- 27 Aralık 2011
- 5.593
- 4.468
- 373
- Konu Sahibi meister-nisa
kendi cinsim de haddini bilmeli ne kadın ne erkek bu yola başvuruyorsa kusura bakmayın savunamam karşıma geçip de bu tarz insanları bana savunmayın allah aşkına. erkeğin de kadının da bu türlüsünü doğru bulamam yaptıkları etik değil. hemcinsim diye yaptığı yanlışa göz göre göre doğru mu diyecektim. hayat anlayışınız ne kadar değişik ya ortada bir aldatma var bunda ne erkek ne de ilişki kurduğu kadın haklı. kadınız diye yanlış yapan kadınları savunmayalım lütfen. yarın bir gün kocanız sizi aldattığınızda ki allah korusun, o kadını sizden daha çok korur kocanız.
yasemin sakin ol ben kimseyi korumadım beni az çok tanıyan yorumlarımdan zaten aldatılma konularına nasıl yaklaştığımı bilir
benim evli erkekle sevgili olan kadınlara karşı bir sempatim asla olamaz ben sadece o tabirden rahatsız oluyorum bir kadın olarak
çünkü suçlu suçsuz en ufak birşey de hemen kuyruk sallamıştır salladı vs deniyor bu durumda kadın köpek oluyor erkek erkek oluyor anlatabildim mi?
sadece bir yorumuma bakarak benı tanımadan hayat anlayışımı bilemezsin ki...çok genellemişsin beni bir anda.