Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam kizlar.Ölcülerimi yazayim.

Gögüs:90
Göbek:87
Kalca:110

hahhahaah ölcülere bakin.Armutum ben resmen.Asagiya indikce vücut aciliyor.
Ama bakin ideal ölcüler 90-60-90 dir ya.Bir tanesini tutturdum.Gögüsüm 90.Diger bölümlerimi kücültmeme lazim

nerde bu devlet nerde bu millet..

saferan asllında bne tek taşta falan değilim bi hedefim olsun istedim aslında ama tek taş bile işe yaramıyo :)

ya çok fena üşütmüşüm boğazımın ağrısından uyuyamadım iğne yedim 2 tane ama tansiyonum düşükmüş 8e 5 açta değildim ama :26: pcemde bozuldu artık
elektrikler kesilmişti telefonun kablosunu çekerken düştü çalışmıyor artık son haftam bu bilgisayarda teyzemlerin buda gidince

gidiyormusun zalimi? gitme kiz bir sekilde yine girmeye calis. vallah cok ozlerim seni gidersen ((

evde laptopta var ama kardeşimin ve parola koyuyor kullanmamız yasak programları varmış
1-2 hafta içinde ewet ayrlıyorum aranızdan isteyen faceden eklesin beni:44:

çok hastayım ben ya faranjit olmuşum şimdide sistit olduğmu farkettim sanırım boğazımdan indi çok küçükkende olmuştu bir kere 11-12 yıl önceleri sizleri çok seviyorum napcam ben sizsiz:84:

geçmiş olsun... nereye gidiyorsun ya bizi bırakıp olmaz öyle şey pc yi yaptır hemen daha mürüvetini görcez aşkolsun...
çok hastayım ben ya faranjit olmuşum şimdide sistit olduğmu farkettim sanırım boğazımdan indi çok küçükkende olmuştu bir kere 11-12 yıl önceleri sizleri çok seviyorum napcam ben sizsiz:84:
çabuk iyileş bizde seni seviyoruz bebem......
derya zalimi

bu resim var profilde

benim face yok ama senin için açmayı düşünüyorum yada kızıma ekliyim seni.....her zaman bağımız olsun sağlığın sıhhatinden haberim olsun isterim .....

teşekkürler sistit te zormuş ya o olmasaydı böyle kötü olmazdım ben
pcnin parçası değişmezse yapılır ama parça değişçek olur da pahalı bişeyse olmaz
çünkü bilgisayar tamir eden kişi yakınımız gelecekler en kısa zamanda
umarım kolay çözülebilir bir problemdir

kızlar inanamıyorum..... çok mutluyum ...... 2 haftadır 135.5 detakılmışdım şimdi tartıldım 133.8 inanamıyorum doktorun verdiği liste işe yarıyor galibaaaaaaa............. giden kilolarada...:2

Günaydinlar.Nasilsiniz kizlar?

Saferan gözün aydin canim.Ne güzel iki kilo birdenbire gitmis.Insallah böyle devam eder.Darisi basima

günaydın kızlar nasılsınız
zalimi canım çok ama çok geçmiş olsun üst üste gelmiş hepsi acil şifalar canım
ama gitma ya nereye gidiyon kuzum ya napcaz sonra biz

seferan çok tebrik ederim hayatım aynen devamm

günaydın azeri kızı naıslsın canım

insallah cok pahali olmaz ve sende bizimle devam edersin zalimi. fotografini gordum ve hala soktayim insallah bizlerde senin gibi oluruz, seni tekrar tebrik ediyorum canim.

kızlar inanamıyorum..... çok mutluyum ...... 2 haftadır 135.5 detakılmışdım şimdi tartıldım 133.8 inanamıyorum doktorun verdiği liste işe yarıyor galibaaaaaaa............. giden kilolarada...:2

saferancim tebrik ederim canim seni...masallah sen benden azimlisin...ilk haftalar kilo verdim ama sabah bir tartildim 105.8, nasil aldim nerden aldim bilmiyorum...okadarda dikkat ediyordum

kırmızıgül ceyce nasılsınız kızlarr

iyiyim kumsalcim...malesef sabah tartida birden 1.3 kilo fazla ciktim iyice strese girdim anlayacagin..sen nasilsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…