• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oyyy bebisim sen bi ara 65deydin sankim...olsun verirsin insallah dogurduktan sonra...ben de vallaha tum gun bosum...bi tek tum gun tel.elimde dolasmayayim diye girmiyom buraya...gelirsem baglanirsam normal hayatimin yerini KK alir...ama her geldiyumde aiyorum ne kadar ozlediyimi....size bi haber vereyim...evdeki dul gorumcem vardiya kocaya kacti:D
Ay gözün aydın aynura :D:D:D

Selam güzeller .

Sabah biraz halsiz hissettim kendimi ev ahslisi kahvaltı yaparken geri yattım. O satlerde uyuyunce geri kalkamıyorum bi türlü :( . Kalktım ne çok açıkmışım :-)
Neyseki cıs yemedim :-) ya bu iradem digerr günlerde niye yok :( gele geçen hafta sonu tozutmasam şimdi ne güzel kilo vermiş 6 lı rakamları görmüş olacaktım :(

Ausum bana hafta sonu gardiyanlık yap mutlaka menü iste göz açtırma benden sana izin :D:D:60:

Biz milleti arayıp arayıp kapatmıştık bir gün. Ne beddua almışızdır Allah muhafaza :-) Bir de milleti arayıp şarkı dinlettiriyorduk. Emrahı dinlettiğimizi hatırlıyorum, ay sapıkkk gibi yaaa :KK70:
Aus sen bana geçenlerde Sertap Erenerin yeeeee, ooovv yee şarkısını hatırlattın canım.. O gün bugündür onunla özdeşleştirdim seni :cool:

Anaaaam Sertab la da hiç benzemeyiz :KK70: Bi kilomuz aynı :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

bizde arardık mesela diyalok şu
-- alo ahmety bey ile görüşebilirmiyim ?
--- yanlış oldu öyle birisi yok

tam 3 kez arardık sonra içimizden bir erkek arayıp

-aloo ben ahmet beni arayıp soran varmı ?
karşı taraf hönkk olurduu :KK57::KK57::KK57::KK57:
ahahahaha ay ne feciiii:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Kız tek eğlencemiz telefon sapıklığıydı :rolleyes:

A doğru sen İzmitteydin :KK3: Bizim pek vaktimiz olmaz eğitimden ama çok sevindim, en azından bir gün buluşma imkanımız olabilir:KK36:
Ayy izmit benim için HUZUR KENT:KK66: İstanbulun kaosundan dolayı hep izmite kaçasım geliyor. Kaos maus ama istanbuldan da çok uzağa gidemiyorum :KK70:

İzmit güzel Karamürsel daha güzel canım ...her zaman beklerim :KK68:

@nananais beğene beğene geliyor, en sonunda benim menüye gelince bayılmasından korkuyorum :KK17:
Şamarı:KK67: yemeden kaçayım ben :KK69:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Selam güzeller .

Sabah biraz halsiz hissettim kendimi ev ahslisi kahvaltı yaparken geri yattım. O satlerde uyuyunce geri kalkamıyorum bi türlü :KK43: . Kalktım ne çok açıkmışım :-)
Neyseki cıs yemedim :-) ya bu iradem digerr günlerde niye yok :KK43: gele geçen hafta sonu tozutmasam şimdi ne güzel kilo vermiş 6 lı rakamları görmüş olacaktım :KK43:

Ausum bana hafta sonu gardiyanlık yap mutlaka menü iste göz açtırma benden sana izin :KK70::KK70::KK60:

:cool::cool::cool::cool::cool:

Yakın gözlüğümü takıp peşindeyim canım :KK70:

evet @aeben görmesin :olamaz:
ben normalde meyvayı çok severim,uzun süre kendmi tututum yemedim ama bazen açlık krizlerim gelince (sanırım sinirsel açlıktı dünkü :KK70:) meyvaya sarılıyorum ama bugün böyle olmaz :KK9:
2 karar 3 zarar demişler :-)porsiyonu geçmeyiniz efenim

Vay topik telefon sapıklarıyla doluymuşta haberimiz yokmuş :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ya ben küççükkende şimdiki gibi agır aplaydım heç öyle yaramazlıkların neyin olmadı :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Ohooo benn fenaydımm canım tek katlı mahalleydi komşuların bahçere dalardık gecee evde bir sürü var ama daldaki daha güzell :D :D :D sabahtaa gül bahçelerine mğretmene cici gözükücezzz yaa :D

Betulina .!.:
evet malesef çok gelemiyorum ve biliyorum ki birlikten uzaklaşınca şeytana uymak kolay oluor :KK17:. İşler çok yoğun, o yoğunlukta internette durmadan ev ara, tel aç, akşam koşa koşa git eve bak.. Saat 9.30 da evin yolunu zor buluyorum. Bu cumartesi pazar ildışı eğitimim var amaaaann hepsini düşününce çok geliyor :eğlence:

Ama inşallah ev bulduk, accuk pahalı geldi ama çok merkezi oldu. Hayırlı kılsın RABBİM :KK200: Boya badana derken gelecek hafta taşınırız inşallah :KK68:
Hayırlı olsun canım güle güle otut

onu baya bi denedim ama olmuyo, şekerim düşüyo titreme geliyo ondan sonrada kendime gelene kadar ne yesem diye gözüm dönüyo:confused:
Ahanda şimdi tv de ayça kaya dediki sütlü kahve :) şeker istegini en iyi alan yiyeceklerdenmiş . Sütte baya karbonhidrat var çünki ;)

Ohooo benn fenaydımm canım tek katlı mahalleydi komşuların bahçere dalardık gecee evde bir sürü var ama daldaki daha güzell :D :D :D sabahtaa gül bahçelerine mğretmene cici gözükücezzz yaa :D
Evet dvet sende o potansiyeli gördüm dolym :D:D:D

Hahahha ömürsünn canımm miskette oynardımm 9 taşta :D :D :D
Onu bizde yapardık . Eskiden mahalleler böyle degildi gece bile saklamb oynardık . Hele bi kere annem banyo yaptırmak için çagırıyo oyun nekadar tatlı geldiyse gitmedim :-) sobra kötekle banyoya görürmüştü anacım . Ay bizim dönem çoçuklugunu yaşadı ama şimdiki çoçuklar :(.

Back
X