Deli spor yaparim baaaak gaza geldim normal 1.5 saat yapiyorum 2 saate mi cikarsam
Deli spor yaparim baaaak gaza geldim normal 1.5 saat yapiyorum 2 saate mi cikarsam
deme yaa sporcu olduğunu bilmiyordumooo sen yaptıkça ben de daha çok gaza gelirim yap yapeski sporcuyum şimdi şişman olduğuma bakma
kaptanım veeerrr slaganııııııı az verip kalıcı veriyoruzHayırlı Cumalar fıstık
Derece miii , o da ne ??? Biz kaliteli kilo verenler takımıyız . Az verip kalıcı veriyoruz
bende sabah kahvaltısına bayılırım masumcumm sende öğlen kahvaltını yap akşama yemek yersin ...kelebegim şimdi ben kahvaltıyıda atlayamam en sevdigim ögünn
ayyy vallaha canım bilmedim bana kesinlikle aldırdı .. kilo aldırmayan insnalar için süper ara öğün çok tok tutuyor ama bana aldırdı ...Kesin emin olmak icin diyetisyen arkadasimi arayip sordum kefiri..kilo aldirmaz sütle aynıdır dedi..
bende sabah kahvaltısına bayılırım masumcumm sende öğlen kahvaltını yap akşama yemek yersin ...
sende haklısın ozaman... bugun ben karataya başladım kahvaltı nasıl doyurdu anlatamam üstelik tek yumurta ile yaptım ekmek yerine ceviz saat 16,00 kadar açlık hissetmedim bile ...iş yerinde zor cnm malesefffff
deme yaa sporcu olduğunu bilmiyordumah kafam ahhh neyse laf ağızdan çıktı bir kere kapışacağız
bende haftanın 4 günü spor yapabiliyorum 45 dakika eliptik 45 dakika yürüyüş bandında yürüyorum.. ip atlmayada başlayacam bu hafta birde plates lastiklerim var onlarlada bacak hareketleri yapayım diyorum .. hafta sonu spor yapamıyorum anca kızımı parka götürünce eşim kızımla ilgileniyor ben parkın etrafında hzılı yürüyorum....eski ama canım evet kapışalım. ben şu an haftada 3-4 gün ortalama 35-40 dk kardiyo ve squat yapıyorum :) sen neler yapıyorsun
Tebrik ederim canim. Maasallahsuper kilo vermişsin
fatma abla çok ama çoks evindim kilo vermene emek verdin çünk devamıda gelecek eminim
tebrik eidyorum keşke listede olsaydın bugün
Nayıııırr nolamazzzzz ya biri benim yüzdemi hesaplasın gitmiş olamaz birincilik 0.1 lebanane banane sen spor yapmıyon saymam banane banane
Tabi ki de yemiycem hatta bugüne kadar yediğim şeylere kılıç sallıyorum şu anda kafalarını koparıyorum çok kızıyorum kendime çok
Yok bacıımmm izin mizin yok yetişecem ben size siz cuma izin verin bi ileri bi geri ben yetişirim size
Ne dedim ben sana haa ben sana ne dedim
Olacak bu da demek oluyor ki verecek kilon az kalmış ne güzel.bide ben böyle sürekliliği gelemeyecek diyetlere karşıyım ya hayata oturmayan diyetler hüsranla bitiyor
İşte günün bombasııııı oleyyy oleyyyy
Haydiii tey tey
Bana uyar valla .
Ben , ahu , saydın , sekercikız , ada ...aklıma gelen gündüz sporcuları ..
Spor listesi yapalım .
Evet ahum sok oldum görünce sevinçten elim ayağıma dolaştı tekrar tekrar tartıldım inanamadım valla
tbr ederim abla maşallah başarılarının devamını dilerim
Komşularla karşı komşuma gittik bebek görmeye. Ne ikramlıklar vardı, neler nelerpeki ben ne yedim? Tabi ki de hiç birşey. 1 bardak çayımı içtim evime döndüm
Tesekkur ederim canim benim ♡Ayyy tesekkur ler canımsın sende çok istikrarlısın canım tekrar Kutlarım
Ayyy canım çok teşekkür ler canım insallah seninde en yakın zamanda sağlıkla direnç kilolarından kurtulursun ı duyguyu öyle iyi biliyorum ki
Ayyy ahum çok teşekkürler inan bana süpriz oldu 3 3 5 kilo bekliyordum dünle bugün arasında 1kilo fark olmuş
Insallah canım mezuniyet lerimixide kutlacağiZ
Bende akşam lesli yapanlardan ım
Aynıı benim sabahki halim
Insallah canım hep beraber hedef imize ulaşır mezun oluruz
İşte zafer ve irade masallah canım
bende haftanın 4 günü spor yapabiliyorum 45 dakika eliptik 45 dakika yürüyüş bandında yürüyorum.. ip atlmayada başlayacam bu hafta birde plates lastiklerim var onlarlada bacak hareketleri yapayım diyorum .. hafta sonu spor yapamıyorum anca kızımı parka götürünce eşim kızımla ilgileniyor ben parkın etrafında hzılı yürüyorum....
canım senden bilgi alayım benim üst tarafım daha kalın özellikle kollarım nasıl inceltebilirim şu kolları((
Cook tesekkur ederim canim..sabirla beklemek lazim..canım öncelikle şu an kolların için özel birşey yapmamalısın. çok güzel kardiyo yapıyorsun. zamanla onlarda eriyecek vücudundaki yağlarla birlikte. hedefine yaklaştıkça kendi vücud ağırlığınla bir kaç hareket yapabilirsin. ama benim de zamanında yaptığım hatalar ağırlıklı aletlerde çalışıyordum. benim de kalınlaştıkça kalınlaştı. bende yaklaşık 3 ay cardio yapacağım. üstüne pilates hareketleri ile destekleyeceğim. öncelikle hedef kilo vermek sonra sıkılaşmak kalan yerleri. hatta 6 ay sonra aletli pilatese başlamayı düşünüyorum.
umarım yardımcı olabilmişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?