Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok bu aynı ben

O değil de bu tatlı kediye bakınca aramızdan aklıma ilk gelen kesinlikle saydin78
sen böyle saçını toplamış gözlük takmış entel.heran gözlüğü çıkarıp saçını savuracak afet gibi duruyorsun.

3.kupami iciyorum aksama 6-7 olur..çayi sayamiyorum ama cooookkk:)

ben tam bir kahveciyim yaa ekstra shotlı americanolar benim canımdır canım. arkadaşlarım dalga geçiyordu starbucksun marka elçisi yakında dövmesini yaptıracak diye.

Sekercikiz nasıl oldun canım.sakın ümitsiz olma erkekler değişebiliyor.180 derece dönemeselerde bi 100 derece olabiliyor.
Günaydın cnm iyiyim çok şükür teşekkür ederim benimkinin değişeceğine dair umudum tükendi artık ama bende ne yapiyorum oğlumu yetiştiriyorum kocamdan duymadığım iltifatları ondan duyuyorum anne sen prenses gibisin seni cok seviyorum diyo bana sürekli gelde böyle bir güne kötü uyan
Not beyle hala küsüm

sen böyle saçını toplamış gözlük takmış entel.heran gözlüğü çıkarıp saçını savuracak afet gibi duruyorsun.

aynı beni anlattın

yok doktorum seninle yarışamam ki bak kaptanımla Ausencia spor yarışına girdik 20 de kaldık :) senden gitti mi kilo kilo gidiyor maşallah

Yoook bu yarış başka ... sıkı rakip olmalısınız .

Şİmdiden havlu atmak yok

hırsllı tatlı ve deli :) biz seni böyle sevdik kaptanım enerjin hiç bitmesin :)

Aferin çekirgeler

Zafer inanlarındır

Zafer mutfakta bıraktığını yılmadan dönüp alanlarındır

dolunaydandırrrrr.benimkide sabah atarlıydı.kendime maydanoz suyu yapıyorum hani benim kahvaltı diyor beni benden kıskanır okadar.normalde kahvaltıyı işde yapar,evden bişey alacaksa kendi alır.
benim oğlumda beni benim minik annecim sen miniciksin diye sever

ben tam bir kahveciyim yaa ekstra shotlı americanolar benim canımdır canım. arkadaşlarım dalga geçiyordu starbucksun marka elçisi yakında dövmesini yaptıracak diye.
Bi ara sturbuksla ilgili bir haber cikmisti kahvelerde fare birseyi var gibi arkadasim sen iyi ictin o zaman demisti..filtre kahvecisiyim ben sturbucksin..

şimdi böyle diyorumm ehueheuhe

He bu taktik bana tanıdık geldi ...

Sekercikiz hatırladın mıııı ?

Hafta içi ayyy şişim , ayyy regl , ayy ödem dedi dedi benle bireysel kapışırken , sonra hooop Cuma gitsin kilolar .

Ama kaptan yedi mi bu numarayı hayııııııııııııııııır . Daha çok vermiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…