Eltinin de ne yapışkan ailesi varmış, otlakçı gibiler resmenOnlar yüzünden sen kötü olma madem böyle gidilecek senin kardeşin de gelsin öyleyse. Ay aynı babam ya millete şapur şupur bize gelince yarabbi şükür
Bence eşinin çok üstüne gidiyorsun bu elti ve ailesi konusunda. Tamam ben de sinir olurdum sonuçta herkesin kendine göre bir bütçesi var. Ama sen ters konuştukça zararı size. Başka konuda sıkıntınız yoksa bu mesele için birşey deme bakalım. Taktik değiştir.
Yok gidilmiycek ki bukadar. Olayfdan sonra ne gitmesi gitseler bile.ben asla gitmem kardesime hele hic.ortaya koymam firsttan istifade eder gibi
Eltinin ailesi gelseydi de 2 araba gidilmeyecek miydi
Aslında haklısın. Gideceklerse de eşin çok meraklıysa onlarla gitsin bakalım
Baska konuda yok sikinti ama hep benim dedigim olsum diyor mesela sunu almayalim askim desem benimle.ilgili bile olsa o istiyorsa mutlaka alincak yada biyere gidilcekse ayni sekilde
Biz ailece 6 kisi azcik sikissakta nisanlisida gelince twk arabaya sigiyoruz ama damizlik gelince 2 araba gitmemiz lazim yani tek kisi icin 2araba mazotu harciycaz onun yerine faturalar duruyo falan dedim onun yerine sirket arabasi var arkası koltuksuz onunla gitsek dedim minder falan atariz rahat olur onlari oderiz dedim kv de benden oldu siz birbiriniz dolduriyosunuz diye kudurdu esim
Ilk defa cekip gitti tarisinxa 5 dk giderdi geri gelirdi ama gitti gelmedi uzun sure ve esim her tartismamizda ifalta olsa begenmiyorsan babamin evine git diyo buseferde dedi ve gitti cok agirjima gidiyo benim o lafi bende gitmek istedim bidaha o lafi duymamak için
dıyecek bırsey bulamıyorum böyle bırıne.. Canım kendnı üzme güclü dur onun canı senın kadaer acımıyorsa elınden gelenı yaptın sen neden düşünüyosun onu hala bosver gıtsın otur çay demle orucunu tut keyfıne bak gez dolas arkadaslarınla. Sorarsa kendı bıse ben söylıyecegmı söyledım de. Nelerın üzdüğünü cekıp gıtmek marıfet degıl de. O söyledıgnıde sen söyle ona gıtmek ıstıyorsan sen gıdersın ben evımı bırakmam dehıııc ay konusalım dıye yalvarma karsındaki sana deger vermedıkce
Valla abartıyorsunuz...bir yere gittinizde onun parasını versin ne olacak.bizim Türk toplumunda vermemesi ayıp.. Benim eşimin kız kardeşi geldiginde vermezse ben kızıyordum. Bunun için huzurunuzu kaçırmayın... Inatlaşmaya binmiş... Kimse kötüde olsa ailesine laf söyletmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?