Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Wawww çok pahalıymış bizstanbulda değiliz canım burada bir saat 1500 tl dediler ..1,5 saat Matematik özel ders ücreti için (7.siniflar için 1,5 saat altı verimli olmuyor, yetersiz geliyormuş) 4.500 TL fiyat verdiler. Uçuk bir rakam değil mi bu arkadaşlar, henüz LGS senesinde bile değiliz üstelik..
Bende bulunduğum şehirde sadece deneme için yazırdım ....İstanbulda seçenek çok iyice araştırın yayınlarını sorun...Bu sene için deneme sınav paketi almayı düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz dershane var mı arkadaşlarİstanbul için
Merhaba , Ben sadece deneme için yazdırdım... doya doya bir yaz tatili yaşadı eğlendi dinlendi inşallah yeni sezona iyi başlar....Selam hanımlar, okulların açılmasına az kaldı, neler yapıyorsunuz, çocuğunu dershane veya deneme sınavlarına yazdıran oldu mu?
Biz de aynı şekilde.. yaz mevsimi güzel geçti.Merhaba , Ben sadece deneme için yazdırdım... doya doya bir yaz tatili yaşadı eğlendi dinlendi inşallah yeni sezona iyi başlar....
Sizler ne yapıyorsunuz ?
Özdebir, Sinan kuzucu, Fenomen,Paraf , Töder vb sınavlar. Toplamda 14 civarı sınav var. Eğer okulda aynı yayınlardan sınav varsa size başka sınav yapabiliyorlar sadece birkaç gün önceden bilgi vermek gerekiyorMerhaba deneme kulübünde hangi yayınlardan sınav olacaklar ?
Okulun dershanesi ile görüştüm ayda bir sınav olacağını söyledi 7.sınıf için .
Toplamda 10 sınav olacakmış fiyat olarak nasıl ?Özdebir, Sinan kuzucu, Fenomen,Paraf , Töder vb sınavlar. Toplamda 14 civarı sınav var. Eğer okulda aynı yayınlardan sınav varsa size başka sınav yapabiliyorlar sadece birkaç gün önceden bilgi vermek gerekiyor
Ben 5.000 TL verdim erken kayıtla, şu an 7 veya 8 bin olabilirToplamda 10 sınav olacakmış fiyat olarak nasıl ?
Bu yaz aynı kursun İngilizce ve hızlı okuma kursuna gönderdim ve sonuç pek verimli olmadı .Bu sebeple soruyorum![]()
Daha uygun fiyatlı dershaneler var, araştırın dilerseniz, deneme yayınlarınin hangileri olduğunu sorup, fiyat isteyinToplamda 10 sınav olacakmış fiyat olarak nasıl ?
Bu yaz aynı kursun İngilizce ve hızlı okuma kursuna gönderdim ve sonuç pek verimli olmadı .Bu sebeple soruyorum![]()
1.5 saat matematik dersine 100 euro mu istedi. Euro bölgesindeyim, ders saat ücretleri15-25 euro arasında. Aklını şaşırmış sanırım1,5 saat Matematik özel ders ücreti için (7.siniflar için 1,5 saat altı verimli olmuyor, yetersiz geliyormuş) 4.500 TL fiyat verdiler. Uçuk bir rakam değil mi bu arkadaşlar, henüz LGS senesinde bile değiliz üstelik..
Estetik doktoru olsun
Burnumu kaydırak burun yaptıracağım
Ben 5.000 TL verdim erken kayıtla, şu an 7 veya 8 bin olabilir
Günaydın teşekkür ederimDaha uygun fiyatlı dershaneler var, araştırın dilerseniz, deneme yayınlarınin hangileri olduğunu sorup, fiyat isteyin
Ben de şaşırdım, iddialı hocalar 3.000 TL diyebiliyor LGS senesinde ki bu bile pahalı ile. 4.500 TL nedir1.5 saat matematik dersine 100 euro mu istedi. Euro bölgesindeyim, ders saat ücretleri15-25 euro arasında. Aklını şaşırmış sanırım
Artık nerden neyi nası abartacağını şaşırmışlarBen de şaşırdım, iddialı hocalar 3.000 TL diyebiliyor LGS senesinde ki bu bile pahalı ile. 4.500 TL nedir![]()
O iddalı hocaların eyvallahıda olmuyor çok naza çekiyorlar kendilerini bazen.... paranla rezil oluyorsun bazen afra tafra çok doluyum vs vsBen de şaşırdım, iddialı hocalar 3.000 TL diyebiliyor LGS senesinde ki bu bile pahalı ile. 4.500 TL nedir![]()