Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aaaaaa kizlar cok özledim sizi yaaa.Cok sevdim sizleri.Arkadaslarim oldunuz.Ama böyle birdenbire cekilip gidince üzülüyooooommmm
Valla siz olmasaniz simdiye kadar kilo veremiyorum diye diyeti cokmtan birakmistim.Ama siz bana güc veriyorsunuz.Hep burda olunnnnn.

Son düzenleme:

uyyy gulummm,,kiyamam sana...bende buradayim canim...hic gitmiyorum arada isyerinde birseyler cikiyor mecburen cikmak zorunda kaliyorum ama yoksa hep burdayimm

slm kizlarrrr ben geldim ugrayamiyorum cok fazla ama arada takipliyorum sizi malum haftasonuda geldi cocuklar evdeler ama ben bu sabah 2 parca siyah ekmekle sucuklu yumurta yedim cok pismanim ama napiim dayanamadim :2::2::2: yine gelirim ben by byyy:79::79::79:

Selamlar.Malum bugün cumartesi.Esim evde.Diyet yok bugün.Kuzu kestik,onu pisiriyorum su an.Sabah kahvaltida Brötchen (alman ekmegi) yedim.Aksama da esim künefe yapicak:78:Bugün mecburen izinliyim.Gece de esim dondurma alip getirmis karamelli.Yemem dedim ama esim zorla yedirdi.OffffOffff ya ben ne zaman 60 i kiricam böyle bilmiyorum

gunaydin sekerlerr....

oncelikle herkesin mevlid kandili mubarek olsun...Allah bugun edecegimiz butun dualari kabul etsin insallah.......

hadi kizlar toplanin bakem...bugun pazartesi..kilo verecegiz hep beraber....once spor...ben ne yaparsam o ....benim gibi koca poposu olan one gelsin lutfen kucuk popolar arkada kalsin lutfen
sag sol...ohhh zipla zipla

kesin bir kilo gitti

günaydın canlarım....

kandiliniz kutlu olsunnn

güzel bir gün geçirmenizi diliyorumm.. tüm dualarımız kabul olur inşallah..

sevgililer gününüzüde kutluyorumm unutulmıcak bir gün gecirirsiniz umarım..

guller icin teskkurler meyvecim..insallah herkes guzel bir gun gecirir...hem kandil icin hemde sevgililer gunu icin...

ama benim ne sevgilim var nede esim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…