7 Senem zehir oldu-Boşanmak istiyorum

Çocuk varmı.. allah yardımcın olsun .. en çok ailelere kızıyorum ben madem oğlunuz bi ise yaramaz elin kızının basını neden yakarsınız..😡😡 evlenince düzelir diye bi söylenti ile ise yaramaz çocuklarını sarıyorlar elin kızının başına sonrada çek cekebildigin kadar .. ailen destekse sana
ve sende ayakların üzerinde durabilecek gücü buluyorsan kendinde bak yoluna 7 si neyse 70 o demişler değişmez bence canım

Hayır çocuğum yok allahtan yok bide o olsaydı napardım bilmem daha bir kadının ihtiyacını göremeyen bir adam çocuğun sorumluluğunu nasıl alırdı düşünmek bile istemiyorum, çok şükür ailem evlendiğim günden bugüne kadar hep destekçim Allah onları başımdan eksik etmesin, eğer bugüne kadar gelindiyse onların sayesinde..

Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. Bildiğim şu, çok fedakarlık yapanın asla kıymeti bilinmiyor ve zamanla yapılan şeyler görevinmiş gibi görülüyor. Kendinizi mutsuz bir hayata mahkum etmeyin. İlk boşanan siz değilsiniz 32 yaş da çok bir yaş değil günümüzde. Çocuk da yok. Yani avantajlısınız.

Evet çocuğum yok belki olsaydı onun sorumluluğunu da almak zorunda olacaktım belki hiç düşünmezdim bile boşanmayı, sonuçta aileler boşanıyor ama çocuklar arada sıkıntı çekiyor, gerçi karısına bakamayan insan çocuğuna hiç ilgi göstermezdi orası da ayrı ama, Allah dağına göre kar verir diye boşuna dememişler,böyle bir adamdan çocuğum olmuyor diye çok üzüldüm ağladım, çünkü her kadın gibi mutsuz geçimsiz bir evliliğim olsada bende anne olmak istedim, her yazımda belirttiğim gibi çocuk da benim için bir umuttu, belki çocuk olursa sorumluluk sahibi olur bişeyleri idrak eder diye düşündüm durdum ama boşaymış..
Tamam anlarım çocuk istersin de,dünyada sadece bu zındık yok ki,ne adamlar var sorumluluk sahibi merhametli. Bosan kafanı dinle neleri çıkar karsina,ama vakit kaybetme bu adamla daha fazla. Vaktini ziyan etme,yoluna bak. Allah kıymet bilen birini çıkarır karşına hayırlı evlatların olur inşallah.

Siz çok bile sabretmişsiniz bence benim eşimde de vardı o sorumsuzluk hiç evlilik sorumluluğunu almazdı ben kaynanamla oturuyodum evi terk ettim 5 ay ailemin yanında kaldım çocuğumuz olduğu için son bir şans daha verdim Belki ayrı bir ev tutarsa evlilik sorumluluğunu alır diye sonra ev tuttu şimdi kendi evimizdeyiz bir de sinirlendiği zaman ağza alınmadık şeyler söyler çok küfür eder o yüzden sizi anlyrm böyle insanlarla yaşamak gerçekten zor

Öncelikle çok geçmiş olsun. Bu adama güzelce konuşup anlaşmalı evliliğe ikna edin. Yıllarca boşanma davası için uğraşmayın

Tamam anlarım çocuk istersin de,dünyada sadece bu zındık yok ki,ne adamlar var sorumluluk sahibi merhametli. Bosan kafanı dinle neleri çıkar karsina,ama vakit kaybetme bu adamla daha fazla. Vaktini ziyan etme,yoluna bak. Allah kıymet bilen birini çıkarır karşına hayırlı evlatların olur inşallah.

