Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bakıcı kesin kayserili ) konyalılarda öyle zannediyorlar ki şehirlerinde sadece konyalı yaşıyor bende selçuk mezunuyum oradan biliyorum...
bende 3 yıl selçukta okudum sene kaç acep sen kaçlıydın bi bakim yaşına.aa 36 yaşındaymıssın hangi yıllarda hangi bölüm

kesinlikle katılıyorum önemli olan burada olup motive olmak beni kaptanımmm seni çıkarıyorum listeden dese bile ben gitmem ki burada olmaya devam ederim banane banane der yüzsüzlüğün dibine vururum ...

çünkü tecrübe konuşuyor buraları bırakıp gidince hooop kilo alıyorsun...

hey 80 liler bende varım.şartlarınız nedir size bi sonucu lazım

ooo doktorummm bence sen hepimizi geçersinnn :) 80liler olarak ben cydnz_1 katılırsa Betulina

hedef 14 şubat diyorummm bugünün kilosundan hedef güne en yakın bildirim gününün yüzdelerini hesaplayalım :)

Valla gerçekten çok can sıkıcı bi durum takımda olmasan kesin bırakırdım burda ama işte şimdi daha bi coşkuyla sarılıcam bu hafta inşallah
İnşallah canım olumsuzlukların arkası gelmezse patlarım bi kilo
Kaptaniçem bi kontrol et benim font büyük ya paylaşınca böyle oldu cepten girince de düzeltemedim Ausencia
Ahu060812 canımmm sen buraların spor gurususun. haftaya bak neler olacak :)
Evet bu hafta hiç spor yapamadım spor yapamamakta motivasyonumu düşürdü 2 gündür de çocuklar evde onlara uydum benim tek çaren yalnızlık bu hafta hiç yalnız kalamadım dikkat edemedim sanırım bakalım sonuçlarım da çıkmış patoloji ve smeer ama gidemiyorum kardan bakalım ptesi ne olacak

Kızlar hepinizi de azminiz ve kararliliginizdan dolayı tabrik ediyorum guzumden kaçan ayriyeten yazamadigim olduysa affola bu hafta herkes Çok iyi kilolar verdi bundan sonrada aynı devam edelim lütfen birinin isteği azaldımi bu herkesi etkiliyor domino etkisi yapıyor malesef günler çabuk geçiyor ve cumalar çabuk geliyor biz bir takımız ve bu hafta bunu çok güzel gösterdik kendi adıma çok teşekkür ediyorum verilen her kiloda ayrı ayrı mutlu oldum kendim vermiş kadar sevindimsizleri seviyorum kizlar

duygularıma tercüman olmuşsun gerçekten. yıllardır alıp verilen kilolar, ilaçlarla mamalarla zayıflamalar, kocaman göbek, bitmek bilmeyen iştah. gerçekten daha öncede kk ile kilo verdim. o kadar umutsuzdum ki. şimdi gerçekten artı da çıksam mezun olmak istiyorum. olduysam da kapısına dayanıp olamadığım 60 ları görmek istiyorummm..

Hayırlı sabahlar, hayırlı Cumalar a dostlar
Güne aşağıda okuduğum başarı hikayesi ile başlıyorum

MAŞALLAH sana Bu azimle biz seni 80 göreceğiz inşallah, buna canı gönülden inanıyorum

Ayyy tesekkur ederim canım hikayem yarım kalmiştı insallah bu sefer mutlu sonla tamamlanacağım hep birlikte birbirimize destek olarak
Senin enerjinde süper canım maşallah

Vaaav kaptanumıza bireysel 1.gelir herhalde 7.takım olarak çok şanslıyız canım çünkü kaptınımızzzzzz sensin maşallah Kutlarım canım

geçen hafta :74,2
bu hafta :72,7
giden:1500

aslında çarşamba günü bu kilodaydım wc olsa daa az bi kilo görürdüm diye düşünüyrumm ama napalım

Vaaaaav maşallah canım darısı haftaya azmin sabrın sonucu

Beklemeyeyim daha fazla kilomu bildireyim

Geçen Hafta: 65,5
Bu Hafta: 64,1
Fark: 1,400 kg.
Yüzde: 2,14

Ausencia

Yeni yıla 1,5 gün kala 200 gr. daha veririm 63,9 ile iç sesimin dediği gibi girerim sanıyorum

Tebrikler canım istikrarın süper maşallah

betülllllllllllllllllllllll

varmısın yarışa sevgililler günü 14 şubataaaaa kim daha çok kilo verecek bakalımmmmm

Kızlar ogün oğluşlarımın doğum günü şimdi biri ünv biri hazırlanıyor benim içinde çol özel bir gündür bende 99olmak istiyorum ogün insallah

Ah ne heyecanliyim bi bilseniz kim ne kadar verdi aceba tartı bana Ooo olalaa dedi
Geçen hafta 67.6
Bu hafta 66.7
Fark-900
Yuzde%1.33

Canım süpersin Kutlarım

Ahum lütfen enerjini düşürme heyecanını azaltma aynı motivasyon la devam

DÖRT gözle seni bekliyordum
Maşallah yaaaaaaaaa MAŞALLAH

Canım çok teşekkür ederim bende menmunum kaptanım 1.5demişti olmadı malum günler diyetimi sporumu yaptım içim rahat en azından

Tebrikler ablam zaten başarı hikayeni de okudum çok iyi yol katetmissin bundan sonrada bir bir gidicek insallah 70li kilolarınıda gorucez insallah

Çok teşekkürler canım

tebrikler çok güzel gidiyor kilolar

bakıcı kesin kayserili ) konyalılarda öyle zannediyorlar ki şehirlerinde sadece konyalı yaşıyor bende selçuk mezunuyum oradan biliyorum...

Vayyy süper bir yüzde

haydi ozman hep birlikte yarışaaaaa

ikizlermi ?

Aynen cnm ya bide burda yuzlerini gormesende yeni insanlar taniyor hayatlarina dokunuyorsun kimseye anlatamadigini burda paylaşıyorsun bide ustune kilo veriyosun daha ne olsun bende hiç bu kadar yaklasmamistim hedefe bu ayrı bir mutluluk bide artık giydiklerim dahami güzel oluyo ne

Ay valla kızlar neyi fark ettim biliyomusunuz biz kadınların zayıflamaktaki tek isteği daha güzel giyinmek daha çok çeşit giyinmek daha çok renk giyinmek daha güZel olmak sağlık falan 2.planda
Sağlığı da anca kaybedince 1. Sıraya getiriyoruz Allah muhafaza

Vayyy süper bir yüzde
Valla kaptaniçemi bekleyemedim yaptım ha bu arada kaptaniçem Ausencia yüzdeleri tek tek yeniden hesapladım bilgin olsun kilo veremedik bari bi faydam olsun
Bi ada81 yanlış hesaplamışsın tabi acemilik de var
yüzde=(verdiğin kilo x 100)/ geçen hafta
diye hesaplanıyor o zamanda senin ki 1,69 çıktı canısı

Son düzenleme:
ayyy yanlış hesaplamışım teşekkürler düzelttiğin için canım )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…