7 senemi bi hiç için mi harcadim ben şimdi

Ilk defa cekip gitti tarisinxa 5 dk giderdi geri gelirdi ama gitti gelmedi uzun sure ve esim her tartismamizda ifalta olsa begenmiyorsan babamin evine git diyo buseferde dedi ve gitti cok agirjima gidiyo benim o lafi bende gitmek istedim bidaha o lafi duymamak için

Esim zaten o arabayla goturmiyceni bildiğim icin onunla gidelim dedim ki okadar gitmek istemedigimi anlasin diye yoksa yakinesafede bile kullanmaz esim arabaui arkada insan varken

Bana ayircak 10dk yokmu dedim sabah giderken adam sakince konisalim ikimizde kirdik birbirimizi dedim ama yok dedi sana 1dk bile yok dedi

Seviyorum tabiki onu yoksa coktan bitmişti bu evlilik size Eşiniz babanin evine git dese her tartismada.siz ne kadar surdururdunuz evliliğinizi

ben nişanlıyken de evliyken de gittiğim her yere kardeşimi taşıdım.benim tarafıma gittiğimizde de kaynımla eltimi de taşıdım.etkinlikler kalabalıkla güzeldir

O etkinlikler bencede kalabalik guzel ama bazi zamanlarda ve sizi zora sokmiycaksa guzeldirler ve siz kardesinizi gezdire.bilirsiniz ama ben eltinin ailesini ve kardesini gezdirmek zorunda degilim

O etkinlikler bencede kalabalik guzel ama bazi zamanlarda ve sizi zora sokmiycaksa guzeldirler ve siz kardesinizi gezdire.bilirsiniz ama ben eltinin ailesini ve kardesini gezdirmek zorunda degilim

Anlamıyorum ki incileriniz mi dökülür? Kız kardeşi olmadan cıkamıyormuş işte nedir b kadar mesele haline getirecek.

Benzin sıkıntı oluyorsa kardeşine söylesin eşiniz, diğer depoyu da o doldursun.

Seviyorum tabiki onu yoksa coktan bitmişti bu evlilik size Eşiniz babanin evine git dese her tartismada.siz ne kadar surdururdunuz evliliğinizi

Haklısınız tabi böyle bir tavırla karşılaşıyorsanız. Ben evli olmadığım için sizi tam anlamayabilirim. Sadece sevgi aşk kolay bulunan şeyler değil ve diğer herşey saçma detaylar gibi geliyor bana. Hayat çok kısa.. Nasıl mutlu olacaksanız öyle yapın tabi ki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benzin en buyuk kardesine tek lurus.harcatmaz helalde.olsun harcatmasin ama bizde butcemzi asmayalim dimi ikinci sorunda kardesi gelince ablasinin yanina birakmaya gonlum el vermez nişanlilar tek baslarina kalsin diye bu seferde onun kardeşi benim basima kalcak ki esim bu olaylardan once benim kardesimide goturmeyi teklif etti yok dedim orda bas basa gezelim rahat rahat diye ben simdi kendi kardesimi istemezken onu niye istiy yanimda

Onun yaninda cok mutluyum onu birakip hic biyer gitmedim 4senedir sevgiliykende 3sene geçirdik bir gun gormesem deli oluyodum ama o kolayca gonderiyo beni gururumu kiriyo

Ne münasebet canım abinin bütcesi uygun değilse herkes destek olur, zaten bütce yoksa gidilmez.

Bu kadar ayrıntılı düşünmeyin, yanyana olmaları bile yeter onlara.

Yok kardeş başıma kalır bilmem ne.

Bencede harvurup savurcaktim ki degerim olsun o gezelim dedikce.basbasada olsak paramiz.yok bu hafta haftaya paramiz.olursa gideriz dedim hep eger para yoksa ben onun emeğine acıyorum anlayan yok

Eltinin kardesi basima kalir.dedim kaynim icin degil para konusunda esim hayatta harcatmaz kardesine param varsa harcatmasin zaten biz istedik ki esimin ailesi gezmemis hic onlari gezdirelim bari diye butcemzi zaten zorlamistik bide ikinci araba cikinca masraf arttı yedirmek icirmek helal olsun yoksa 5 kisi olcagina 7kisi olsa en fazla 100tl oynasin sıkıntı degil yoksa

Onun yaninda cok mutluyum onu birakip hic biyer gitmedim 4senedir sevgiliykende 3sene geçirdik bir gun gormesem deli oluyodum ama o kolayca gonderiyo beni gururumu kiriyo

Siz onu bu kadar seviyorsanız çok da kötü biri olamaz bence :) bazen mutlu olmak haklı olmaktan daha iyidir. Herkesin kötü ve eksik tarafları var. Kırıldığınız zaman kırıldığınızı söyleyin ama siz de onu kırmaya çalışmayın. Bir deneyin fayda göreceksiniz. Size çok aşklı mutlu uzun bir evlilik hayatı dilerim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Onlar evlenene kadar biz ayrilmazsak derim ama o insanlar hayatima girdiginden beri surekli bir aksiyon var evde sıkıldım ben kendi ailemi bu kadar el ustunde tutmuyorum

Col tesekkur ederim iyi dileklerin icin:)kotu biri degil zaren oyle olsa.ona asik olamazdim ama insanlara iyilik yapcam diyede beni kirmasin ben ona hic sesimi yukseltmedim biliyomusn hep sakim yaklastim

boşanmayın ya
sen karşına al sakin sakin konuşmaya çalış

Konusmuyor ki bana 1dk si bile kalmamis adamin dun bana. Deli gibi asik olan adamin bugun 1dksi yok

bak şimdi sen ne hırcın davran nede yalvarır gibi davran geri çekil
sessiz kal
beynınde kalbınde rahatsızlık hissedecektir
anenlere gitme ortalıgı kaldırma
gerekırse bi arkadasına ve ya otele git
uzaklaş
o geri dönecektir

Eltinin ailesi gelseydi de 2 araba gidilmeyecek miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…