7 Mayıs 2025 transfer olacak var mı ??

Kızlar günaydın 4.gün embriyosu(2adet) ve 7.günüm iki gün pembe kahve lekem olmustu ya yazdım ben dayanamadım predictor 6gün önce ve awox marka yaptım ikiside silik çıktı umarım 19 mayısta kanda da pozitif alırım

Kızlar yarın 9.gün olacak kan versem mi doktor 12.gün istedi

Eklentiler

• 1000009024.webp
    1000009024.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar yarın 9.gün olacak kan versem mi doktor 12.gün istedi
Bende de böyle çıktı canım bende 7. Günümde yapmıştım bana da 18 inde kan ver dedi ama bende yarın kan vermeyi düşünüyorum idrarda böyle çıkan kan da da rahat çıkar bence, bende kanda bi pozitifi görsem rahatlayacağım senin transferin ne zamandı aynı gün transfer olmuştuk sankı 7 sinde ☺️

Bende de böyle çıktı canım bende 7. Günümde yapmıştım bana da 18 inde kan ver dedi ama bende yarın kan vermeyi düşünüyorum idrarda böyle çıkan kan da da rahat çıkar bence, bende kanda bi pozitifi görsem rahatlayacağım senin transferin ne zamandı☺️
Hayırlı olsun canım inşallah kanda da pozitif görürüz🤲🌸 benim 7 mayısta 4.gün embriyoları transfer edildi. 19 mayıs kan yaptıralım dedi doktorum ama ben yarın vermeyi düşünüyorum. Senin embriyo ve transfer günün neydi

Hayırlı olsun canım inşallah kanda da pozitif görürüz🤲🌸 benim 7 mayısta 4.gün embriyoları transfer edildi. 19 mayıs kan yaptıralım dedi doktorum ama ben yarın vermeyi düşünüyorum. Senin embriyo ve transfer günün neydi
Aminn, inşallah canım🥹❤️ benimde 6. Gün embriyosu, 7 mayısta transfer günüm😊 yarın 9. Günümüz oluyo bende kan vermeyi planlıyorum eşimi ikna edebilirsem inşallah oda cumartesi verelim diye tutturdu ☺️☺️

Buda benim testim dün bu kadar belirgin değildi daha silikti bekledikçe iyice koyulaştı

Eklentiler

• 17472979917044266233867612315314.webp
    17472979917044266233867612315314.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 21
Buda benim testim dün bu kadar belirgin değildi daha silikti bekledikçe iyice koyulaştı
Evet baya belirgin üstelik 6.gün embriyosu artık cıkar kanda hayırlı olsun💕 ben yarın verıp sonra pazar veya pazartesi tekrarlarım çok sabır isteyen sürec Rabbim emeklerimizin karsılığını nasip etsin. Tek embriyo mu sızın

Evet baya belirgin üstelik 6.gün embriyosu artık cıkar kanda hayırlı olsun💕 ben yarın verıp sonra pazar veya pazartesi tekrarlarım çok sabır isteyen sürec Rabbim emeklerimizin karsılığını nasip etsin. Tek embriyo mu sızın
Allah razı olsun Aminn, inşallah yüzümüzü güldürsün rabbim 🤲❤️ evet tek embriyo çok ısrar ettim 2 tane koyun diye ama 35 yaş altı koymuyoruz ilk denemeniz bide diye koymadılar 🥹

Allah razı olsun Aminn, inşallah yüzümüzü güldürsün rabbim 🤲❤️ evet tek embriyo çok ısrar ettim 2 tane koyun diye ama 35 yaş altı koymuyoruz ilk denemeniz bide diye koymadılar 🥹
Biraz doktordan doktora değişiyor 2016 da 23 yasında ilk denemede tüp bebek ile ikizlerim oldu biri devam etti 9 yasında oğlum var. Şuan gene aynı doktoruma gittim 32 yasıma girecem gene iki embriyo koyuldu elhamdülillah büyük ihtimalle buda ilk denemede tutmuş gibi gözüküyor

Biraz doktordan doktora değişiyor 2016 da 23 yasında ilk denemede tüp bebek ile ikizlerim oldu biri devam etti 9 yasında oğlum var. Şuan gene aynı doktoruma gittim 32 yasıma girecem gene iki embriyo koyuldu elhamdülillah büyük ihtimalle buda ilk denemede tutmuş gibi gözüküyor
Maşallah Allah nazarlardan korusun 🥰

Back
X