demek 4 kilosunuda saklamış
3 müymüüşşş ...ben 7 diye duymuştum
abla en azından buraya bir faydam oldu , teşekkür ederim
demek 4 kilosunuda saklamış
Akşam da itiraf ediyordu abla . Şu anki benim halim den daha şiş duruyormuş
Canım benim ya
Şu diyet takımında azimle kilo vermeye çalışıp senin fiziğine sahip olan var mıdır acaba
Anneciğin nasıl bugün ?
27 beden pantolonlar çok rahat oluyor artık abladarısı 26 yı rahat giymeye belki 60 olunca listeden çıkarırız beni hı yenilere yer açılır annem daha iyi abla sağol sorduğun için o kadar uykusuz kaldım ki bu ara bu sabah işe geç kaldım uyuya kalmışım o yüzden erkenden yazamadım geç kaldım diye korktum
kutlamalar bizi beklerKıyamam ya .. Dikkat et kendine .
2-3 haftaya bende mezun olurum . Beraber kutlama yaparız
Selamlar herkese,
Bugünkü menüm
Sabah (8:30)
2 dilim ananas
3 y.k yoğurt
Yağsız sütten şekersiz nescafe
Ara (10:30)
8 adet tuzsuz leblebi
Öğlen (12:30)
Ayran
Izgara tavuk salata
1 galeta
Ara(15:00)
1 küçük boy mandelina
Şekersiz nescafe
(17:00)
Sade türk kahvesi
5 tuzsu leblebi
Akşam(19:00)
Bol limonlu brokoli-cibez
Yoğurt
Sabah çok erken iş başı yaptığımdan akşamda geç işten çıktığım için akşam yemeğim biraz gecikiyor.Bu konuda bir çözüm bulmam gerek sanırım kahveyle leblebiyle geçiştirmeye çalıştım çünkü şantiyede o saatte akşam yemeği yemem biraz sıkıntılı oluyor
ablam ben azaltmıştım güya şimdi canım sıkkın ya arttı tekrar, her türlü programa uyarım ben bu arada allahın izniyleBu da kutlama sonrası keyif şeysi
ablam ben azaltmıştım güya şimdi canım sıkkın ya arttı tekrar, her türlü programa uyarım ben bu arada allahın izniyle
Harika menü .
Eğer çok erken yatmıyorsan , 19:00 akşam yemeği için çok geç bir saat değil bence .
Üstelik oldukça hafif geçiştirmişsin .
Sanki öğle ile akşam arası çok uzun geldi bana ara öğünlerle arayı kapatmaya çalıştım bende , teşekkür ederim :) akşamda zaten 23:00 oldu mu yataktayım
Kaptanim hani spor listesi sabahli aksamli grubu bilelimde gardimizi alalim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?