Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şu diyet takımında azimle kilo vermeye çalışıp senin fiziğine sahip olan var mıdır acaba

Anneciğin nasıl bugün ?

27 beden pantolonlar çok rahat oluyor artık abla darısı 26 yı rahat giymeye belki 60 olunca listeden çıkarırız beni hı yenilere yer açılır annem daha iyi abla sağol sorduğun için o kadar uykusuz kaldım ki bu ara bu sabah işe geç kaldım uyuya kalmışım o yüzden erkenden yazamadım geç kaldım diye korktum

Kıyamam ya .. Dikkat et kendine .
2-3 haftaya bende mezun olurum . Beraber kutlama yaparız

Arkadaşlar listemiz tam 15 kişi. Max. kapasite

Liste kalabalık olunca , 2-3 kişinin eksi performansı tüm yüzdeyi etkiliyor .

Haftaya özlediğimiz 1.liğe kavuşmak için ... herkesin istisnasız bu hafta tam konsantre olması gerek .

Mezun olmadan bir 1.lik görelim yahu

Şimdi ,

Betulina
saydin78
ervahafsa
Davina
T tuba52
roxen2303
Ausencia
@masumm
DelyDoly
@Dersaadet_
cydnz_1
Ahu060812
kelebekolacam
Sekercikiz
@fatmanurkaya

listede olup bu hafta regl şişkinliği , düğünü derneği , iptal edemeyeceği yemek orginazasyonu :)) ... olan var mı ?

Yoksa spor prog. da dahil , yeni listeler hazırlayıp ... sabit kalanlar ne yedi de sabit kaldı inceleyip , diyetlerde duraklama dönemini araştırıp ... geleceğim .

Ha yok , bu hafta iddialı değiliz (iddiadan kastım 1 er kilolar falan değil .. artı çıkmamak , kaçamak yapmamak) derseniz ... uğraşmayayım hiç .

Yok herkes bu haftaya hazırsa , HAFTAYA PATLATALIM BOMBAYI

Selamlar herkese,

Bugünkü menüm

Sabah (8:30)
2 dilim ananas
3 y.k yoğurt
Yağsız sütten şekersiz nescafe

Ara (10:30)
8 adet tuzsuz leblebi

Öğlen (12:30)
Ayran
Izgara tavuk salata
1 galeta

Ara(15:00)
1 küçük boy mandelina
Şekersiz nescafe

(17:00)
Sade türk kahvesi
5 tuzsu leblebi

Akşam(19:00)
Bol limonlu brokoli-cibez
Yoğurt

Sabah çok erken iş başı yaptığımdan akşamda geç işten çıktığım için akşam yemeğim biraz gecikiyor.Bu konuda bir çözüm bulmam gerek sanırım kahveyle leblebiyle geçiştirmeye çalıştım çünkü şantiyede o saatte akşam yemeği yemem biraz sıkıntılı oluyor

Harika menü .

Eğer çok erken yatmıyorsan , 19:00 akşam yemeği için çok geç bir saat değil bence .
Üstelik oldukça hafif geçiştirmişsin .

Harika menü .

Eğer çok erken yatmıyorsan , 19:00 akşam yemeği için çok geç bir saat değil bence .
Üstelik oldukça hafif geçiştirmişsin .

Sanki öğle ile akşam arası çok uzun geldi bana ara öğünlerle arayı kapatmaya çalıştım bende , teşekkür ederim :) akşamda zaten 23:00 oldu mu yataktayım

Kaptanim hani spor listesi sabahli aksamli grubu bilelimde gardimizi alalim...

Güzeller , bende şu an takım listesi , tablo güncelleme , enler , geçmiş menü mesaj takibi ... var.

Spor antrenörlüğü yapıp , takımları hazırlamak isteyen gönüllü var mı ?

Sabahçılar ve Akşamcılar olarak ayıralım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…