- 9 Mart 2011
- 12.075
- 9.780
- 448
- Konu Sahibi meister-nisa
hem ben değilim deyip hem nasıl eskidendi diyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aralarında bir şeyler varsa zaten kocan baştan hatalı ama göründüğü kadarıyla eski bir aşkmış. o zaman bu kadının ne haddine hala senin kocanın fotoğraflarını sosyal paylaşım sitelerinde yayınlıyor unutamamış olabilir o zaman aşkını kalbine gömsün hadsiz evli barklı erkeğin fotoğrafını paylaşıp bir de bu aşkın imkansızlığından bahsediyor. bence kocanın suçu değil dişi kuyruk sallıyor hangi erkek olsa aklı kayar
bilsem..... sürekli inkar ediyor. ispatlayamıyorum da.........
Hersey bariz ortadayken bile inkar ederler su ezikler...
Belkide hesap kapatilmadi, engellemis olmasin?
yok listesinde bir kaç arkadaşı vardı kadını sormak için onları eklemiştim, kabul ettiklerinde sordum da. ama onlarda da görünmüyo, hesabını dondurmuş dediler. zaten reelde de tanımıyorlar ya da öyle diyorlar bilmiyorum........................
yok listesinde bir kaç arkadaşı vardı kadını sormak için onları eklemiştim, kabul ettiklerinde sordum da. ama onlarda da görünmüyo, hesabını dondurmuş dediler. zaten reelde de tanımıyorlar ya da öyle diyorlar bilmiyorum........................
dişi kuyruk sallıyor diyerek kendi cinsine köpekliği yakıştıran hemcinslerim sizden çok ciddi utanıyorum.
şu tabiri yavaş yavaş bitirsek hangi insan kendine hayvanlığı uygun görür eskiler söylemiş diye devam etmek zorunda değiliz.
ben hep erkeği suçlu bulurum kadınlarada erkekler asılıyor ama yüz verince suçlu yine kadınlar oluyor olmaz öyle şey evli barklı adamın gözü kaymayacak arkadaşım
Arkadaşım kimseye sorma nasılsa sana doğruyu söylemedikleri gibi kadınada haber uçururlar.
Sen kendini nasıl tanıttın?
sadece selam yazdım....... ardından da hesap kapandı. ilişkisi olan hesap açık ama onda arkadaş bile yok, sadece o kadın ekli. bişey çıkacağını sanmıyorum. boğuluyorum ya.......
bir kadınla resmi var,sadece elleri görünüyor ve resim siyah- beyaz. kazak da benim aldığım kazak ama benim değil diyo. oğulma sarılıp ağlıyorum...........
Allah sabır versin
ne desem bilemedim ya