- Emoji Skoru
- 33.825
- Puanlar
- 798
Günaydınlarrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınlarrrr
Evet canım.kizim daha iyi çok şükürSizede kocaman bir alkış bunu size diyetşsyenmi önerildi bu arada çocuğunuz nasıl oldu
Cumayı dört gözle bekleyelim o zaman hadi bakalım ben bugün kabızlık yaşadım sen de oldumu[/QUOTE]="DelyDoly, post: 48886653, member: 650458"]Valla ben soktayimm kuzumm nasil böyle gitti bende hayretteyim ama solemicem ödem de yokki atayim ama acim hepp böyle aksam corba ve yogurt etkisi ve sağolsun @aeben sayesindee musmutluyumm.Bana gore resmen şok o kadsr diyim cumaya suprizim var.Seferogullariiiii yasadikk 1.likk bizimdirrr
Ohhh iyii şükür güzelim geçti yanii ateş ishall sevindimm.Kızz profil resmin pek manidarrEvet canım.kizim daha iyi çok şükür
O kadar diyorsun yaniValla ben soktayimm kuzumm nasil böyle gitti bende hayretteyim ama solemicem ödem de yokki atayim ama acim hepp böyle aksam corba ve yogurt etkisi ve sağolsun @aeben sayesindee musmutluyumm.Bana gore resmen şok o kadsr diyim cumaya suprizim var.Seferogullariiiii yasadikk 1.likk bizimdirrr
Aynenn canımmm valla sana ne desemm bilemedimmm en iyiisi yaklaşş kocamann öpiiiciiimmmmO kadar diyorsun yani![]()
Öğleye salata akşamada yogurt olaymış süper menüymüş ersesiherkese gunaydin
dunku menum
sabah: bir dilim peynir
iki dilim ekmek
2 tane ceri domates
maydanoz
sekersiz cay
ogle:1 kase corba
1 parca izgara gogus
cok az yogurt
ara:1 elma
aksam: 2 yk kiymali patates 2 yk ispanak (bir yemek tabagi kadar toplam)
2 litre su
2 yesil cay
yatmadan once atom icildi
spor yok
Aynenn canımmm valla sana ne desemm bilemedimmm en iyiisi yaklaşş kocamann öpiiiciiimmmm![]()
Canım ben akşamları yemek ten 2 kaşık 3 kaşık yiyordumm yanii az çok görmüşündür menüleri ekmek çok nadiren idi şimdi ise çorba ve yogurt sadece akşamları ondan mıdır nedir bilemedimm
Demekki bünyeye göre değişiyor . Aus dün sadece 100 gr gitti demişti
Dün bendende 300 gr gitmiş . Kavurma tuzlu birde yaglıydı suyuda az içtim yoksa 500 gr olurdu .ama tabi benim artılardan gidiyo![]()
Banu çok güzel bi konuya değinmiş veroCanimm sağol . Dediğin çok doğru .anlasilmak ne güzel. . Ben dün eşimle de konustüm. 15 tatile kadr idare edelim sonrasina bakarz dedi . Belki ben bu sürecte sayenizde daha iyi pozittif olucam ve hiç istemicem gitmelerini
AblamNanişim :![]()