Bir komşum vardı evlerden ırak kocası seneler önce kolon kanserine yakalanmış kemoterapi falan görmüş şuan durumu ii ama bağırsak dışarda torba ile geziyor ve gece gündüz demeden çalışıyor, emekli okma şansı var ama olmuyor evde oturamam diyor, eşime o adamı çok örnek gösterdim ama adam Nuh dedi peygamber demedi, dahada kötüsü sinirlenince töbe haşa din iman Allaha olmayacak laflar etti, 4-5 sene önce iş kazası sonucu kolunun %80 derisini kaybetti ama ders çıkarmayarak Allah'a isyanı daha çok arttı, evde ne bes kaldı ne bereket,Allah kabul etsin ben elimden geldiğince ibadetimi yerine getiriyorum oruç namaz kuran,koca Ramazan ayını evde oturup yeme içmeyle geçşren bir inbdanla yaşadım bunca zaman, hep. Tövbe etti ama üstüne fazlasını ekleyerek gene isyankar oldu, elimden geldiğince yaptığı konuştuğu şeylerin yalnış olduğunu söyledim fakat anlayana, bana ramazan da bende oruç tutmak istiyorum dedi hiçbir baskı yapmadım tut veya tutma diye kendi istedi, otuca niyetlendim diyerek benim uyumamı fırsat bilip orucuunu bozan bi şeytanla yaşadım malesef

Siz çok bile sabretmişsiniz bence benim eşimde de vardı o sorumsuzluk hiç evlilik sorumluluğunu almazdı ben kaynanamla oturuyodum evi terk ettim 5 ay ailemin yanında kaldım çocuğumuz olduğu için son bir şans daha verdim Belki ayrı bir ev tutarsa evlilik sorumluluğunu alır diye sonra ev tuttu şimdi kendi evimizdeyiz bir de sinirlendiği zaman ağza alınmadık şeyler söyler çok küfür eder o yüzden sizi anlyrm böyle insanlarla yaşamak gerçekten zor

Allah razı olsun çok sevindim senin adına, Rabbım herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. Bildiğim şu, çok fedakarlık yapanın asla kıymeti bilinmiyor ve zamanla yapılan şeyler görevinmiş gibi görülüyor. Kendinizi mutsuz bir hayata mahkum etmeyin. İlk boşanan siz değilsiniz 32 yaş da çok bir yaş değil günümüzde. Çocuk da yok. Yani avantajlısınız.

Zaten bundan sonra evlilik falan bana çok uzak,artık ne birisine güvenebilirim nede katlanabilirim,zaten bir insan başında ne yaşamışsa sonuna kadar öyle de gidiyor,o yüzden büyük konuşmıyım ama evlilik bundan sonra düşüneceğim en son şey bil değil

Herkese iyi geceler merhaba arkadaşlar..
Konuya nerden başlasam nasıl başlasam bilemedim, 7 senelik evliyim eşimle görücü usulü tanıştık evlendik, eşim fakir bir ailenin en küçük çocuğu, fakirdir diye hiçbir zaman kınamadım gülmedim de, evlendim düğünüm oldu gelinliğim olmadı, altınını falan hepsini geçtim istedim sadece huzurum mutluluğum olsun ama huzur mutluluk karın doyurmuyormuş bunu öğrendim,aslında nişanlanmadan ve nişanlı iken bazı şeyleri gördüm ama genede bile bile lades dedim.. Her neyse evliliğimin en başından beri eşim sürekli iş değiştiren, haberim olmadsn türlü türlü dolap çeviren, yalan söyleyen, boş işler müdürü biriydi.. Evimizin kira olmasına rağmen kirayı ödemiyordu, doğalgazı mı elektriğimin kesilip günlerce açılmadığını biliyorum, 32 yaşındayım benim Saçlarım bembeyaz oldu sıkıntıdan, ama eşim maşallah baya gamsız olduğu için saçında bir tane beyaz yok, bunlar benim için önemli şeyler.. eşimin ağzından ağza alınmayacak küfürler çıkıyor töbe haşa Allah kitap din küfrediyor, benim de daha fazla tahammülüm kalmadı inceldiği yerden kopsun diyorum artık.. Evlendiğim günden beri annemin babamın yardımı ile geçiniyoruz, bundan 3-4 ay öncesine kadar şehirde otururken şimdi 2 aydır köye taşındık, sırf o düzgün bir yola girsin diyeydi tüm çabalarım ama artık ne dayanacak gücüm kalmadı ne de sabrım... Benden desteğinizi esirgemeyin
Zor cidden. Sen boşanınca rahat edecek misin o Önemli. Eğer rahatlayacaksan. Bırak bence yuva dağılsın diye akıl vermek istemem ama durumun cidden kolay değil. Allah çıkar yolu göstersin inşallah

