Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

juliciğimm hoşgeldin cnm nm özlettin kendini..boş yer ayırdık sana yerin hazır..nasıl geçti tatil..kaç kiloyla döndü bakalım..

doğa selam cnm nasılsın..nasıl gidiyor koşu bandıyla spor :)

juliciğimm hoşgeldin cnm nm özlettin kendini..boş yer ayırdık sana yerin hazır..nasıl geçti tatil..kaç kiloyla döndü bakalım..

doğa selam cnm nasılsın..nasıl gidiyor koşu bandıyla spor :)

cuma dan beri yok canım sıkıldı ya o kadar tepindim gram gitmedi küsüm banda cumartesi 1,5 saat çarşıda yürüdüm pazarda temizlik yaptım epey yoruldum daha bitmedi artık akşamları yaparım 2-3 gün napimm vakit yok eşimin ameliyat olma durumu var bekliyoruz

amaninn benim culim geri dönmüş gel gel şekerim biz bıraktığın yerdeyiz gelde hayatımıza aksiyon gelsin

ben hiç spor yapamıyorum bu ara..şu montiyle birlikte sporda yapmam lazım..

merhaba canım arada girip bakıyorum dalacam bi sohbet olursa dalıyorum luna izinliydi ama gelir bu hafta heralde

birsey yazmadan cikma dogacim, sonra kimse birsey yazmiyor diye girip cikiyor burasi iyice sessiz kaliyor...
selam kızlar uzun bi aradan sonra ben geldim kürkçü dükkanına :86:
boş yer varmı aceppp

Hosgeldin culiii...sana yer olmazdi...yerini ayirdik nasil gecti tatil, kac kiloylan dondun...anlat bakalim hepimiz merak ediyoruz
slm kızlar nevar neyok bende çok çok kaçamak var.
slm canim, buralar yine biraktigin gibi...bende haftasonu pizza yedim canim cok cekmisti ama bugun yine siki diyete devam...tatile kadar zayilicammmmm insallahhh

Selam kizlar.Kandiliniz mübarek olsun.Tüm dualariniz kabul olsun insallah.

Demekki haftasonu hepimiz cozuttukBen cumartesi günü yazmistim zaten neler yedigimi.Esim sagolsun,onun yüzünden yaaa.Sporda yapamiyorum.Günlerdir hayalet gibi dolasiyorum.Doktora gitmem lazim,guatir ilacimin ya dozu az geliyor yada degistirmem lazim.Bu halsizlik normal degil.Bir ara ne güzeldi,hergün spor yapiyordum,cok eglenceliydi.Simdi yarim saat bile iskence gibi geliyor.

EEeeee kizlar sizden ne haberrr

geçmiş olsun canım bi an önce git hast böyle gezme

benim icinde bugun yogun bir gun gececek azericim.. eve gidicem salata yapicam..sonra kardesimin pantalonunu kisalticam..sonra insallah yuruyecegim..ve sonra dualarimi edecegim...yani anlayacagin isten ciktiktan sonra bugun buraya pek ugrayamayacagim

benim icinde bugun yogun bir gun gececek azericim.. eve gidicem salata yapicam..sonra kardesimin pantalonunu kisalticam..sonra insallah yuruyecegim..ve sonra dualarimi edecegim...yani anlayacagin isten ciktiktan sonra bugun buraya pek ugrayamayacagim

Allah kolaylik versin canim.Benimde islerim var bugün ama hic halim yok,nasil halledicem bilmiorum.Kirmizi gecen meyvenull bir diyet verdi,onu yapicam.Cok saglikli bir diyet ama 3 günde 2 kilo atiyormus.Ben sali carsamba persembe yapicam.KIz gel onu grupca yapsak,ne süper olur.Grupca 3 gün ayni seyleri yesek ve 2 kilo versek cumaya kadar.Ne dersin.Dur ben o diyeti bulup yapistirayim buraya

Sagol canim.Öbürgün gideyim bari.YArin oglumu ortaokula yazdirmaya gidicem kizlar,cok heyecanliyim.Benim oglum ne ara ortaokula gidecek ya$a galdi ya,inanamiyorum.Ben kücücük kizim daha

benimkilerin büyük lise 3 e gidiyor biri orta 3 e biride daha minnik her çeşitten var bende

isveç diyeti felansa ben yapmam haaaaa

aslında dün ayranlı çorbadan yapacaktım bu gün oruç tutuyorum çok acıkırım dedim ama aklımda

Diyet bu.Ben yapicam valla.Bugün malzemeleri alicam.Meyve dediki 6 kisi denemis ve hepsi 2 kilonun üzerinde vermis.

sabah yulaf ezmesi yağsız sütyada yoğurtla+ 1 haslanmıs yumurta
ara yeşil elma
öğlen haslanmıs yada ızgara et yavuk balık yanında yağsız salata
ara leşil elma ardından keten tohumlu yağsız yoğurt
aksam haslanmıs yada ızgara sebze yanında yağsız yoğurt
ara yeşil elma
1 saat spor
3 litre su diyeti 3 gün uygula bi baslarken bite bitince tartıl azericim 60 ı görüceksin bu diyetle tatlım inan bana
ama hiç kacamak yapmak yok seker ve yağ sıfır diyette

canim ben akapunktur diyeti yapiyorum...onun disinda hicbir diyete uyamiyorum
grubca yapilirsa daha guzel olur bence....eger okadar sIkI bir diyet degilse...bence sahane olur...o diyeti yapan iki kilo verir bizde bu hafta birinci oluruzzz

aslında dün ayranlı çorbadan yapacaktım bu gün oruç tutuyorum çok acıkırım dedim ama aklımda

Allah kabul etsin canim...

bence imkansiz degil azericim...umarim baska kizlarda yapmak ister

benimkilerin büyük lise 3 e gidiyor biri orta 3 e biride daha minnik her çeşitten var bende

Valla her cesitten varmis sende.Allah bagislasin Canim.

ayyy ne guzel....hayirli okullari olur insallah canim...benim kardesim bile 7 oldu...zaman cok cabuk geciyor..

Evet dünyaya gelen büyüyor.Allah hepsine uzun hayirli ömür versin insallah.

yulaf ezmesini nerden alıcaz ki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…