doooktorum beni beğenmiyor musun?
sen böyle saçını toplamış gözlük takmış entel.heran gözlüğü çıkarıp saçını savuracak afet gibi duruyorsun.
3.kupami iciyorum aksama 6-7 olur..çayi sayamiyorum ama cooookkk:)Kahve hastalari da bir bir düşüyor
olur mu selvi boylum tırsıyorum
3.kupami iciyorum aksama 6-7 olur..çayi sayamiyorum ama cooookkk:)
Gunaydin güzeller:))
kaptanımmmAusencia çook geçmiş olsun bir geldin pir geldin şenlendi buralar:)
3.kupami iciyorum aksama 6-7 olur..çayi sayamiyorum ama cooookkk:)
Günaydın cnm iyiyim çok şükür teşekkür ederimSekercikiz nasıl oldun canım.sakın ümitsiz olma erkekler değişebiliyor.180 derece dönemeselerde bi 100 derece olabiliyor.
sen böyle saçını toplamış gözlük takmış entel.heran gözlüğü çıkarıp saçını savuracak afet gibi duruyorsun.
yok doktorum seninle yarışamam ki bak kaptanımlaAusencia spor yarışına girdik 20 de kaldık :) senden gitti mi kilo kilo gidiyor maşallah
Günaydın day 'im
Kendimi bazen takımın gizli delisi gibi hissediyorum , doğrudur
Özledim sizi 1 günde
aynı beni anlattın
Yoook bu yarış başka ... sıkı rakip olmalısınız .
Şİmdiden havlu atmak yok
hırsllı tatlı ve deli :) biz seni böyle sevdik kaptanım enerjin hiç bitmesin :)
Sekercikiz aynen cnm çankaya :)
kelebekolacam ayyy ne güldüm ya bian hayal ettimde yarım yumurta , maydanoz kafada huni, bakıcı beslenme
valla bendee çogu zaman tekini giyip botun tekii giyinmemiş seke seke mutfaga giip suyumuda içiyim, aman yanıma şunu alıyım diye dönüyorum
dolunaydandırrrrr.benimkide sabah atarlıydı.kendime maydanoz suyu yapıyorum hani benim kahvaltı diyor beni benden kıskanır okadar.normalde kahvaltıyı işde yapar,evden bişey alacaksa kendi alır.Günaydın cnm iyiyim çok şükür teşekkür ederimbenimkinin değişeceğine dair umudum tükendi artık ama bende ne yapiyorum oğlumu yetiştiriyorum kocamdan duymadığım iltifatları ondan duyuyorum anne sen prenses gibisin seni cok seviyorum diyo bana sürekli gelde böyle bir güne kötü uyan
Not beyle hala küsüm
Bi ara sturbuksla ilgili bir haber cikmisti kahvelerde fare birseyi var gibi arkadasim sen iyi ictin o zaman demisti..filtre kahvecisiyim ben sturbucksin..ben tam bir kahveciyim yaa ekstra shotlı americanolar benim canımdır canım. arkadaşlarım dalga geçiyordu starbucksun marka elçisi yakında dövmesini yaptıracak diye.
şimdi böyle diyorumm ehueheuhe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?