- Emoji Skoru
- 14.377
- Puanlar
- 158
evet canımdükkanı yeni açtık betülinam.hastalar kayda geliyor,azcık rötar yaptım.
olarrrrrr.cok mutlu olurum.
betüş ailenle mi taşınıyorsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canımdükkanı yeni açtık betülinam.hastalar kayda geliyor,azcık rötar yaptım.
olarrrrrr.cok mutlu olurum.
betüş ailenle mi taşınıyorsun.
9 derim var henüz 2 si bitti hele arapçaSendemi bitiremedin abla

benim için belli bi liste olunca farketmiyor bide elimin altında hazırsa iradem iyidir tek sorunum yogunluk ve sporsuzluk.bu çok zor değil mii
ben 2 günlük bir detoks yapmıştım ama 7 gün çok zor geldi bana
açıköğretim mi ilahiyat mı?9 derim var henüz 2 si bitti hele arapça
Gece yada sabah namazından donra çalışıyordum şimdi sabah namazından sonra direk kahvaltı faslı başlıyo . Gün içindede fırsat olmuyor olduguda bukadar sanırım geçmiş sorularla kalıcam derslerin çogunda . Amann napım bi sene sonra bitireyim kıskaçta gibi hissediyorum kendimi sonuçta amacım mezun olup çalışmak degil kendimi grliştirmek![]()
Valla bendee kuzummm yaa bitki çayı içiyorum ve su bol boll acıktımmAcıktımmmmmmmmmmmmm .... @DelyDoly @aeben naparsınız ?
Ya hiç bana göre değil günde 3 öğün ... arasız .
Ayyy bir dünya da iş var bugün koşturmaca.
Ton balık 1 kg yesem olur mu ki öğlen![]()
İlk gün zor dayan ausum öylen bi legn salata yersinAcıktımmmmmmmmmmmmm .... @DelyDoly @aeben naparsınız ?
Senin bölümün zor Hocam, Allah kolaylık versin hepimize9 derim var henüz 2 si bitti hele arapça
Gece yada sabah namazından donra çalışıyordum şimdi sabah namazından sonra direk kahvaltı faslı başlıyo . Gün içindede fırsat olmuyor olduguda bukadar sanırım geçmiş sorularla kalıcam derslerin çogunda . Amann napım bi sene sonra bitireyim kıskaçta gibi hissediyorum kendimi sonuçta amacım mezun olup çalışmak degil kendimi grliştirmek![]()
Valla bendee kuzummm yaa bitki çayı içiyorum ve su bol boll acıktımm![]()
![]()
![]()
Ara öğün meyve felan hiç yok dimii yaa
İlk gün zor dayan ausum öylen bi legn sakata yersin
Ben alıştım sanırım hiç açlık hissetmiyorum .
Valla geçen hafta abenciğimi görünce hemen bu hafta başladım.Amaa açlıktan midemii kazıyorlar resmen hiç böyle acıkmamıştım 6 aydır
kenafir gözlü mü
Ben bir kaç şey gördüm ... yetti bana
Allah mesut etsin ... bir boyu huzurlu olsunlar .
Aman kopma burdan ersesi ...bıraktığın yerden devam .

wayyyy wayy wayy takım tamam, anneme müjdeyi veriyorummm@Betulina taşınma ...yeni ev yerleştirme ... ev bi sevdiğim![]()
Geleyim betül ...iyi ve hızlı koli açmamla namım var![]()
Acıktımmmmmmmmmmmmm .... @DelyDoly @aeben naparsınız ?
çok zor yaaa ben 2,5 gün dayanabildimValla geçen hafta abenciğimi görünce hemen bu hafta başladım.Amaa açlıktan midemii kazıyorlar resmen hiç böyle acıkmamıştım 6 aydır![]()
![]()
![]()
Evet betülüm baya zor . Hele bu senede 4 yanlış bi dogruyu götürüyorya ayvayı ağacıyka yedik . Ben genelde mantık yürütürüm sorularda . İki şık arasında çok kalıyorum mantık yoluyla dogru oluyordu , şimdi ya yanlışsa diye cesaret edemezsem diye korkuyorumSenin bölümün zor Hocam, Allah kolaylık versin hepimize![]()
isveç diyetini geçmişte benim de yapmışlığım var . yumurta ve ıspanaktan soğumuştum onun yüzündenYerim valla .
Hoş ben 4 kez o kabus isveç diyetini yapmış kadınım ... 4 gün le baş ederim ....hem buradakiler lezzetli en azından isveç diyetine göre .
siz kimden basediysinizzzzzzzzzzz merak ettimm![]()
wayyyy wayy wayy takım tamam, anneme müjdeyi veriyorummmSağolasınız canlar, vallahi yardımlarınız gönlümü ferahlattı. Taşınırken anarım sizi
![]()