7 negatif tüp bebekten sonra bu mümkün mü

B
Arkadaşlar 5 yıl içerisinde 1 aşılama 7 negatif tüp bebek yaptırdık bir kez olsun pozitif görmedim en son tüp bebeğimiz ocak ayında yapılmıştı yine olumsuz olunca dahada bıraktık maddi manevi çok zor bir süreçti bu ay diş tedavim vardı 4 saat narkozda kaldım 2 kutu antibiyotik ve çeşitli ağrı kesiciler kullandım ilk defa adetim gecikti 1 gün 3 gün sürekli kullandığım ilaçlara yordum bu gün gecikmenin 7. Günü sabah test yaptım ve ilk defa çift çizgi saniyeler içinde belirdi ilk defa böyle oluyor yanılma payı var mıdır acaba amh 0.50 fsh 14 tü
Eki Görüntüle 2685564
Bazen fsh yüksek olunca kaliteli yumurtlamaya neden oluyormuş.Bu işler gerçekten hiç belli olmuyor. 11.denemede hamile kalanlar, adeti gecince menepoza girdim diye doktora gidip hamile olduğunu öğrenenler var. Hayırlı olsun.Tebrik ederim 😍

MaşaAllah barekallah kuzm bende 4 yıl hasretten snra gebe kaldm hatta 5 diyelm tüpü alındı neler geçrdim seni en iyi ben anlarm kuzmm Rabbim yüzünü güldrsn ne olmazları oldran Rabbim herseye kadirdr Kim ki ondan ümidini kesse Ziyandadır. Gözünüz aydın canm

MaşaAllah barekallah kuzm bende 4 yıl hasretten snra gebe kaldm hatta 5 diyelm tüpü alındı neler geçrdim seni en iyi ben anlarm kuzmm Rabbim yüzünü güldrsn ne olmazları oldran Rabbim herseye kadirdr Kim ki ondan ümidini kesse Ziyandadır. Gözünüz aydın canm
Inşallah canım Rabbim hamileliklerimizi sağlıkla ilerletir, hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleride görürüz halen şok durumdayız korkuyoruz sevinemiyoruz😊

Inşallah canım Rabbim hamileliklerimizi sağlıkla ilerletir, hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleride görürüz halen şok durumdayız korkuyoruz sevinemiyoruz😊
Aynn biz Hayla o durumdayz kuzmm ne zman dr gidcksnz Kesesi gözkür gtsenz

Pamuğunuz yolda,darısı bizede inşallah...Hayırlısı ile doğmayı,kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah..
Inşallah Rabbim sevindirsin sizleride doktorlar normal yolla yüzde 1 şansınız var diyorlardı donasyon önerenler bile oldu, karışımlar macunlar kürler bir sürü şey denedim, halen sevinemiyoruz korkuyoruz🙈

Ay allahım çok güzel ya 😍😍😍😍 maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Tebrikler canım ben de seninkinin benzeri şekilde bir mucizeye hamileyim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏

Back
X