7 Senem zehir oldu-Boşanmak istiyorum

Nikahlı otlakçı, anne babanız bakacaksa tek size baksın bu nedir?
Güvenilir,dürüst,az kazanan ama yine de çalışan olsaydı neyse..

Malesef dediğiniz gibi hep ailemin yardımı bugüne kadar geldi, nişanlıydık hastalandı ablaları kardeşleri hiçbirisi sahip çıkmadı, hastaneden alıp annem babam bizim eve götürdü iyileşene kadar bizde kalsın diye, hemen hemen 1 ay bizde kaldı ne arayanı vardı ne soranı, ha bi sokakta kalan kimsesiz ha o..Bunca şey yapıldı ailem her anlamda destek oldu ama şimdi benim aileme düşman oldu, kendinin yapmadığı benim düğünde anamın babamın taktığı bileziklerle iş kurmak istedi, annem vermeyince de düşman oldu, daha 15 günlük evliyim elimden alyansım alındı bozdurup yedi, sonrasında evin kirasını bakkalın borcunu ödemedi annem dedi lanet olsun al bir bileziği bozdur ver borcunu, yani anlatsam roman olur yaşadıklarım, değmeyen biriyle boş yere zamanımı tüketmişim

Merakımdan soruyorum. 25 yasında görücü usulüyle bu şartlarda evlenmeniz cok mu lazimdi? Evlenmekteki motivasyonunuz neydi?

Evlenmekteki amacım herkesin istediği gibi mutlu huzurlu bir yuva ve en önemlisi çocuk özlemi, ama bunca yaşadığım bana evlenmeden önce bir film şeridi gibi gösterilseydi elbette evlenmezdim, kimse istemez baba evinden telinlen duvağınla çıkıp daha sonrada boşanmak isteğiyle geri dönmeyi, artık cahillik mi dersiniz, yada bile bile kendini ateşe atmak mı bilmem..

Şu an umarım hala aynı evde değilsiniz, evdeyseniz de bir an evvel terkedin orayı.
Eşiniz sizi ve ailenizi yeterince sömürmüş, aileniz de yanınızda boşanma davası açın bu kan emiciden kurtulun.

Çocuk yoksa,bundan sonra ki bir gününe yazık

Evet çocuğum yok belki olsaydı onun sorumluluğunu da almak zorunda olacaktım belki hiç düşünmezdim bile boşanmayı, sonuçta aileler boşanıyor ama çocuklar arada sıkıntı çekiyor, gerçi karısına bakamayan insan çocuğuna hiç ilgi göstermezdi orası da ayrı ama, Allah dağına göre kar verir diye boşuna dememişler,böyle bir adamdan çocuğum olmuyor diye çok üzüldüm ağladım, çünkü her kadın gibi mutsuz geçimsiz bir evliliğim olsada bende anne olmak istedim, her yazımda belirttiğim gibi çocuk da benim için bir umuttu, belki çocuk olursa sorumluluk sahibi olur bişeyleri idrak eder diye düşündüm durdum ama boşaymış..

Arıyor mu hala veya ailesinden birileri ? Bari ailenizin taktiği altınlar duruyor mu ?

Aradı açmadım sesini bile duymaya tahammülüm yok malesef,sadece WhatsApp dan mesaj atıyorum.. Görümcemler aradı çık gel konuşalım falan dedi ama bu saatten sonra hiçbir önemi yok, onu en başından yapmaları lazımdı, kardeşlerinin kulağını çekmleri gerekti, gerçi hepsi aynı al birini vur ötekine.. Altınlarım duruyor vermedim, annem babam hep derdi bu malımızın düşmanı diye yok derdim söylemeyin ama şimdi şimdi anlıyorum beni sadece evim için param için yanında taşıdı..

Aradı açmadım sesini bile duymaya tahammülüm yok malesef,sadece WhatsApp dan mesaj atıyorum.. Görümcemler aradı çık gel konuşalım falan dedi ama bu saatten sonra hiçbir önemi yok, onu en başından yapmaları lazımdı, kardeşlerinin kulağını çekmleri gerekti, gerçi hepsi aynı al birini vur ötekine.. Altınlarım duruyor vermedim, annem babam hep derdi bu malımızın düşmanı diye yok derdim söylemeyin ama şimdi şimdi anlıyorum beni sadece evim için param için yanında taşıdı..
Yine vaadlerle kandırmaya çalışıyordur. Engelleseniz daha rahat edersiniz çünkü bu adamdan eş olmaz.
Altınların sizde olmasına sevindim.

Ne mutlu ki cocuk olmamis. Allah tez zamanda kurtarsin. Bosaninca cidden kurban kesin. He bu arada, hicccc muhattap olmayin, ne onunla ne ailesinle, birakin avukat yapsin yapacagini.

Yine vaadlerle kandırmaya çalışıyordur. Engelleseniz daha rahat edersiniz çünkü bu adamdan eş olmaz.
Altınların sizde olmasına sevindim.

7 senedir her zaman verdiği ve tutmadığı sözler gibi herşeyi yoluna sokacağım, bitmesini istemiyorum falan filan, ama artık boş sözlere karnım tok icraat istedim onu da yapmadı 7 senedir, her geçen gün düzeleceğini beklerken her gün daha beter oldu, herkes gider mersine biz gideriz tersine misali hep boş sözler sarfetti..

