• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7.haftamda olmama rağmen bu testin daha net olması gerekmiyor mu? düşük mü yapıyorum yoksa yardım edin?

yaa gerçekten mi ☹☹ ben boşuna mı stres yaşıyorum yani şimdi inşallah dediğin gibidiirr
Yaz İnternete bak testin kutusunda da yazar. Bütün negatif enerjiyi üzerimize cektin gece gece 😂 uzman oldum bu konularda ben İnternete bak sonra yat uyu bence canım sen

Yaz İnternete bak testin kutusunda da yazar. Bütün negatif enerjiyi üzerimize cektin gece gece 😂 uzman oldum bu konularda ben İnternete bak sonra yat uyu bence canım sen
uyku tutmaz artık ya boş keseyse o zaman kafamda deli sorular :) seni de uyutmadım oyaladım hakkını helal et hadi uyu sen

iyi düşünmeye calısıyorum ama ister istemez stres oluyorum işte kendimi durduramıyorum ilk gebeliğim düşük olduğu için bunda korkuyorum
Ben aylardır kimyasal gebelik yaşıyorum o kadar alıstım ki nornal gelıo artık cnkı hep stres yapıodm o yuzden tutunmuodu

uyku tutmaz artık ya boş keseyse o zaman kafamda deli sorular :) seni de uyutmadım oyaladım hakkını helal et hadi uyu sen
Yok ben de meraktan uyuyamıyorum sürekli kafamda belirtilerimi düşünüyorum hamilemiyim diye 😂 bos kese olayı falan daha kücük Ken olur benim bildiğim hem neden bu kadar olumsuzsun kese kendi kendine büyüyüp git gide T cizgisini koyulastırmaz heralde

Yok ben de meraktan uyuyamıyorum sürekli kafamda belirtilerimi düşünüyorum hamilemiyim diye 😂 bos kese olayı falan daha kücük Ken olur benim bildiğim hem neden bu kadar olumsuzsun kese kendi kendine büyüyüp git gide T cizgisini arttırmaz heralde
Yok ben de meraktan uyuyamıyorum sürekli kafamda belirtilerimi düşünüyorum hamilemiyim diye 😂 bos kese olayı falan daha kücük Ken olur benim bildiğim hem neden bu kadar olumsuzsun kese kendi kendine büyüyüp git gide T cizgisini arttırmaz heralde

ama sen bu kadar heyecanlı olup kendini heveslendirirsen olumsuz sonuç aldığında çok üzülürsün yapma kendini şartlandırma akışına bırak insallah vardır ama olmama ihtimalini de göz ardı etme ne belirtilerin var

Yok ben de meraktan uyuyamıyorum sürekli kafamda belirtilerimi düşünüyorum hamilemiyim diye 😂 bos kese olayı falan daha kücük Ken olur benim bildiğim hem neden bu kadar olumsuzsun kese kendi kendine büyüyüp git gide T cizgisini koyulastırmaz heralde
senin hesabını göremiyorum ben neden aktif değil silinmiş mi ne diyo

ama sen bu kadar heyecanlı olup kendini heveslendirirsen olumsuz sonuç aldığında çok üzülürsün yapma kendini şartlandırma akışına bırak insallah vardır ama olmama ihtimalini de göz ardı etme ne belirtilerin var
Ya yumurtlamamı bu ay cok net hissettim sonra gögüs uclarım günden güne büyüdü koyulastı kahve kısmında hem koyulastı hem büyüdü gecen seferde böyle olmustu ondan bu kadar heyecanlandım birde yumurtlama dönemi akıntım vardı kesilmişti son 2 gündür yine var ve benim adet olana kadar hiç bir belirtim olmaz agrım acım olur adet biter yani öncesinde hiç belirtim olmaz kanamam baslayana kadar birde gögüs uclarım abest sekilde büyüdü ve koyulastı ben beyaz tenliyim normalde acık pembedir nerdeyse ten rengim takıntı ucları

Ya yumurtlamamı bu ay cok net hissettim sonra gögüs uclarım günden güne büyüdü koyulastı kahve kısmında hem koyulastı hem büyüdü gecen seferde böyle olmustu ondan bu kadar heyecanlandım birde yumurtlama dönemi akıntım vardı kesilmişti son 2 gündür yine var ve benim adet olana kadar hiç bir belirtim olmaz agrım acım olur adet biter yani öncesinde hiç belirtim olmaz kanamam baslayana kadar birde gögüs uclarım abest sekilde büyüdü ve koyulastı ben beyaz tenliyim normalde acık pembedir nerdeyse ten rengim takıntı ucları
ne zaman test yapacaksın peki kacıncı günü bekliyorsun

ne zaman test yapacaksın peki kacıncı günü bekliyorsun
Aslında gecen seferki gibi adet gecikmemi bekliycektim ama gündüz test aldırcam esime ya bugun yaparım yada yarın zaten 18 inde olmam lazım ama bazen 1 gün gecikiyor diye bat ı 19 u sayıyorum.

Yoo. İsmime tıklayınca girebilirsin ama bence girme. Hamileyken üzücü seyler okuma pozitif ol.
yok basıyorum * bu üyenin görüntülenmesine sınır getirildi bu hesap kalıcı olarak silinmiş olabilir*
yazıyo

yaa neler var kız merak ettim böyle deyince bide göremiyorum çatlarım 🤪🤪

Aslında gecen seferki gibi adet gecikmemi bekliycektim ama gündüz test aldırcam esime ya bugun yaparım yada yarın zaten 18 inde olmam lazım ama bazen 1 gün gecikiyor diye bat ı 19 u sayıyorum.
sağlık ocağına gidip kan versene gerçi oda ertesi gün çıkıyo kim beklicek yarın yaparsan sonucu bana da söyleee

sağlık ocağına gidip kan versene gerçi oda ertesi gün çıkıyo kim beklicek yarın yaparsan sonucu bana da söyleee
Tamam sende doktora gidince yaz hemen 🥰 profilim kapalıymış benim simdi baktım düzelttim pek anlamıyorum böyle seylerden

insallah ikimizde istediğimiz sonucu alabiliriz 🌹
İnşaAllah canım. Beni bilmem ama hissediyorum sen alıcak sın. İnsan kendi için tam hissedemiyo birde bu ay ilk deneme ya belki vucut tepki veriyordur benim ama cidden bir tuhaf oldu gögüslerim boyamıs gibi yoksa ben yemezdim bu süpheyi 😂 8 ay belirti uydurdum ben hep kendimde cünkü geçen gebelikte 😂 hamile kaldıgım ayda yine kendi kendine birseyler uydurma işte diye diye 1 hafta geciktiren sonra test yapıp 2. Cizgi yi görmüştüm 😂

İnşaAllah canım. Beni bilmem ama hissediyorum sen alıcak sın. İnsan kendi için tam hissedemiyorum bşrde bu ay ilk deneme ya belki vucut tepki veriyordur benim ama cidden bir tuhaf oldu gögüslerim boyamıs gibi yoksa ben yemezdşm bu süpheyi 8 ay belirti uydurdum ben hep kendimde cübkü 😂
adet gecikmen var demi

Back
X