• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 Nisan 2013- DUKANA BAŞLIYORUM VE BURDAN İLAN EDİYORUM :)))

aslına bakarsan bana da az geliyo :53:ama daha fazla yapamyorum iş çıkışı çok yorgun ooluyorum diye:27:. bir de ne kadar dogrudur bilmyrum ama koca koşu banının kalorisine inanmayın diyo eksk mi fazla mı bimiyrum koşu bandı bisiklet bi de adını blmediğim bi alet var onu yapıyrum

yok canım yapmışsın 1.5 saat spor az olmuş demedim yanlış anlama...maşallah...ama calori miktarı az geldi.dediğin gibi yanlış olmuş olabilir...

bu arada guarana diye bitkisel bir hap aldım gncden dukanda kendı web sitesinde onerıyor cok tok tutuyor ve enerjı verıyor hergun 1 saat yuruyus yada spor yapabılıyorum sayesınde oldukca tavsıye ederım

Ben bügün yine tartıldım ve 99.8 gördüm yani bi 800 gr daha gitti

Arkadaşlar siz hangi sıklıkta tartılıyosunuz
Ben hergün tartılmadan duramıyorum - görmeyince motivasyonum çabuk kırılıyo

maşallah diyelim nazar değmesin...bende çok sık tartılıyorum.iyi değil ama duramıyorum işte..meraklıyıım:))

Verebilirsin mümkün bence
gün içinde kaçamak yapmazsan bol su ve akşam 6 dan sonra bişey yemezsen bence 800 gr gider

maalesef gitmedi ve hala 99 u göremedim.hayırlısı olsun ne diyelim az kaldı inşallah..nasıl 1 günde 800 gidiyor çok şaşırtıcı..ne yapıyosun bize de söyle canım yaa..

maalesef gitmedi ve hala 99 u göremedim.hayırlısı olsun ne diyelim az kaldı inşallah..nasıl 1 günde 800 gidiyor çok şaşırtıcı..ne yapıyosun bize de söyle canım yaa..

Eninde sonunda gidecek bugün olmazsa yarın :41:
Ben yeni başladım canım atakta 3. günüm bugün giden su biliyorum bundan sonra bu kadar hızlı gitmeyecek ama yine de motive oluyo insan

Sen ne zaman başladın nerdeyse 10 kilo gitmiş :nazar:

Neler yaptıma gelince
Dün kahvaltıdan önce 30 40 dakika yürüyorum
sabah dukan kreb light peynir kahvaltımı yaptım
öğle ve akşam tavuk haşlayıp kendi suyuna didikledim ( derisi alınmış tavuk)baharatladım onu yedim

dün 102 kilo ile başladım dukana bu sabah tartıldığımda 100.6 idi :52: 1.4 kilo gitmiş inşallah davamı gelir
maşallah canım bende 4 gün önce başladım 2.5 gitti çok sevindim. iinnnnnnnşallah bir an önce kavuşuruz ideal kilomuza. :16::16::16: buarada ben de dukan yapmıştım 4 ay önce 105.5 tim 3 hafta yaptım 97ye indim ama sonra kaynanamlar geldi 3 ay kaldılar bırakmak zorunda kaldım:41::41::41: 101 oldum tekrar başladım

ben baslayalı yaklasık 10 gun oldu 63.5 kg ıle basladım suan 3.5 kg verdım boyumda 1.73 hedefım 55 olmak ama bundan sonrası cok zor gıdıyor maalesef bıde sarap olmasa harfıyen uydum aslında herkese basarılar :))
canım boyunumuz hemen hemn aynı ben de 175im ama sen benim yanımda dal gibi duruyosundur valla inşallah ben de o kilolara gelirim beni de bazen eşim zorluyo o yok mu diyette bu yok mu diyette diye diye canımı sıkıyo yiyesim gel,iyo ama yapmıyorum artık inan tak etti canıma bu kilolar bi de yaz geldi amaaaaan offffff :27::27::27::27:

yok canım yapmışsın 1.5 saat spor az olmuş demedim yanlış anlama...maşallah...ama calori miktarı az geldi.dediğin gibi yanlış olmuş olabilir...
yok ben yanlış anlamam hemen merak etme :16: dediğin gibi az oluyo maalesef bir de ben kendimi çok kasmıyorum spor yaparken kilom bana çok geliyor bizim ailede de kalp krizi var o nedenle çok zorlarsam korkuyorum bna da bir şey olur diye :52:

ben hergün tartılıyordum sonra psikolojim bozulmaya başladı :52: sabah tartı akşam tartı moduna giriyordum :50: şimdi 4 gündür 2 kere tatıldım işin kötü tarafı -100 olunca falan yani beklediğimden az olunca moralim bozuluyor daha çok yiyesim geliyor:56: en iyisi tartıdan uzak durmak benim için:21:

veeeeet bugün tartı günüydü 4 günüm sonunda -2.5 oldum inşallah devamı gelir:7::7::7:. menümüze gelelim: sabah:2 haşlanmış yumurta,1 üçgen light peynir,1 kaşık lor,dukan krep,1 bardaksüt öğle:1 kçükük kutu tonbalığı,daha sonra 1 bardak süt azcık nescafeli akşam:2 tane adana kebap,küçük bardak ayran,yarım domates NOT:adana kebap kasapta satılıyordu görüntüden çok yağlı değil sandım fırında yağlı kağıtla pişirdim çok yağ saldı amaaaaa sağ olsun eşim benim kebaplardaki yağın üzerine ekmek bandıra bandıra o yağları yedi :27:yağsız kuru bi olarak yedim :43:

Bugünkü menüm
Sabah; 2 orta büyüklükte krep ( 2 fincan buğday 1 fincan kepekli veya tambuğday unu süt yağ ve 2 yumurta biraz tuz la yaptım çocuklar da çook seviyo ) kibrit kutusu kadar b. Peynir 5 zeytin yarım bardak taze portakal suyu 1 fincanda çay
Öğle; 2 kaşık yemek 2 kaşık makarna 1 krep
Akşam; yarım porsiyon bakla yemeği yarım veya 1 dilim kadar ekmek
Yatsı; 3 küçük bisküvi
Ve egzersiz
:23:

Aaa ben yanlış konuya Cvp yazmışım

sabah kahvaltım:2biber1 domates,2 yumurtalı menemen,süt
öğle 1 parça tavuk göğsü,ayran
akşam 4 kaşk zeytinyağlı taze fasulye,4 kaşık kıyma,1 kaşık ygurt,dukan ekmeği

arada:1 şekersi türk kahvesi,akşamda nescafel süt içerim günümü de bitirirm:46:

Back
X