- Emoji Skoru
- 82.827
- Puanlar
- 598
Hahahha ticari zeka buna derimm helall kızz gelin hanımmmvallah kısa zaman köşe dönen
![]()

Tabi ki kocişe bir sürü yemek yedirip yastık parasından kurtulacağım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahha ticari zeka buna derimm helall kızz gelin hanımmmvallah kısa zaman köşe dönen
![]()

Yemekk parasıı nolcak sermayeyii kediyee yüklediii
![]()
Zalimsin nanam nasıl güzel birseymis donas öyle bakınca yutkundum resmen
![]()
Aramızda kalsın en son pideleri görüyorduYemekk parasıı nolcak sermayeyii kediyee yüklediii![]()
![]()
kızz @Ausencia neree kaçtıı acepp kaçamakta olabilir mii az dedikodu edekk
![]()

Ayyyy kuzummm yaa cidden nerdeysenn göndereyimmm valla bakkZalimsin nanam nasıl güzel birseymis donas öyle bakınca yutkundum resmenhamile hamile canım çekti
Eskişehir e mi gidip gelsem
![]()
Zalimsin nanam nasıl güzel birseymis donas öyle bakınca yutkundum resmenhamile hamile canım çekti
Eskişehir e mi gidip gelsem
![]()

Abowww koladaa içmişdirr kesinnn üzerinedee datluu yemiştirrAramızda kalsın en son pideleri görüyordu![]()

@nananais kuzumm şahsınaaa özel bebekimm çocuklugumun şarkısııı
![]()
Kesin kunefedirAbowww koladaa içmişdirr kesinnn üzerinedee datluu yemiştirr![]()
Dimiii dimiii zatenn taş bile daha lezzetlii o neykii iğkkkk pis kötüü
Cekmesin canın bence , hamişsin sana çok ağır gelir, oldukçada sağlıksız
Zaten sağlıklı olsan ben vaktinde yemezdim![]()
Kızz sen dahaa dünküü bebesinn hahahaa ex kaptanııı deryamm
Benim zamanımda da vardı![]()
Olmamış , yapamamışlarDimiii dimiii zatenn taş bile daha lezzetlii o neykii iğkkkk pis kötüü![]()
2 ay sonra 26 olacağımKızz sen dahaa dünküü bebesinn hahahaa ex kaptanııı deryamm

Neeee harbiiiii emann yareppimmm![]()

Ay kuzum düşünmen yeter. İskenderun donerine benziyor şimdi kocamı göndermeye çalışacağım bakalım o olmazsa yazarım sanaAyyyy kuzummm yaa cidden nerdeysenn göndereyimmm valla bakk
Ohhhhh ohhh ancaaaa gezz senn hatunnn hee vallahh az degilsinn diyetisyenn sonuçlarını soylee meraktan catlarim benn
aynen banada çok uyku bastırdıeve gitmeme 1,5 saat var daha
![]()
Niye takiyormus kiloyaAy kuzum düşünmen yeter. İskenderun donerine benziyor şimdi kocamı göndermeye çalışacağım bakalım o olmazsa yazarım sanaşaka bir yana gelmez ki kuzum kokar yazık olur yollarda. Kocam yine taktı benim kiloma da işin doğrusu

@saydin78 kuzummm ailenle gezmede misinnn yoklugun farkediliyor![]()
Yok kuzum evdeyim de esimle ciceklerimizle ugrasiyoruz. Arada size bakip bakip kaciyorum@saydin78 kuzummm ailenle gezmede misinnn yoklugun farkediliyor![]()