• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben kalkar canlar . Pek çok iş var yarın sohbet bende demişmiydim :işsiz:
O yüzden 4 günlük listeye başladım :-)
amannn ne decen 4 günlüğü sohbete gelenlere ayıp ikramları yemezsen olmaz.aaa cok ayıp cok.zaten gecen hafta vermişsin zorlama okadar:ukala:

tellioğullarrııı nerdesiniz bu seferogulları 4 günlük yapıyor yanlız üstelerine yürüdüm kazam mübarek olaaa
Hahhaha küçük eniştee seniii :D :D :D Tek başına kafa tutuyorr seferogullarınaaa (Latife yapıyorum darılma sakın kuzumm )

Hahhaha küçük eniştee seniii :KK70: :KK70: :KK70: Tek başına kafa tutuyorr seferogullarınaaa (Latife yapıyorum darılma sakın kuzumm )
yok canımmmm.burda işin içine böyle şeylerde katmassak diyet çekilmiyooo.:KK15:

fatmacım bende seni gördüğüme çok sevindim inşallah herşey yoluna girecek merak etme herşerde bir hayır vardır kiloyuda sorun etnme veririz hayırlısıyla . paşanın dersleri nasıl alıştımı rizeye?
alıştı canım çok şükür yalnız çok uzak otobüsle 23 saarte gitti uçakla döndü artık inşallah hep uçak

Bu liste polyannam .

canım hafta sonu oğluşla yiyince bende karar verdim 4 gün pro yapacaktım ama bu listede güzel bende varım canım sabah başladım bile

@aeben benimde 6 dersim var bugün 3. Yu basladim. Cikmis sorulara bakıyorum ama anlayamiyorum calismadan özellikle iki dersi. Cocuk beslenme hastalik. Vs onlari yapiuorum aşinalık var okul zamanindan da diger leri biraz zor

Back
X