Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iimm cnm sen nasılsın

iyiyim canım, oğlumu uyuttum.. şimdi eşimle keyif yapıcaz biraz, dizi izlicez..

bugünkü menümü de yazayım..
kahvaltı: beyaz peynirli sandviç
öğlen: karnıyarık, salata, yoğurt
ara:2 tane baklava
akşam: bezelye, salata, cacık, brokoli

iyi geceler hepinize...

aşkım gelse nişanım düğünüm olsa da bende aşkımla keyif yapsam

bugünkü menüm kızlar eleştirin lütfen yanlışım olursa kilo vermem şart çünkü

2011-04-01 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Marul Salata 0.25 PORSİYON 23.25
[2] Poğaça (sade) 1 ADET 180
[3] ıhlamur (250ml) 1 bardak 1
[4] kıymalı yumurta 0.5 porsiyon 162
[5] Ekmek 1 DİLİM 65
[6] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[7] Tas Kebabı 1 PORSİYON 343
[8] Tavuklu Şehriye Çorbası 1 PORSİYON 160
[9] Leblebi Sarı 1 AVUÇ 20
[10] Portakal 1 ADET 50
[11] mavi yeşil light keten tohumlu kepekli bisküvi 2 adet 56
Toplam : 1110.25 kal.

hahahahaha kizlar ben bugun kirmizigulu cok korkuttuum . hahha hihihi hohoho nasilinida ona sorun hemde telefondan korkutuum:)))kirmizigul nasilsin canim su ic su gecer anlayabildinmi bari ne diyordu.

hahahahaha kizlar ben bugun kirmizigulu cok korkuttuum . hahha hihihi hohoho nasilinida ona sorun hemde telefondan korkutuum:)))kirmizigul nasilsin canim su ic su gecer anlayabildinmi bari ne diyordu.

nasıl nasıl

1 nisan şakasımı yaptın kız

evet ya cok kotuler cook. haftav sonuda benim isim yas.bu hafta verdiklerimi hafta sonu geri alacam herhal
Oyyy senin isin yas canim.Bu hafta evdeyiz ama haftaya bizde misafirlikte olucaz.Ama Allah'tan ben gittigimi yerlerde cok yiyemiyorum.Evde kendi yaptiklarim beni mahvediyor.Diyet iste o zaman takiliyor

:26:nasil kiz merak ettim

Oyyy senin isin yas canim.Bu hafta evdeyiz ama haftaya bizde misafirlikte olucaz.Ama Allah'tan ben gittigimi yerlerde cok yiyemiyorum.Evde kendi yaptiklarim beni mahvediyor.Diyet iste o zaman takiliyor

:26:nasil kiz merak ettim

evet ya yapiyoruz sonrakendimiz yemrk zorunda kaliyoruz
olmaz kirmizigul anlatsin

sadece dönerse bir şey olmaz üzme kendini ekmek yemeseydin ama....

ekmek arasi döner amaaaa.Sabahta bir kase sütlü kellogs yemistim,öglende döneri yiyince dahada bisey yemedim.Gerci zaten hic acikmadimda.saat öglen 15 ti.En azindan o beni teselli etti,aksam olmamasi.

ekmek arasi döner amaaaa.Sabahta bir kase sütlü kellogs yemistim,öglende döneri yiyince dahada bisey yemedim.Gerci zaten hic acikmadimda.saat öglen 15 ti.En azindan o beni teselli etti,aksam olmamasi.
afiyet olsun canim o kadarcik kacamak olsun bisey olmaz aksamda yememissin zaten dengeler o merak etme canim
kırmızımmmmm nerdesin merak ettik kıı

sahi kizlar kirmizigul nerde bugun hic gormedim:26:

iyiyim canım kızımın toplantısı vardı okuldaydım 2 saat sürdü 8 e gidiyor ğretmenleri ne kadar hanımefendi olduuğundan bahsetti dersleride iyi çok mutlu oldum...

napiysın doğaaaaa..
Ne güzel,gurur duy kizinla.Hep böyle devam etsin insallah.
afiyet olsun canim o kadarcik kacamak olsun bisey olmaz aksamda yememissin zaten dengeler o merak etme canim

Ay canim insllah dengelemistir

iyiyim canım kızımın toplantısı vardı okuldaydım 2 saat sürdü 8 e gidiyor ğretmenleri ne kadar hanımefendi olduuğundan bahsetti dersleride iyi çok mutlu oldum...

napiysın doğaaaaa..
maşallah bahtını açık etsin rabbim hepicinin

kızı kaçırttında öylemi diyosun neettin kıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…