• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025-2026 Eğitim öğretim dönemi 1. Sınıf Anneleri

tuce_tuce

Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor
Pro Üye
Anneler Kulübü
11 Mart 2013
33.778
En iyi cevaplar
1
54.142
798
33
Merhabalar bu sene oğlum 1. Sınıfa başladı . 2 gündür oryantasyona gittik . Burada toplanıp birlikte bilgi alışverişi yapalım 😍 süreci nasıl kolay atlatırız vs

2 sene üst üste 1.sınıf okutan bir öğretmen olarak söylüyorum ki süreci kolay atlatamazsınız😀😀 Allah yardımcınız olsun, bordo bereli olmaya hazırlanın:KK71:

2 sene üst üste 1.sınıf okutan bir öğretmen olarak söylüyorum ki süreci kolay atlatamazsınız😀😀 Allah yardımcınız olsun, bordo bereli olmaya hazırlanın:KK71:
Hocam merhabalar. 66 aylıkken 1. Sınıfa başlamasına çocuğun nasıl bakıyorsunuz? 2 yaşından beri kreşe gidiyor ve metropolitan testi olumlu gözüküyor

Hocam merhabalar. 66 aylıkken 1. Sınıfa başlamasına çocuğun nasıl bakıyorsunuz? 2 yaşından beri kreşe gidiyor ve metropolitan testi olumlu gözüküyor
Erken başlayan çocuklar diğer arkadaşlarına göre daha fazla yoruluyor ama çocuğun fiziki yapısı, kas gelişimi de çok önemli faktörler. Ben olsam göndermezdim onu söyleyeyim. Erken başlayıp öğrenemeyen 1.sınıfı tekrar eden birkaç öğrencim oldu. Tabii hep olumsuz sonuçlar da olmuyor. Testin olumlu olduğunu söylediniz. Çocuğunuzu gözlemleyebilecek bir öğretmeninden fikir alın. Buradan yorum yapmam çok zor göremediğim için🙏🏻 6 ay az bir süre değil…

Back
X