- 26 Haziran 2024
- 354
- 200
- 23
- Konu Sahibi tatlibirisi
yakın tarihlerde transfer olacaklar var mı beraber bekleyelim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun sizin için deMerhaba nasipse 8 ya da 9 mayıs benim de yarın kontolüm var![]()
Merhaba ben bugün transfer oldum sizde oldunuz mu aynı gün denk geldik galiba ☺umarım güzel haberler alırızyakın tarihlerde transfer olacaklar var mı beraber bekleyelim![]()
Merhaba bugün transfer oldum bende :)yakın tarihlerde transfer olacaklar var mı beraber bekleyelim![]()
merhaba hayırlı olsunMerhaba bugün transfer oldum bende :)
Teşekkür ederim :) Evet benim de ilk transferim zaman geçmiyor sankimerhaba hayırlı olsunsizinde mi ilk transferiniz ?
kız daha 1.gündeyiz dur bakalım bi 6-7 gün olsun öyle söyleyelim bunuTeşekkür ederim :) Evet benim de ilk transferim zaman geçmiyor sanki
amin canım buralarda zaman geçireceğiz işteDoğru diyosunAllah yardımcımız olsun
![]()
merhaba hayırlı olsun inşallahMerhaba benim de 7 mayıs transferim. Umarım emeklerimizin karşılığını alırız
Amin inşallahMerhaba benim de 7 mayıs transferim. Umarım emeklerimizin karşılığını alırız
16 mayısta yaptırmamı söylediler umarım bekleyebilirim :)Amin inşallahtest gününüz ne zaman sizin
hepimizin test günleri farklı16 mayısta yaptırmamı söylediler umarım bekleyebilirim :)
Evet ya hadi bakalım güzel haberlerle dolup taşar mesajlar inşallahhepimizin test günleri farklıtest yapan haber versin
![]()
Geçer anlamazsın bile inşallah güzel haber alırsın16 mayısta yaptırmamı söylediler umarım bekleyebilirim :)
hepimizin test günleri farklıtest yapan haber versin
hepimizin test günleri farklıtest yapan haber versin
![]()
Insallah hepimiz güzel haberler alırızGeçer anlamazsın bile inşallah güzel haber alırsın![]()