sizi 14 şubatçılar sizi@cydnz_1 canım boyumuz kilomuz birnirine yakın, seni takibe aldım, inşallah birbirimizin 60larını görelim
en iyi ama ben patlattım, hayatımda ikinci kez aynı ay içine 2 regl sığdırdımCanisiii bu hafta basinda demistim birinci biz olucaz insaAllahYilbaşina guzel moralle giricez
pissssss uzun senicanım sende katıl bizeee yüzde üzerinden yarışalımmm kilomuz yakın
cok tebrik ederim canimgeçen hafta :74,2
bu hafta :72,7
giden:1500
aslında çarşamba günü bu kilodaydım wc olsa daa az bi kilo görürdüm diye düşünüyrumm ama napalım
ben istanbulda lazların çogunluk oldugu bir semtte büyüdüm.kayseride karalahana olmaz dedi bakıcım,ben dedi ilk senin eşini gördüm karadenizli burda dedi.ay biüzülmüştüm,bu çarşamba pazarda bişey gördümmm aaaa bizim karalahana,eşime sarmasını bana çorbasını yaptım,eşimde ne kadar sevindi.dün sarmayı yedi bugünde kalanı işe götürdü.
Tesekkur ederim canim benim ben de seni tebrik ederimgecen hafta artıdaydım 500 gr. onu verdim, birde ustune 900 gr.cık normal bence vücudum duraklar bu hafta ama spor ve farkli beslenme ile sasirtcam onu
kim ? ben mi ?sheryyyy sana takılıyorum
alınmadın değil mi.
Ya öyle düşünme cnm sende haftaya verirsin spor yapmadın bide ilaçlar kilo aldırıyor ve vermeni engelliyor zaten tecrübeyle sabittir ben mide ilaclarini alerji ilaçlarımı hep bıraktım günde 7 defa ilaç alıyodum düşün şimdi alarjiden sürekli grip gibi geziyorum burun akıntısı hapşırık midemde çok kötü ama onları içince kilo veremiyorum hepsinde bıraktım bende istediğim kiloya inince tekrar başlıycam sende de öyle olmuştur cnm üzme kendiniKızlar ben bu hafta içtiğim ilaçlardan mı yoksa yapamadığım spordan mı olamadığım motivasyon dan mı bilemedim de sabitim malesef ama bu kadar güzel kilo verenden sonra araya karışırım gibi geliyo safları sıklaştırın sıklaştırın görmesin beni aus
Geçen hafta 86,4
Bu hafta 86.4
Fark 0
Hah şuraya da en dokunaklısından bi ağlama smileyii.... tamamdır
1 ocaktan itibaren benide alin nolurtamammmmm
ben profiteroll isterimmmmmmmmmmm
tekrar 1 ocaktamı tartılcazzzz bugünki kilodan mı ?
Ayyy ancak gelebildim aklım hep burdaydı herkesi çok merak ediyorum
Malum bu hafta özel günkerdeyim
Geçen hafta 111.8
Bu hafta 110.8
Fark 1 kilo
Yüzde 0.89
Tebrikler ablam zaten başarı hikayeni de okudum çok iyi yol katetmissin bundan sonrada bir bir gidicek insallah 70li kilolarınıda gorucez insallahAyyy ancak gelebildim aklım hep burdaydı herkesi çok merak ediyorum
Geçen hafta 111.8
Bu hafta 110.8
Fark 1 kilo
Yüzde 0.89
Teşekkürler canım bu hafta gerçekten herkes çok azimliydi harikaydıkızlar elektrikler saat başı kesiliyor. bir saat sonra geri geliyor
o yüzden cepten girmiştim pek bişi yazamadım
@masumm öncelikle seni tebrik etmek istiyorum. ne kadar güzel kilo vermişsin.
moral bozmadan devam edersen eminim kısa sürede hedefine varacaksın.
devam devam
@tuba52 seni de gördüm çok sevindm. buradaki emziren annelerdensin
sendne de harika gitmiş çok sevindim
ee spora başlıyor muyuz?
Ausencia sen zaten uçmuşssun kaptanicem. .. yorum yok kaptan farklı
@DelyDoly sanırım 7 leri yeni gördün.
az gitmiş olsa da 7 li rakamları görmek harika bir duygu olmalı.
darısı başıma.
mimu88 ve ada81 sizleri de çok çok tebrik ediyorum.
saydin78 ne yaptın sen öyle papatyam yaaa. valla inceciksiniz ve pat pat kilo veriyorsunuz.
az kilo ile çok kilo veriyorsunuz valla devrelerim yandı
unuttugum varsa affola. bu hafta herkes çok başarılı kilolar vermiş. hepinizi çok çok tebrik ediyorum ve devam diyorum.
bu hafta süppper bir motivasyon havası var.
yeni ylda incecik olacağız incecikkk
tebrikler canım inşallah böyle devam ederizAh ne heyecanliyim bi bilseniz kim ne kadar verdi acebatartı bana Ooo olalaa dedi
Geçen hafta 67.6
Bu hafta 66.7
Fark-900
Yuzde%1.33
canım sen verirsin sende ki azim hele spor aşkı kimsede yok aldığın ilaçlar ödem yapmıştır haftaya bomba gibi gelirsin ...Birileri sabit görmedim mi dedi
tebrikler çok güzel gidiyor kilolarAyyy ancak gelebildim aklım hep burdaydı herkesi çok merak ediyorum
Geçen hafta 111.8
Bu hafta 110.8
Fark 1 kilo
Yüzde 0.89
İnşallah cnm veririz veririz biz burda olduktan sonra burası insanı çok motive ediyor kendinden çok kim ne kadar verdi kim ne yedi diye merak ediyorsun sorumluluk çok güzel bi duygu oda burda fazlasıyla var yaşasın 7. Takımın guzelleritebrikler canım inşallah böyle devam ederiz
bakıcı kesin kayserilikayseride karalahana olmaz dedi bakıcım,ben dedi ilk senin eşini gördüm karadenizli burda dedi.ay biüzülmüştüm,bu çarşamba pazarda bişey gördümmm aaaa bizim karalahana,eşime sarmasını bana çorbasını yaptım,eşimde ne kadar sevindi.dün sarmayı yedi bugünde kalanı işe götürdü.
en iyi ama ben patlattım, hayatımda ikinci kez aynı ay içine 2 regl sığdırdım
pissssss uzun senikilomuz yakınmışşşşş
Bi de nispet yapıyor
Sagol tatlimben istanbulda lazların çogunluk oldugu bir semtte büyüdüm.
kara lahana çorbasını çok sık yapar ve yerim.
etli lahana sarması, mıhlama favorilerimdir. bayılırımmm
900 gr cık mı
ben 84 kiloyum 600 gr verdim saydinim cık mık değil o
koca birrr kilo nerdeyse birrr
kim ? ben mi ?
alınmış gibimiyim sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?