Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

7. TAKIM 186. Etap
zalimi (62,2+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
tutku2012(63,5?????????????????????????????????????????????????------------
cemre2010(61.9/61.2/0.7/1.13%)+++++++++++++++++++++++++
ceyce(81,3(izinli)
saferan(135.5/135.5/0/0%)??????????????????????????????????????------------
azerikizi(65.3????????????????????????????????????????????????????------------
kirmizigül06(104.5/104.2/ 0/ 0%+++++++++++++++++++++++++++
kumsal++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

figen üzülme tatlım şu halinle bile benden zayıfsın ilk başlangıçta ölçülerim seninkinden fazlaydı
napalım bende 4 kişilik tablo hazırlıcam mecbur
bir haftadır bekliyorum:84:

Zalimi ben göbegimi nerden ölcecegimi bilmiyorim.Gögüs altindanmi yoksa göbek deligindenmi?Onu bana bir söyle ölceyim.

ölçü vermekten utanıyorum ama nereye kadar....
herkes benimkilere bakıp ders alsın ... bir nevi kendimi sizler için feda edip yazıyorum...........
128
114
143
...gözlerinizin sağlığı için fazla bakmayın.......
kilo vermeden önce mezura kavuşmuyordu...............

arkadaşlar bunda utanacak birşey yok lütfen böyle düşünme...
zayıflayınca vay ben ben bu kadar incelmişim diyorsun....
biraz sıkıtılı ve uzun bir yol olsada 1seneden çok sürmez ve bak benim 1 senem bitti bile acısıyla tatlısıyla...
geriye dönüp baktığımda ne olduğunu fark etmiyorum bile ...
inanın kendinizi diyetteyim psikolojisinden çıkarırsanız daha kolay oluyor

sabah geverk zeytin yedim ama bir tane bitmedi son lokmamı anneme verdim acayip şiştim
çünkü alıştım artık ben buna

rüyamda eğer olursa eltimi gördüm
bunu anneme ve kardeşime söylediğimde saçmalıyorsun o eltin oldumu sinek gibi ezer seni dedi
yani daha ilk lafımdaa üstüme geldiler sizce bu işin devamı gelirmi:84:

hayırlıysa , mutlu, sağlıklı ,huzurlu bir yaşam geçireceksek volkanla

rabbim nasip esin

ammmiiiiiin...:97:

kısmetse olur hiç merak etme ... azcık hızlansa olay söylesinler babana artık...

ewet saferan bende söylemeleri taraftarıyım ama tıkandım iki ucu keskin bıçak oldu benim ne istediğimi kimse bilmiyor
babamdan aşırı korkuyorum
diğer tarafa söylemektende benim söylediğim anneme veya babama bir şekilde gelir diye korkuyorum
annem hem vakti gelince herkes yerine gitsin diyo
hem evlilik dediğin anda geriliyor ve geriyor
bense evliliği yaklaşık 17-18 yaşımdan beri zamanı gelsede evlensem diyen biriyim
bunuda arkadaşlarımın dışında kimse bilmiyor

bide bir arkadaşıma tüm olanı anlattığımda sen sıkılma açık açık haber vermeye tepkinizi ölçmeye gelmiş kadın dedi

olurmu canim hic...sen benden onlarca kilo assagidasin...senin yerinde olabilmek icin neler vermezdim ama...seni tekrar tebrik ediyorum, bu azmin icin

selam kızlar.nbr..eşimle iddiaya greli 10 gün oldu bende hala gr oynamadı..yalan oluck benim tek taş galiba
valla geçen sene baktım bana tektaş falan alan yok gittim kendi biriktirdiğim paralarla aldım kendime.........tek taşımı kendim aldım............

nerdesiniz millet böyle takım ruhu olmaz şu saat olmuş kimse yok... toparlanın artık... silkelenin ve kendinize gelin....kaptan kaptan nerdesin..:18::18::18::18::18::18:..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…