• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah öğle bir gibi oldu

Diyet ekmek tost , peynir , zeytin , ceviz , domates

Akşamüstü 4 e doğru

Tavuk sote , salata , 3 çatal makarna , ev yapımı limonata

2 lt su

Şekerim düştü
Çikolata yedim
Canim afiyet olsun. spor yokmu? limonata şekerli mi ?

Yahu iki dakka bir şey dikeyim dedim .... Oooooo ooo sonra aus niye alıntıların çok .

Bu arada yeryüzünde benim kadar eline iğne iplik yakışmayan insan evladı yoktur herhalde ...şu an eşim bakıp bakıp gülüyor sanat eseri dikişime :KK70::KK70:

:KK200::KK200::KK200::KK200:

Ya sorma ...yanımdaki kadın ...diyette misin dedi . Tanımıyorum , eşimin iş arkadaşının eşi . Evet dedim . İhtiyacınız yok ki dedi :rolleyes::rolleyes: Kadın toplasan 50 kilo yok :KK62:

Teessüfle son cümleni es geçip ....boy kaç hacı boy diyorum ?

Zaten senin metabolizmayı çözsem ...atomu da parçalayacağım masum :KK70:

Öğlen / akşam klasik yemek yapma sıkıntım olduğunda ...ben bol cevizli , peynirli koca bir salata tüketiyorum .

Bazen köz kırmızı biberli , bazen mor lahana/havuç.

İçine etimek kırıyorum . Bu tarz salatayı 6 öğün verseler yerim .

Sende bu şekilde geçiştirebilirsin arada.

:sopa::sopa: Gece gece .

3 ten önce uyumak yok o zaman . Ancak gider armut :KK48:

:63::63::63::63::63::63::63::63::63:

:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
Ayy süpermiş bu tarif aslında ama günde 3 ceviz den bir kk dan fazla peynir vermiyor. ama ben yinede yaparım kıh kıh kıh
Anlıyorum , beyin otomatikman seni o saatlerde ayakta tutmak istiyor . Muhtemelen uykuda yakalandın :KK43:

Canım sana tekrar hatırlattıgım için özür dilerim :KK60:
Hiç önemli değil canım, gerçekten sorun yok. Evet o saatlerde ayakta olmak görev gibi benim için, hani gecenin en sessiz saatleri birşey olursa çabuk müdahale ederim gibi :KK60::KK39:

Aus en nefret ettigim iş dikiş işi benimde elime hiç yakışmaz bi eğreti durur...... hatta çocukların pantolonu lastik tsktirayim dedim. Terzi siz bile yapardınız dedi ah ahh dedim içimden , bi bilsen iğne iplik ne çeker elimden....

Peynirli,cevizli salata benimde favorim hata yayın akşamki menüm......
Ayy ben de hiç beceremem hiç sevmem de, eşim benden güzel dikiyor zorda kalınca :D

Canim başin sağolsun allah mekanlarını cennet eylesin ne desek boş ne desek zor Allahım sabrını versin ve çok mutlu bir hayatın olsun acını hafifletecek . ..

Alıntılarına kurban olurum seniiiinnnn :))) menü efsane zaten bol bol su içilmiş :) izindeyim :KK66:

Mehtap bende istanbuldan 27 yasındayım. 105ten 92ye geldim şükür devam ediyorum hala hedefler 60lar 50ler tabi :KK66: eski üyelerin gelişi beni mutlu ediyor ya samimi bir sıcaklık oluyor ortamda hoş geliyor :) iyi ki geldiniz :KK66:

Canım başın sağolsun sana huzur veriyorsa ne güzel. Üzülmemen için dua edeceğim hep.

Basin saolsn cnm bnm ya
Teşekkür ederimm

Back
X