• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@vorones cim seni anlamaya çalışırken kendimizce zararlı olduğuna emin olduklarımızı destekleme korkusu da var.tmm haklısın devam et diyemioruz.ben herseyi geçtim menülerinde kola gördüm ne diycemi bilemedim.

@kelebek19 un ayrı hassasiyeti onuda anlamaya çalışalım.

Uzmeyelim birbirimizi

@yasom7272 @aeben @Ahu060812 msjlarinjzi alintalayamadim k. Bakmayin.
Beni kimsenin anladığıni sanmıyorum malesef çünkü @saydin78 hariç ayni durumu yaşadığımiz arkadas yok bildigim. Tanidigim kadariyla.bu nu yasamayan bilemez malesef. Nasil tok acin halini anlamiyorasa öyle bisey. Zaten konu benim bebegimin olmamasi degil. Evet olsaydi böyle davranirdim davranmazdim diye düşündüğüm oluyor.Kimse kimsenin de evini icini bilemez ama burasi diyet sayfasi ise de ona göre yapilmali yorumlar bence.ama bundan sonra yorum fikir bildirme de yapmayacagim.
Hatta bi süre uzak dursam daha iyi belki bnm pskolojim iyi degil kimseyide rahatsiz etmeme gerek yok. Iyi geceler

Oldu mu sence ?
Bence olmadı .:KK68:

Burası psikolojine iyi geliyorsa uzak durmak , rahatsız etmek ne demek ?

Olur arada fikir ayrılıkları ... bazen üzerine konuşuruz ..bazen görmezden geliriz.

Sen gel ... de bana izledin mi alacatrazdan kaçışı :KK69::KK69:

Menüm;
Sabah;
2 dilim peynir, 2 yk kızarmış tb ekmeği, 5 zeytin , domates, roka ve Yeşilçay.
Öğlen;
2 dom tb ekmeği arasına peynir domates ile yapılmış sandviç, açık çay.
Ara; Türk kahvesi sade, 3 ceviz.
Akşam; 6 yk bulgur pilavı, 1 kase cacık, kırmızı lahana salatası.
Ara: 2 küçük mandalina.
Su; 2 lt.

Vallaha bu sitenin yavaşlığı yüzünden bir gün kapatacagim hesabı . Kendi profilime giremiyorum şaka gibi

Yok yahu yemedim ne curret :temizlik::temizlik::temizlik:,şimdi dizi bitti ortalık toplayıp , dus alıp yatayim

Back
X