• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

[QUOTE="aeben, post: 48836564, mehmet 8 haberlerde görünce hatırladım tubişim . Ülkemizin başı sağolsun çok sevilen bir insanmış :KK43:
Evet ablam çok iyi bir insandı merhmeti hoşgörülüydü amin ablam[/QUOTE]
Rabbim rahmet eylesin. Çok canlar aldı hainler onlara gazabını en yakın zamanda indirsin inşallah rabbim

[QUOTE="kuzularinanntaşımaktan yorulmuş member: 11469hayırdır aha yeni başlıyoruz deseydin eşine :KK70: canına okucam senin geceyarıları sokaklarda avakoda aratıcam:KK70:
Ne ekşi yemiştim ben, adam turşu taşımaya bıkmıştı :KK70:'ye ekşiyi doğur ayşeyi' tezini çürütmüştüm :KK70:[/QUOTE]
Eşim de bana sütlaç tsşımaktan yorulmuştu bende ye tatlı yı doğur hakkıyı tezini çürüttüm

İşte beni çıldırtan da bu masumum ...

Tahminim 15-16 yaşlarında diyetle tanıştım .

Al ver al ver al ver :(

Artık çok sıkıldım çok .

Bu hafta bende aebenin listeyi yapacağım .

iki haftadır 1.2 veriyorum .... o yüzden o listeden şok bir sonuç beklemiyorum ... ama aklım kalmasın .
vermiyom le telli ogullarına listemi :D:D
Duruma göre bende tekrar yapabilirim ausum kalabalıkça dostlarla daha güzel oluyo :60:

Günaydın herkese güzel hafta sonları
@aeben ablam çok geçmiş olsun ilk kaza biraz öyle oluyor bende Konya yolunda yapmıştım koskoca yolu tikamistik :(

3 günlük protein yapayım diyorum
Pazartesi şirkette et sote varmış
Bugün evde pro yerim
Ysrinda simit poca yemem yumurta yerim peynir zeytin, öğlen döner yerim uç gün takilayim bakalım pro ama az sebze ekleyim diyorum ne dersin @aeben ablam
Banum 4günlük listenin bugun 1. Gününü yarın ve pazarteside 3-4 . Günlerini niye yapmıyorsun ?;)

Kiz ben yediğimı dikkate alıp is yapsam takıma gelemem. Derdim gecen seneki gibi listeye girmek de olmayinca :KK66:
Derdin listeye girmek demedim ki kuzu, yorum yaparken birazcik kendi yediklerimizi kaale alsak diyorum cınımmm :KK22:

Lütfen es geçmeyin ve fikrinizi belirtiniz..

Kızlar, Özellikle denemedeki üyeler..
Listemiz çok fazla ve denemedeki üyelerimiz çok. Liste maksimum 12 kişi, kaptan ve yardımcıları insiyatifi ile 15 e çıkabiliyor. Listem şuan 11 kişi ve 3 kişide izinden dönmek istiyor :KK43: Denemede 5 kişi var ve ben kimseyi kırmak istemiyorum ama böyle yapıp hak yemekte istemiyorum. "Benim için motivasyon önemli, listesiz devam ederim yeterki kilo vereyim." diyorsanız zaten grubumuz burada, sonuna kadar devam ederiz ilk fırsat çıktığında (ki bu ne zaman olur söz veremiyorum) listeye alırım. Ama yok listede olmak istiyorum diyorsanız sizi başka takımlara yonlendirebilirim. Kardeş takım belirler iki takım beraber devam edebiliriz.

kaptanım @nananais ,selamlar :KK52:
bende listeye girmeden kilo vermek istiyorum,zaten listede olmak beni kastırıyo :olamaz:kilo veremeyince kendimi suçlu hissediyodum:KK17:beni de böyle kabul eder misin?:KK16:

Kızlar kızım ben sohbetteyken dersi için arabayla çıkmıştı kaza yapmış şükür bişi yok biraz şok yaşamış :KK43: ön far gitmiş . Babasını aramış benim haber yok tabi .arıyorum teli düşmüyo nasıl korktum içimemi dogdu ne . Arkadaşlarını aradım ta . O sırada babasıyla çıkıp geldiler .
daha acemi çıkmada diyemiyorum , ögrenecek öyle böyle saglıgına bişi olmasında . :KK43:
çok çok geçmiş olsun,Rabbim korusun,birdaha olmasın inşallah

Günaydın kızlar berbat başladı günüm gece sular kesilmiş ve haberimiz yok asansör yenileniyor 3 haftadır asansör yok 4 cü kata defalarca in çık su taşıdım su firmaları yoğunluktan şimdi 1 damacanayı zor getirdi kocamdan yardım istedim makinayla uğraşoyormuş beyefendi yine herzamanki gibi bana kaldı çözüm bulmak kadınmıyım neyim anlamadım 30 kilo fazlalık birde su taşımak kendime küfür ede ede dövmek istedim aklım nerdeydi diye

Back
X