar olmuyor
Amin inşallah canımsenin göbüş ne alemde ? Benim çok şiş kendimi iyice hamile olarak gmörüyorum artık gömleğimin göbek kısmı dar geliyo Allahım bu duygudan mahrum bırakmadın hepimizi inşallah
Kız sen ne diyorsun pantolonlar olmuyorbugün eşofman aldım kendime 1haftada pantolon olmamaya başladı mecbur şehire inmem gerekiyordu idareten aldım valla sisti gobis :)))
Kız nasıl alacaksın nefesiAyy ilahiii ben cumartesi hamiş pantalonu almayı düşünüyorum. Belden ayarlamalıymış. Yok eskilerin içinde nefes alamıyorum nerdeysee
Hmm onlarda şık güzel oluyo. Kapalımısın? Hamişlikte kapalılara güzel şeyler bulunuyo. Ben kapalı değilim ama hamişlik modasından anlamıyorumKız nasıl alacaksın nefesivallahi kendime şaşırıyorum ne hale geldim ben diyorum aynaya bakıyorum bi şekilsiz bisey oldum memeler sisti toto sisti göbek desen aldı basini gidiyor bende pantolon degil de uzun elbiseler var ya onlara taktim kafayı onlardan alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?