7 senemi bi hiç için mi harcadim ben şimdi

Bence eşinin çok üstüne gidiyorsun bu elti ve ailesi konusunda. Tamam ben de sinir olurdum sonuçta herkesin kendine göre bir bütçesi var. Ama sen ters konuştukça zararı size. Başka konuda sıkıntınız yoksa bu mesele için birşey deme bakalım. Taktik değiştir.

Eltinin de ne yapışkan ailesi varmış, otlakçı gibiler resmen Onlar yüzünden sen kötü olma madem böyle gidilecek senin kardeşin de gelsin öyleyse. Ay aynı babam ya millete şapur şupur bize gelince yarabbi şükür

Yok gidilmiycek ki bukadar. Olayfdan sonra ne gitmesi gitseler bile.ben asla gitmem kardesime hele hic.ortaya koymam firsttan istifade eder gibi

Baska konuda yok sikinti ama hep benim dedigim olsum diyor mesela sunu almayalim askim desem benimle.ilgili bile olsa o istiyorsa mutlaka alincak yada biyere gidilcekse ayni sekilde

Yok gidilmiycek ki bukadar. Olayfdan sonra ne gitmesi gitseler bile.ben asla gitmem kardesime hele hic.ortaya koymam firsttan istifade eder gibi

Aslında haklısın. Gideceklerse de eşin çok meraklıysa onlarla gitsin bakalım

Aslında haklısın. Gideceklerse de eşin çok meraklıysa onlarla gitsin bakalım

Dun iptal oldu dedi ama gidersede ben gitmiycem ve bundan sonra o insanlarin evine adim atmiycam gelin cikarmaya giderken haric eltinin ailesini evine gitmiyorum kesin olarak

Elalem için evinin huzurunu kaçıran adamları anlamıyorum.
Ne kadar basit bir mevzu sonunda sana kocalık yapmıycam artık diyor vay canına.
Sinir oldum toptan valla yerinde olsam onlarla hiç bir geziye gitmem.
Mutlu mesut gezsinler.

Bu ilk konunun devamı onu okumayan bunu anlamıyacaktır
eşin para harcayacak anlaşılan bence bırak onu ne yaparsa yapsın bunun içinde yuva bozulmaz
kızın ailesi fena yapacak birşey yok evlenene kadar ayıya dayı diyeceksiniz sende eşine anlayış göster bunun için kavga etmeyin sende çocuk gibi herşey senin istediğin gibi olmaz ki bazı konulardada fikir birliği olmuyor işte o kardeşine destek oluyor sırf evlisin diye eşinede baskı uygulama

Kızın ailesinin kötü niyetli olduğunu düşünmedim ben. Kızlarını tek göndermek istememiş olabilirler. Ama anlamadığım, neden tüm masrafı siz üstleniyorsunuz. Eşinizin kardeşi niye elini cebine atmıyor. Maddi durumunuz iyi olur ve içinizden gelir o başka. Böyle bir durumda bile teklif etmesi gerekir.

Baska konuda yok sikinti ama hep benim dedigim olsum diyor mesela sunu almayalim askim desem benimle.ilgili bile olsa o istiyorsa mutlaka alincak yada biyere gidilcekse ayni sekilde

ee sizde hep kendi dediğiniz olsun istiyorsunuz, bende bıraktığınız izlenim bu.
önceki konunuzu da okudum, karışmayın bu kadar. bırakın eşiniz abiliğini yapsın. neden bu kadar müdahilsiniz, bak siz kocanızla kötü oldunuz, evden kaçırttınız, üstelik saygınızı da yıprattınız. faturaları kocanız düşünsün, kendine güveniyor ki yaparım diyor.
eyüp sultan'a gitmek istedilerse de he deyin, onlar için gidersiniz ama sevabı size olur. bu kadar hesap kitap yapmayın. aile büyükleri var siz elti konusuna bu kadar müdahil olmayın.
sürekli kontrol mercii gibi olursanız, mutsuz olursunuz, evliliğiniz yıpranır. siz kayınvalide değilsiniz, gelinsiniz.

Bu yazacağıma kızacaksın belki ama içine sor cahil dediğin kızı kıs-ka-nı-yor-sun... Kardeşi gelmeseydi başka birşey bulup sorun yapacaktın.. Burda öyle değil desende kıskandığının da farkındasın.. Kendini de eşini de çok yıpratırsın yapma böyle..

Ayrıca damızlık diye hakaret ettiğin kardeşin ne sorunu olduğunuda bilemzsin.. Aynı durumda sende olabilirdin..

Yani çok enteresan kızın eşi evi terkediyor ayıracak 1 dakikam yok diyor yarasına tuz basar gibi kıskanıyorsun diyen var. İyilikten maraz doğarmış. Benim babamda yıllarca hep kendi ailesini annemden önce tuttu herkese iyilikler birşeyler yıllar sonra baktı ki deveye diken yaranırmış. Şimdi aklı başına geldi ama annem yıllarca üzüldü.
Canım sessiz kal bir süre konuşacaktır seninle babanın evine git demekte yiyilir yutulur cinsten değil. Bir daha böyle bir cümle duyarsan git bakalım ne oluyor. Değerini anlamasını sağla biraz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayrıca "damızlık" nedir ya!
siz eşinizin yanında da böyle hitaplarla mı konuşuyorsunuz.
eşiniz son derece haklı.

Son düzenleme:
Bence çok abartıyorsun artık siz tartışma inada binmiş eşinde ne istiyorsa onu yapacak
ailenede anlatsan bırak burnunub ostüne düşsün diyecek kl her aile var zaten bu durumlar ,engellenmiyor ,sadece üzüldüğünle kalıyorsun onlarda keyfinde ,

dıyecek bırsey bulamıyorum böyle bırıne.. Canım kendnı üzme güclü dur onun canı senın kadaer acımıyorsa elınden gelenı yaptın sen neden düşünüyosun onu hala bosver gıtsın otur çay demle orucunu tut keyfıne bak gez dolas arkadaslarınla. Sorarsa kendı bıse ben söylıyecegmı söyledım de. Nelerın üzdüğünü cekıp gıtmek marıfet degıl de. O söyledıgnıde sen söyle ona gıtmek ıstıyorsan sen gıdersın ben evımı bırakmam de hıııc ay konusalım dıye yalvarma karsındaki sana deger vermedıkce

Valla abartıyorsunuz...bir yere gittinizde onun parasını versin ne olacak.bizim Türk toplumunda vermemesi ayıp.. Benim eşimin kız kardeşi geldiginde vermezse ben kızıyordum. Bunun için huzurunuzu kaçırmayın... Inatlaşmaya binmiş... Kimse kötüde olsa ailesine laf söyletmez

Abartma olarak degıl genel olarak tedbır manasında objektıf yazmak ıstedım. herdefasında uysal olunursa alıskanlık yapar en büyük sorun iletişimsizliktir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…