• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7. Sınıf Anneleri 2025- 2026

Bugünkü lgs sonuçlarından sonra iyice asılmamız gerek kızlar 719 birinci var🙄🙄🙄

1,5 saat Matematik özel ders ücreti için (7.siniflar için 1,5 saat altı verimli olmuyor, yetersiz geliyormuş) 4.500 TL fiyat verdiler. Uçuk bir rakam değil mi bu arkadaşlar, henüz LGS senesinde bile değiliz üstelik..

Bu sene için deneme sınav paketi almayı düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz dershane var mı arkadaşlar 🌿 İstanbul için

1,5 saat Matematik özel ders ücreti için (7.siniflar için 1,5 saat altı verimli olmuyor, yetersiz geliyormuş) 4.500 TL fiyat verdiler. Uçuk bir rakam değil mi bu arkadaşlar, henüz LGS senesinde bile değiliz üstelik..
Wawww çok pahalıymış bizstanbulda değiliz canım burada bir saat 1500 tl dediler ..

Bu sene için deneme sınav paketi almayı düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz dershane var mı arkadaşlar 🌿 İstanbul için
Bende bulunduğum şehirde sadece deneme için yazırdım ....İstanbulda seçenek çok iyice araştırın yayınlarını sorun...

Selam hanımlar, okulların açılmasına az kaldı, neler yapıyorsunuz, çocuğunu dershane veya deneme sınavlarına yazdıran oldu mu?

Selam hanımlar, okulların açılmasına az kaldı, neler yapıyorsunuz, çocuğunu dershane veya deneme sınavlarına yazdıran oldu mu?
Merhaba , Ben sadece deneme için yazdırdım... doya doya bir yaz tatili yaşadı eğlendi dinlendi inşallah yeni sezona iyi başlar....
Sizler ne yapıyorsunuz ?

Merhaba , Ben sadece deneme için yazdırdım... doya doya bir yaz tatili yaşadı eğlendi dinlendi inşallah yeni sezona iyi başlar....
Sizler ne yapıyorsunuz ?
Biz de aynı şekilde.. yaz mevsimi güzel geçti.
Günde 10-15 paragraf sorusunu ihmal etmemeye çalıştık. Deneme kulübüne yazıldık biz de.. Bakalım yeni dönem güzelliklerle, sağlıkla gelsin inşallah 🙏

Merhaba deneme kulübünde hangi yayınlardan sınav olacaklar ?
Okulun dershanesi ile görüştüm ayda bir sınav olacağını söyledi 7.sınıf için .

Merhaba deneme kulübünde hangi yayınlardan sınav olacaklar ?
Okulun dershanesi ile görüştüm ayda bir sınav olacağını söyledi 7.sınıf için .
Özdebir, Sinan kuzucu, Fenomen,Paraf , Töder vb sınavlar. Toplamda 14 civarı sınav var. Eğer okulda aynı yayınlardan sınav varsa size başka sınav yapabiliyorlar sadece birkaç gün önceden bilgi vermek gerekiyor

Özdebir, Sinan kuzucu, Fenomen,Paraf , Töder vb sınavlar. Toplamda 14 civarı sınav var. Eğer okulda aynı yayınlardan sınav varsa size başka sınav yapabiliyorlar sadece birkaç gün önceden bilgi vermek gerekiyor
Toplamda 10 sınav olacakmış fiyat olarak nasıl ?
Bu yaz aynı kursun İngilizce ve hızlı okuma kursuna gönderdim ve sonuç pek verimli olmadı .Bu sebeple soruyorum 😌

Okul nasıl bir program uygulayacak bilmiyorum.Kitapları aldık bu yayınlar yok .Denemeler için bilgi almadık henüz.

Toplamda 10 sınav olacakmış fiyat olarak nasıl ?
Bu yaz aynı kursun İngilizce ve hızlı okuma kursuna gönderdim ve sonuç pek verimli olmadı .Bu sebeple soruyorum 😌
Daha uygun fiyatlı dershaneler var, araştırın dilerseniz, deneme yayınlarınin hangileri olduğunu sorup, fiyat isteyin

1.5 saat matematik dersine 100 euro mu istedi. Euro bölgesindeyim, ders saat ücretleri15-25 euro arasında. Aklını şaşırmış sanırım

Estetik doktoru olsun
Burnumu kaydırak burun yaptıracağım

Ben 5.000 TL verdim erken kayıtla, şu an 7 veya 8 bin olabilir

Daha uygun fiyatlı dershaneler var, araştırın dilerseniz, deneme yayınlarınin hangileri olduğunu sorup, fiyat isteyin
Günaydın teşekkür ederim ☺️. Dün iki dershane ile telefonda görüştüm net bilgi alamadım.Bu hafta görüşmeye gideceğim .Okulun dershanesi bu yayınların olduğunu söyledi gidince öğreneceğim.

Ben de şaşırdım, iddialı hocalar 3.000 TL diyebiliyor LGS senesinde ki bu bile pahalı ile. 4.500 TL nedir 🥴
O iddalı hocaların eyvallahıda olmuyor çok naza çekiyorlar kendilerini bazen.... paranla rezil oluyorsun bazen afra tafra çok doluyum vs vs 😏😏😏

Back
X