- Konu Sahibi tatlibirisi
İnşallahTutunma 5.güne kadar olabilir demişlerdi tutunurken kanama yaşayan çok kadın var içini ferah tut

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahTutunma 5.güne kadar olabilir demişlerdi tutunurken kanama yaşayan çok kadın var içini ferah tut
Çok teşekkür ederim arkadaşlar progeston fitili ilk kullanmaya başladığımda rahmime kolay giriyordu ama şimdi çok afedersiniz sanki rahmimin içi daralmış gibiinşallahsize de hayırlı olsun
![]()
pozitiftir o zaman canım hayırlı olsunKızlar günaydın 4.gün embriyosu(2adet) ve 7.günüm iki gün pembe kahve lekem olmustu ya yazdım ben dayanamadım predictor 6gün önce ve awox marka yaptım ikiside silik çıktı umarım 19 mayısta kanda da pozitif alırım
Amin inşallahpozitiftir o zaman canım hayırlı olsun![]()
Bende de böyle çıktı canım bende 7. Günümde yapmıştım bana da 18 inde kan ver dedi ama bende yarın kan vermeyi düşünüyorum idrarda böyle çıkan kan da da rahat çıkar bence, bende kanda bi pozitifi görsem rahatlayacağım senin transferin ne zamandı aynı gün transfer olmuştuk sankı 7 sindeKızlar yarın 9.gün olacak kan versem mi doktor 12.gün istedi
Sen daha yapmadın mııı içimizde en sabırlı sen çıktın valla helal olsunpozitiftir o zaman canım hayırlı olsun![]()
Hayırlı olsun canım inşallah kanda da pozitif görürüzBende de böyle çıktı canım bende 7. Günümde yapmıştım bana da 18 inde kan ver dedi ama bende yarın kan vermeyi düşünüyorum idrarda böyle çıkan kan da da rahat çıkar bence, bende kanda bi pozitifi görsem rahatlayacağım senin transferin ne zamandı![]()
Canım sen ne yaptın gerçekten hiç test yapmadın mı güzel haberlerini bekliyorumpozitiftir o zaman canım hayırlı olsun![]()
Aminn, inşallah canımHayırlı olsun canım inşallah kanda da pozitif görürüzbenim 7 mayısta 4.gün embriyoları transfer edildi. 19 mayıs kan yaptıralım dedi doktorum ama ben yarın vermeyi düşünüyorum. Senin embriyo ve transfer günün neydi
Buda benim testim dün bu kadar belirgin değildi daha silikti bekledikçe iyice koyulaştıHayırlı olsun canım inşallah kanda da pozitif görürüzbenim 7 mayısta 4.gün embriyoları transfer edildi. 19 mayıs kan yaptıralım dedi doktorum ama ben yarın vermeyi düşünüyorum. Senin embriyo ve transfer günün neydi
Evet baya belirgin üstelik 6.gün embriyosu artık cıkar kanda hayırlı olsunBuda benim testim dün bu kadar belirgin değildi daha silikti bekledikçe iyice koyulaştı
Allah razı olsun Aminn, inşallah yüzümüzü güldürsün rabbimEvet baya belirgin üstelik 6.gün embriyosu artık cıkar kanda hayırlı olsunben yarın verıp sonra pazar veya pazartesi tekrarlarım çok sabır isteyen sürec Rabbim emeklerimizin karsılığını nasip etsin. Tek embriyo mu sızın
Biraz doktordan doktora değişiyor 2016 da 23 yasında ilk denemede tüp bebek ile ikizlerim oldu biri devam etti 9 yasında oğlum var. Şuan gene aynı doktoruma gittim 32 yasıma girecem gene iki embriyo koyuldu elhamdülillah büyük ihtimalle buda ilk denemede tutmuş gibi gözüküyorAllah razı olsun Aminn, inşallah yüzümüzü güldürsün rabbimevet tek embriyo çok ısrar ettim 2 tane koyun diye ama 35 yaş altı koymuyoruz ilk denemeniz bide diye koymadılar
![]()
Maşallah Allah nazarlardan korusunBiraz doktordan doktora değişiyor 2016 da 23 yasında ilk denemede tüp bebek ile ikizlerim oldu biri devam etti 9 yasında oğlum var. Şuan gene aynı doktoruma gittim 32 yasıma girecem gene iki embriyo koyuldu elhamdülillah büyük ihtimalle buda ilk denemede tutmuş gibi gözüküyor
AminMaşallah Allah nazarlardan korusun![]()