Böyle Bi küreğe sap olamamışların sıkıntı ailede aile aile olsaydı sorumluluk sahibi olmayan evlatlarını evlendirmezlerdi sizin de hakkınıza girmezlerdi aile aile değil adam desen daha evi idare edebilecek kapasitede değil velhasıl Olan size olmuş ama hiç bşy için geç değil zararın neresinden dönerseniz kârdır.

Allah razı olsun canım, sağol güzel dileklerin için.. Kimse boşanmak için evlenmiyor ama karşımıza çıkan insanlar malesef evliliğin sorumluluğunu alamayınca boşanma raddesine getiriyorlar, hiçbir zaman eşimi ezdirmedim ailemin yanında keza onun ailesinin yanında, ama sanki o hiç bir fedakarlık yapmamışım gibi ailesinin yanında beni aşağıladı rezil etti, hep sustum düzelir dedim, ama bitek karısına bakamayıp onu ele güne muhtaç eden bir adamdan ne köy olur ne kasaba bunu öğrendim.. Allah seninde yardımcın olsun, senin süreç nasıl geçiyor ben bilmediğim için soruyorum yalnış anlama..
Kzuum inanki bana düşündüğün kadar zor değil. En zoru yaşamakmış o evli kalınan günleri, en zoru boşanma kararını alabilmekmiş. Sonrası inanki daha kolay. Yani insan evliliği kötü gidiyor biliyor ama anne olmak istiyor ama o adamı da kesinlikle baba yapmak istemiyor. Çok karışık duygular ben seni çok iyi anlıyorum. Ben hamile kaldım üzüntüden düştü sonra çok ağladım çok üzüldüm. Ama şimdi diorum li Allah kararlamış o yavruyu da. Bu boşanma kararını alıp bu yola çıktığımda ömrümün sonuna kadar bekar olmayı göze alıp çıktım. Şimdi geçinecek kadar maaşım olsun ailem olsun sağlık olsun başka bişiyde gözüm yok. İnan ayrılırken tek kuruş almadım cebimde param bile yoktu eve bile çıkamadım da arkadaşımın yanına yerlestm. Sonra noldu bilio musun tayinim ailemin yanına cıktı hala inanamıyorum. Allah çok büyük işte sadece sabır ve tevekkül. Sen dua et bak gör nasıl gecicek bu günler hepimiz unutucaz biliyorum. Rabbim iyi insanlarla katsılastrsın insallahhj

