iimm cnm sen nasılsın
iyiyim canım, oğlumu uyuttum.. şimdi eşimle keyif yapıcaz biraz, dizi izlicez..
bugünkü menümü de yazayım..
kahvaltı: beyaz peynirli sandviç
öğlen: karnıyarık, salata, yoğurt
ara:2 tane baklava
akşam: bezelye, salata, cacık, brokoli
iyi geceler hepinize...
Bugün cok yoruldum.Diyette gitti.Arkadasin zoruyla döner yedim istemeye istemeye.Ya bazi insanlar diyet yapmayalim diye yolumuza tas koyuyorlar.
hahahahaha kizlar ben bugun kirmizigulu cok korkuttuum . hahha hihihi hohoho nasilinida ona sorun hemde telefondan korkutuum:)))kirmizigul nasilsin canim su ic su gecer anlayabildinmi bari ne diyordu.
hahahahaha kizlar ben bugun kirmizigulu cok korkuttuum . hahha hihihi hohoho nasilinida ona sorun hemde telefondan korkutuum:)))kirmizigul nasilsin canim su ic su gecer anlayabildinmi bari ne diyordu.
Oyyy senin isin yas canim.Bu hafta evdeyiz ama haftaya bizde misafirlikte olucaz.Ama Allah'tan ben gittigimi yerlerde cok yiyemiyorum.Evde kendi yaptiklarim beni mahvediyor.Diyet iste o zaman takiliyorevet ya cok kotuler cook. haftav sonuda benim isim yas.bu hafta verdiklerimi hafta sonu geri alacam herhal
soylemem ama cok guldum vallanasıl nasıl
1 nisan şakasımı yaptın kız
Oyyy senin isin yas canim.Bu hafta evdeyiz ama haftaya bizde misafirlikte olucaz.Ama Allah'tan ben gittigimi yerlerde cok yiyemiyorum.Evde kendi yaptiklarim beni mahvediyor.Diyet iste o zaman takiliyor
:26:nasil kiz merak ettim
Dediki zaten bisey yemiyorsun ille ye ille ye.Küserim yoksa.Ya dedim ki sünnete kadar zayiflamam lazim ama dinlemedi
sadece dönerse bir şey olmaz üzme kendini ekmek yemeseydin ama....
evet ya yapiyoruz sonrakendimiz yemrk zorunda kaliyoruz
olmaz kirmizigul anlatsin
iyiyim canım kızımın toplantısı vardı okuldaydım 2 saat sürdü 8 e gidiyor ğretmenleri ne kadar hanımefendi olduuğundan bahsetti dersleride iyi çok mutlu oldum...Saferan halini hatrini sorayim,nasilsin neler yapiyorsun?
napiysın doğaaaaa..kırmızımmmmm nerdesin merak ettik kıı
afiyet olsun canim o kadarcik kacamak olsun bisey olmaz aksamda yememissin zaten dengeler o merak etme canimekmek arasi döner amaaaa.Sabahta bir kase sütlü kellogs yemistim,öglende döneri yiyince dahada bisey yemedim.Gerci zaten hic acikmadimda.saat öglen 15 ti.En azindan o beni teselli etti,aksam olmamasi.
kırmızımmmmm nerdesin merak ettik kıı
Ne güzel,gurur duy kizinla.Hep böyle devam etsin insallah.iyiyim canım kızımın toplantısı vardı okuldaydım 2 saat sürdü 8 e gidiyor ğretmenleri ne kadar hanımefendi olduuğundan bahsetti dersleride iyi çok mutlu oldum...
napiysın doğaaaaa..
afiyet olsun canim o kadarcik kacamak olsun bisey olmaz aksamda yememissin zaten dengeler o merak etme canim
sahi kizlar kirmizigul nerde bugun hic gormedim:26:
maşallah bahtını açık etsin rabbim hepicininiyiyim canım kızımın toplantısı vardı okuldaydım 2 saat sürdü 8 e gidiyor ğretmenleri ne kadar hanımefendi olduuğundan bahsetti dersleride iyi çok mutlu oldum...
napiysın doğaaaaa..
afiyet olsun canim o kadarcik kacamak olsun bisey olmaz aksamda yememissin zaten dengeler o merak etme canim
sahi kizlar kirmizigul nerde bugun hic gormedim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?