Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kesin emin olmak icin diyetisyen arkadasimi arayip sordum kefiri..kilo aldirmaz sütle aynıdır dedi..
ayyy vallaha canım bilmedim bana kesinlikle aldırdı .. kilo aldırmayan insnalar için süper ara öğün çok tok tutuyor ama bana aldırdı ...

deme yaa sporcu olduğunu bilmiyordum ah kafam ahhh neyse laf ağızdan çıktı bir kere kapışacağız

eski ama canım evet kapışalım. ben şu an haftada 3-4 gün ortalama 35-40 dk kardiyo ve squat yapıyorum :) sen neler yapıyorsun

bıktım ben vallahiiii , panikte oluyorum yılbaşı sonra bibakmışsın yaz gelmiş yine kilollu bir yaz
sigortacı bayan var buraya geldiide 15 kilo verniş metformin ilacı ile yine başlıycam kafaya kydum

if diyeti+lesile+ metformin inş faydası olacaktır.
4 ten sonra bişiy yemeidm diyor kadın

eski ama canım evet kapışalım. ben şu an haftada 3-4 gün ortalama 35-40 dk kardiyo ve squat yapıyorum :) sen neler yapıyorsun
bende haftanın 4 günü spor yapabiliyorum 45 dakika eliptik 45 dakika yürüyüş bandında yürüyorum.. ip atlmayada başlayacam bu hafta birde plates lastiklerim var onlarlada bacak hareketleri yapayım diyorum .. hafta sonu spor yapamıyorum anca kızımı parka götürünce eşim kızımla ilgileniyor ben parkın etrafında hzılı yürüyorum....

canım senden bilgi alayım benim üst tarafım daha kalın özellikle kollarım nasıl inceltebilirim şu kolları ((

Tebrik ederim canim. Maasallah super kilo vermişsin

Ayyy tesekkur ler canımsın sende çok istikrarlısın canım tekrar Kutlarım

fatma abla çok ama çoks evindim kilo vermene emek verdin çünk devamıda gelecek eminim
tebrik eidyorum keşke listede olsaydın bugün

Ayyy canım çok teşekkür ler canım insallah seninde en yakın zamanda sağlıkla direnç kilolarından kurtulursun ı duyguyu öyle iyi biliyorum ki

Ayyy ahum çok teşekkürler inan bana süpriz oldu 3 3 5 kilo bekliyordum dünle bugün arasında 1kilo fark olmuş
Insallah canım mezuniyet lerimixide kutlacağiZ

Bana uyar valla .

Ben , ahu , saydın , sekercikız , ada ...aklıma gelen gündüz sporcuları ..

Spor listesi yapalım .

Bende akşam lesli yapanlardan ım

Evet ahum sok oldum görünce sevinçten elim ayağıma dolaştı tekrar tekrar tartıldım inanamadım valla

Aynıı benim sabahki halim

tbr ederim abla maşallah başarılarının devamını dilerim

Insallah canım hep beraber hedef imize ulaşır mezun oluruz

Komşularla karşı komşuma gittik bebek görmeye. Ne ikramlıklar vardı, neler neler peki ben ne yedim? Tabi ki de hiç birşey. 1 bardak çayımı içtim evime döndüm

İşte zafer ve irade masallah canım

Tesekkur ederim canim benim ♡

canım öncelikle şu an kolların için özel birşey yapmamalısın. çok güzel kardiyo yapıyorsun. zamanla onlarda eriyecek vücudundaki yağlarla birlikte. hedefine yaklaştıkça kendi vücud ağırlığınla bir kaç hareket yapabilirsin. ama benim de zamanında yaptığım hatalar ağırlıklı aletlerde çalışıyordum. benim de kalınlaştıkça kalınlaştı. bende yaklaşık 3 ay cardio yapacağım. üstüne pilates hareketleri ile destekleyeceğim. öncelikle hedef kilo vermek sonra sıkılaşmak kalan yerleri. hatta 6 ay sonra aletli pilatese başlamayı düşünüyorum.

umarım yardımcı olabilmişimdir.

***7.TAKIM 496. ETAP***

Betulina(79.8/79.6/0.2/%0.25)
saydin78(65.7/65/0.7/%1.07)
ervahafsa(73.5/73.3/0.2/%0.27)
Davina(91.5/90.8/0.7/%0.77)
tuba52(89.1/89/0.1/%0.11)
roxen2303(62.7/61.5/1.2/%1.91)
Ausencia(69.5/68.7/0.8/%1.15)
Hedef kilosu 65 olarak revize edildi.
masumm(73.3/73.3//%) Kilosu sabit.
DelyDoly(90/90//%) Kilosu sabit.
Dersaadet_(79.5/79.6/-0.1/%-0.13 )+1 tartı farkı eklendi.
cydnz_1(83.6/83.3/0.3/%0.36)
Ahu060812(87.8/86.8/1/%1.14)
kelebekolacam(79.6/79.6//%)
Kilosu sabit.
Sekercikiz(69.3/68.7/0.6/%0.87)
fatmanurkaya (104.5/113.7/-9.2/%-0.30)
468.etapta 104.5 ile izne ayrılan üye a2 ekstrem durum hesaplanarak geri döndü.Yüzdesi 29’a bölündü .

7. Takım Ortalaması: %0.498

Cook tesekkur ederim canim..sabirla beklemek lazim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…