Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçen hafta sonu evde miskinlemiştik ya .

Bunlar baba oğul koltuğu dışarı çevirdiler , kitap okuyup kar seyrediyorlar .

Neyse bir ara dedim , yeter bana dönün , bende kar kadar güzelim eşim öyle tebessümle kafayı salladı , onayladı işte ... iltifat etti kendince .

Yusuf hemen atladı . Olur mu annecimmmmmmm , sen karlardan güneşlerden her şeyden daha güzelsin

Oyyy oğlum oyyy diyor adam , senden ders almam lazım

Bi ara sturbuksla ilgili bir haber cikmisti kahvelerde fare birseyi var gibi arkadasim sen iyi ictin o zaman demisti..filtre kahvecisiyim ben sturbucksin..

fil dışkısı :) bayaa bir araştırma yapılıyordu kahve lezzetlendirmek için. filtre kahve bana hafif geliyor. ben çok çok acı seviyorum.

Eki Görüntüle 1938314
@saydin78 sarı papatyammm musmutluu günaydınlar nerdesinn

ay en sevdiğim çiöçeeeeek

doktorum da kesin yemez

Ana
Anammm bunlar ne böyle gözüm korktu valla

Çok uzun yıllar önce iki kır çiçeği birbirlerine aşık olurlar. Her bahar diğer çiçekler gibi onlarda açıp güneşe merhaba derlerhercai Fakat bir bahar başlangıcı bu çiçeklerden biri diğerine; “biz diğer çiçekler gibi bu bahar açmayalım, kışın ortasında herkesin soğuktan kaçtığı karlı günlerde açalım ki, bütün doğa bize ait olsun” der ve ikisi de o bahar açmamaya karar verirler. Biri açmak için kışın gelmesini ve karın yağmasını beklerken, diğeri o yaz açar. O gün bugündür, karda açan ve sevgilisini bekleyen çiçeğe “KARDELEN” sevgilisini yarı yolda bırakan çiçeğe de “Hercai” denilir. İşte bu yüzden hayırsız sevgiliye “Hercai” diye hitap edilir.
Vayyy hikayesi de varmış kızlar

Saydin78 hu hu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…