7 senemi bi hiç için mi harcadim ben şimdi

Abartma olarak degıl genel olarak tedbır manasında objektıf yazmak ıstedım. herdefasında uysal olunursa alıskanlık yapar en büyük sorun iletişimsizliktir..

Bunları sorun olarak görmeyin çözülemeyecek bişey.. Sadece bağırmadan anlaşılır bir şekilde anlatmalısın kendini..

Bunları sorun olarak görmeyin çözülemeyecek bişey.. Sadece bağırmadan anlaşılır bir şekilde anlatmalısın kendini..

kesınlıkle canım.. Öfkeyı kontrol edip hanımefenlıgını bozmadan karsındakı ıcın sevıyenı düşürmeden cırkef olmadan.. Böylece anlarsa anlar anlamazsa kendi bilir. Sonra utanır kendınden senın hanımefndılgn karsısında..

son durum nedir ?

Son olarak dün eve gelince konusalim dedim sakince bu sekilde konusmayarak anca birbirimizden uzaklasiriz dedim konustuk ama en ince ayrintisina kadar bu konuyla ilgili olsun veya olmasin birbirimizde begenmedigimiz huylarimizi konustuk daha dikkat etmeye karar verip barıştık ama bazi sartlarla ayrica bir daha evi terk etme babanin evine git demek yok en buyuk kuralimizolcak bakalim nolcak bundan sonra..

Bazi arkadaslar bana eltini kiskaniyorsun demis ama benim onu kiskanma gibi bi durumum yok cunku cok sukur herseye sahibim maddi manevi onun gezmesini kiskanmam imkansiz cunku biz esimle zaten hep geziyoruz ben gezmek istemesem esim gidelim diye tutturur benimle zaman gecirmek ister ev disinda ayrica esimle iliskim normalde cok iyidir arada tartisiriz mutluyuzdur dışarda bizi ilk deda görenler bile derki esinin sana asik olduğu sana bakislarindan belli derler böyleyken ben daha ne isterim ki baskasini kiskaniyim..

Evlenince bu adamların tapusunu mu alıyorsunuz bir anlasam..

Sürekli kendi istediği olsun istiyor dediğiniz kocanızın herşeyine karışmaya çalıştığınızın farkındamısınız?

Tabii ki kardeşinin nişanlısıylada, ailesiylede ilgilenecek, veya " fazla samimi olma" dediğiniz insanlarla görüşmeye devam edecek.Siz istemiyorsunuz diye bunları yapmazsa o zaman dert edin bu adamın karakteri sağlam değil diye.

Ya ben 13 yaşındaki oğluma " şunumla fazla samimi olma" demem.

5 yaşında çocuk mu sizin eşiniz , herşeyi sizin sınırlarımızda yaşasın?

barısmanıza sevindim. . mutluluklar ..

Esimin karakterini degistirmeye calismadim hic calisiyorum da ama ben onun rahatsiz oldugu hareketleri yapmamaya dikkat ediyosam oda dikkat etmeli o benden fedakarlik bekliyorsa aynisini oda gostermeli sonucta tek kisilik birsey degil evlilikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…