gidiyormusun zalimi? gitme kiz bir sekilde yine girmeye calis. vallah cok ozlerim seni gidersenya çok fena üşütmüşüm boğazımın ağrısından uyuyamadım iğne yedim 2 tane ama tansiyonum düşükmüş 8e 5 açta değildim ama :26: pcemde bozuldu artık
elektrikler kesilmişti telefonun kablosunu çekerken düştü çalışmıyor artık son haftam bu bilgisayarda teyzemlerin buda gidince
evde laptopta var ama kardeşimin ve parola koyuyor kullanmamız yasak programları varmış
1-2 hafta içinde ewet ayrlıyorum aranızdan isteyen faceden eklesin beni:44:
geçmiş olsun... nereye gidiyorsun ya bizi bırakıp olmaz öyle şey pc yi yaptır hemen daha mürüvetini görcez aşkolsun...ya çok fena üşütmüşüm boğazımın ağrısından uyuyamadım iğne yedim 2 tane ama tansiyonum düşükmüş 8e 5 açta değildim ama :26: pcemde bozuldu artık
elektrikler kesilmişti telefonun kablosunu çekerken düştü çalışmıyor artık son haftam bu bilgisayarda teyzemlerin buda gidince
çabuk iyileş bizde seni seviyoruz bebem......çok hastayım ben ya faranjit olmuşum şimdide sistit olduğmu farkettim sanırım boğazımdan indi çok küçükkende olmuştu bir kere 11-12 yıl öncelerisizleri çok seviyorum napcam ben sizsiz:84:
derya zalimi
bu resim var profilde
teşekkürler sistit te zormuş ya o olmasaydı böyle kötü olmazdım ben
pcnin parçası değişmezse yapılır ama parça değişçek olur da pahalı bişeyse olmaz
çünkü bilgisayar tamir eden kişi yakınımız gelecekler en kısa zamanda
umarım kolay çözülebilir bir problemdir
kızlar inanamıyorum..... çok mutluyum ...... 2 haftadır 135.5 detakılmışdım şimdi tartıldım 133.8 inanamıyorum doktorun verdiği liste işe yarıyor galibaaaaaaa............. giden kilolarada...:2
kırmızıgül ceyce nasılsınız kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?