• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kız sen o ton balığını çerçeveletip duvara as artık :KK70::KK70::KK70::KK70:

Efsane oldu .

Ye canım ye .... 5 gibi ye ...daha da bir şey yeme bugünlük tabii .:rolleyes:

ayyyy öyle deme kız unutmuşum bugün iki kutu attım çantyaya
ikisini yiyemem de bir kutusunu yiyim dedim ayran ile malum yarın büyük günnn
kuş kadar yemek laızm bugün

Ş
@kelebekolacam sıkıntı yok canım ... Bu kadın neleri çevirdi elinin tersiyle .... bugün de çevirir :KK19:

@DelyDoly kola hiç sevmem ...diyetsizken de sevmezdim :KK66: Yemem ki ...miss gibi 4 köftemi salatamı yiyip gideceğim :rapci:
Şakaa bir yanaa canımm güveniyorumm sanaa azminle çıkacaksın tam oscarlaa :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

The Oscar Goes To Ausencia .:sampiyon:

Yılın en iyi doğum günü masası figüranı :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
images (4).webp

Affınaa sığınarakk aklıma bu geldii direktt canımm :KK15::KK15::KK15::KK15:

Ayyy Adile Naşit deyince aklıma eşimin bir anısı geldi ... hatırladıkça gülerim . Yazmazsan bir yerim şişer :rolleyes::rolleyes: Allah muhafaza Cuma üzeri şişmeyeyim :KK70::KK70::KK70:

Şimdi benim adam 7-8 yaşlarındaymış ... O zaman ankesörlü telefonlar var her yerde . Elinde jetonlar ...sırada bekliyor .Havada buz . Öndeki iki kadıncağız ''ayy canım anneni mi arayacaksın , hadi sen önce geç demişler '' :KK68:

Eşim elinde bir sürü jeton girmiş ... 166 yı çevirmiş :KK70::KK70::KK70::KK70: :KK70:Başlamış Adile Naşitin masal hattından masal dinlemeye :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Kadınlar anlayınca topuklayarak kaçmış :rolleyes:

Ayyy Adile Naşit deyince aklıma eşimin bir anısı geldi ... hatırladıkça gülerim . Yazmazsan bir yerim şişer :rolleyes::rolleyes: Allah muhafaza Cuma üzeri şişmeyeyim :KK70::KK70::KK70:

Şimdi benim adam 7-8 yaşlarındaymış ... O zaman ankesörlü telefonlar var her yerde . Elinde jetonlar ...sırada bekliyor .Havada buz . Öndeki iki kadıncağız ''ayy canım anneni mi arayacaksın , hadi sen önce geç demişler '' :KK68:

Eşim elinde bir sürü jeton girmiş ... 166 yı çevirmiş :KK70::KK70::KK70::KK70: :KK70:Başlamış Adile Naşitin masal hattından masal dinlemeye :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Kadınlar anlayınca topuklayarak kaçmış :rolleyes:
eşşekkkk diye bağırdıklarını duyar gibi oldum :KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X