- Emoji Skoru
- 78.779
- Puanlar
- 798
Banu çok güzel bi konuya değinmiş vero
Kv deye biraz topu at . Onunda torunu canıömerci at biraz ona baksın sen kendine eşine biraz zaman ayır
Birde kv. Ön yargıyla yaklaşma inan insan karşısındakini nasıl görmek istiyorsa öyle bakar .
Belki onlarda senin evde rahat değilller sıfr ömercige bakmak için mecburen geliyorlar . Yagada yatırsan balada batırsan herkesin kenfi çatısı altı birde böyle düşün
Sonuç itibariyle yarıyıl tatiline kadar ne kendine nede çevrendekilere hayatı dar etme
Yaşadıgın ortamla mutlu olmasını ögren . Kinse işle yorulmakla ölmez geçer gider . Relax![]()
zamanında bende yaşadım bunu abla o yüzden diyorum
5 ay annemde kaldım sonra kv geldi bana hergün 8-6 çalışan gibiydi kadın inkar edemem alllah var yukarda
ama ben ben yaparım diyordum kanıda birşey yaptırmıyordm, sonra eşimle konuşmuş banu bana bişiy yaptırmıyor izin vermiyorki demiş sonra bende önünü açtımmm
alahhhhhhhh bir rahat ettimki sormaaa , ütü, yemek, temzilik, herşeyimi yaptı çocuklarımı 1 yaına k gelene kadar elimi bişeye sürmedimki çocuklu insan için bu bir lükstürrr

ocakta yemek kaynaması bi ütü yapılması, ha kv sonuçtaa bende yeri geliyor eleştiriyorum ama çocuklarıma bişiy olsa kapısını çalıcagım ilk insan herşeye ragmen yine canı gibi bakıyor... biraz veronunda teslim etmesi gerekiyor kendini ...
ev aldılar kv inşaattı sattıkalrı evdende çıkması lazımm geldi iki ay bende kaldı mesela ozmand diyordum anne sen şunu gzel yapıyorsun , snein dolmaların gzüle oluyor hem o keyif alıor hemde benim işim görülüyor