Benim anlamadığım konu böyle adamlardan neden çocuk yapmak istiyorsunuz? Sadece annelik duygusunu tatmak için mi? O çocuklara yazık değil mi? Sadece size sormuyorum burada bunu yapan birçok arkadaş sizin gibi konu açıyor. Birçoğu da çocuğum için katlanıyorum falan diyor. Ben anlayamıyorum bu çocuklara yapılan kötülüğü.

canım kardeşleri sizi çok sevdiğinden düşündüğünden aramıyorlardır, kocan onların başına kalır diye ödleri kopuyordur. Sen tabi adamı onların başından bi güzel aldın bunca yıl. Sen çektin o kahrı.
Aklınızı çelmesinler, değişir biz artık ensenizdeyiz merak etme gibi laflarına inanma kimsenin. Seni ikna edince bir iki gün göstermelik ilgilenirler sonra yine başına bırakırlar.
Mutluluklar diliyorum sana, eminim çok güzel olacak her şey

Herkese iyi geceler merhaba arkadaşlar..
Konuya nerden başlasam nasıl başlasam bilemedim, 7 senelik evliyim eşimle görücü usulü tanıştık evlendik, eşim fakir bir ailenin en küçük çocuğu, fakirdir diye hiçbir zaman kınamadım gülmedim de, evlendim düğünüm oldu gelinliğim olmadı, altınını falan hepsini geçtim istedim sadece huzurum mutluluğum olsun ama huzur mutluluk karın doyurmuyormuş bunu öğrendim,aslında nişanlanmadan ve nişanlı iken bazı şeyleri gördüm ama genede bile bile lades dedim.. Her neyse evliliğimin en başından beri eşim sürekli iş değiştiren, haberim olmadsn türlü türlü dolap çeviren, yalan söyleyen, boş işler müdürü biriydi.. Evimizin kira olmasına rağmen kirayı ödemiyordu, doğalgazı mı elektriğimin kesilip günlerce açılmadığını biliyorum, 32 yaşındayım benim Saçlarım bembeyaz oldu sıkıntıdan, ama eşim maşallah baya gamsız olduğu için saçında bir tane beyaz yok, bunlar benim için önemli şeyler.. eşimin ağzından ağza alınmayacak küfürler çıkıyor töbe haşa Allah kitap din küfrediyor, benim de daha fazla tahammülüm kalmadı inceldiği yerden kopsun diyorum artık.. Evlendiğim günden beri annemin babamın yardımı ile geçiniyoruz, bundan 3-4 ay öncesine kadar şehirde otururken şimdi 2 aydır köye taşındık, sırf o düzgün bir yola girsin diyeydi tüm çabalarım ama artık ne dayanacak gücüm kalmadı ne de sabrım... Benden desteğinizi esirgemeyin
Çocuk varmı.. allah yardımcın olsun .. en çok ailelere kızıyorum ben madem oğlunuz bi ise yaramaz elin kızının basını neden yakarsınız..😡😡 evlenince düzelir diye bi söylenti ile ise yaramaz çocuklarını sarıyorlar elin kızının başına sonrada çek cekebildigin kadar .. ailen destekse sana
ve sende ayakların üzerinde durabilecek gücü buluyorsan kendinde bak yoluna 7 si neyse 70 o demişler değişmez bence canım

Benim anlamadığım konu böyle adamlardan neden çocuk yapmak istiyorsunuz? Sadece annelik duygusunu tatmak için mi? O çocuklara yazık değil mi? Sadece size sormuyorum burada bunu yapan birçok arkadaş sizin gibi konu açıyor. Birçoğu da çocuğum için katlanıyorum falan diyor. Ben anlayamıyorum bu çocuklara yapılan kötülüğü.

Belki bir umut belki annelik duygusunu tatmak nasıl adlandırırsanız artık..

canım kardeşleri sizi çok sevdiğinden düşündüğünden aramıyorlardır, kocan onların başına kalır diye ödleri kopuyordur. Sen tabi adamı onların başından bi güzel aldın bunca yıl. Sen çektin o kahrı.
Aklınızı çelmesinler, değişir biz artık ensenizdeyiz merak etme gibi laflarına inanma kimsenin. Seni ikna edince bir iki gün göstermelik ilgilenirler sonra yine başına bırakırlar.
Mutluluklar diliyorum sana, eminim çok güzel olacak her şey

Kesinlikle onun derdindeler zaten bunu adım kadar iyi biliyorum, eşim iş kazası geçirdi 3 ay boyunca başından ayrılmadım geldiler gittiler kızım sen bi evine git bir duş al dinlen demediler, 1 ay boyunca koltuk üzerinde yattım kalktım gecem gündüzüm bir oldu ama bilindi mi hayır gene kötü ben oldum, nankörlük yapıldı hiç bişey yapmadın oldum, çalıştım gece gündüz evdeydi eve para getirdim fatura ödedim gidip evimin alışverişini yaptım 2 sene boyunca ama sen neden sorumluluk almıyorsun deyince para getiriyorsun diye g... kalktı gibi ağır sözler işittim, bu saatten sonra benim dönüşüm yok boş laflara da karnım tok, görümcelerin hiçbirisi onu evine de almaz sünepeler gibi yaşar gider artık..

Back
X