Herkese iyi geceler merhaba arkadaşlar..
Konuya nerden başlasam nasıl başlasam bilemedim, 7 senelik evliyim eşimle görücü usulü tanıştık evlendik, eşim fakir bir ailenin en küçük çocuğu, fakirdir diye hiçbir zaman kınamadım gülmedim de, evlendim düğünüm oldu gelinliğim olmadı, altınını falan hepsini geçtim istedim sadece huzurum mutluluğum olsun ama huzur mutluluk karın doyurmuyormuş bunu öğrendim,aslında nişanlanmadan ve nişanlı iken bazı şeyleri gördüm ama genede bile bile lades dedim.. Her neyse evliliğimin en başından beri eşim sürekli iş değiştiren, haberim olmadsn türlü türlü dolap çeviren, yalan söyleyen, boş işler müdürü biriydi.. Evimizin kira olmasına rağmen kirayı ödemiyordu, doğalgazı mı elektriğimin kesilip günlerce açılmadığını biliyorum, 32 yaşındayım benim Saçlarım bembeyaz oldu sıkıntıdan, ama eşim maşallah baya gamsız olduğu için saçında bir tane beyaz yok, bunlar benim için önemli şeyler.. eşimin ağzından ağza alınmayacak küfürler çıkıyor töbe haşa Allah kitap din küfrediyor, benim de daha fazla tahammülüm kalmadı inceldiği yerden kopsun diyorum artık.. Evlendiğim günden beri annemin babamın yardımı ile geçiniyoruz, bundan 3-4 ay öncesine kadar şehirde otururken şimdi 2 aydır köye taşındık, sırf o düzgün bir yola girsin diyeydi tüm çabalarım ama artık ne dayanacak gücüm kalmadı ne de sabrım... Benden desteğinizi esirgemeyin
Görücü usulu tanıstıran nasıl bakıyo acaba yüzünüze🤦🏻‍♀️
Calısmayı sevmeyen adamla olmaz cok net
Bence bırakın yol yakınken
Cocuk yok galiba,varsa da al cocuklarını dön ana evine.
Parasızlık tmm ama küfür vs varsa o ortamda cocuk yetistirilmez.
Aileniz yardım ettiğine göre arkanızda.

Zaten bundan sonra evlilik falan bana çok uzak,artık ne birisine güvenebilirim nede katlanabilirim,zaten bir insan başında ne yaşamışsa sonuna kadar öyle de gidiyor,o yüzden büyük konuşmıyım ama evlilik bundan sonra düşüneceğim en son şey bil değil
Bakın ne güzel inançlısınız.
Öyle kötü düşünmeyin.
Bu kadar emeğinizin,fedakarlığınızın karşılığı elbet olacak.
Eşinize değmediği için, bu karşılığı onunla nasip etmedi yaradan demek ki.

Size teyzemin neler çektiğini bir anlatsam,ben ne yaşamışım ki dersiniz.
Boşandı. Sonrası da çok zordu hiç anlatmayayım.
Şuan 1 yılı geçik evli.
Öyle mutlu ki.
12 sene evli kalmıştı. Ve şimdi diyor ki;
Ben evlilik diye bişey yaşamamışım ki. O evlilik felan değilmiş. Evlilik ne güzel şeymiş diyor.

Allah sizin de gönlünüze göre tekrar güzel bir hayat ve sonrasında sağlıklı evlatlar versin.
Umudunuzu hiç yitirmeyin.

Zor cidden. Sen boşanınca rahat edecek misin o Önemli. Eğer rahatlayacaksan. Bırak bence yuva dağılsın diye akıl vermek istemem ama durumun cidden kolay değil. Allah çıkar yolu göstersin inşallah

Boşanmak en son düşündüğüm şey bile değildi ama artık bir günahkarla yaşayıp bende günah denizinde boğulamam

Bakın ne güzel inançlısınız.
Öyle kötü düşünmeyin.
Bu kadar emeğinizin,fedakarlığınızın karşılığı elbet olacak.
Eşinize değmediği için, bu karşılığı onunla nasip etmedi yaradan demek ki.

Size teyzemin neler çektiğini bir anlatsam,ben ne yaşamışım ki dersiniz.
Boşandı. Sonrası da çok zordu hiç anlatmayayım.
Şuan 1 yılı geçik evli.
Öyle mutlu ki.
12 sene evli kalmıştı. Ve şimdi diyor ki;
Ben evlilik diye bişey yaşamamışım ki. O evlilik felan değilmiş. Evlilik ne güzel şeymiş diyor.

Allah sizin de gönlünüze göre tekrar güzel bir hayat ve sonrasında sağlıklı evlatlar versin.
Umudunuzu hiç yitirmeyin.

Sağolun çok teşekkür ederim, Rabbım kimseyi şükürsüz insanla karşılaştırmasın,Allah herkes gibi benimde bundan sonra yolumu da bahtımı açık etsin

Back
X