Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canim tamam bi yalnislik yok,101 cikmis eger ikinci sayi 5 den yukari olsaydi mesela1,06 gibi ozaamn 1,1 yazlirdi yani yuvarlama yapilirdi ama olmadigi icn sadece 1 yaziliyor,( benim hesaplamamda1,005 cikiyor)

canim tamam bi yalnislik yok,101 cikmis eger ikinci sayi 5 den yukari olsaydi mesela1,06 gibi ozaamn 1,1 yazlirdi yani yuvarlama yapilirdi ama olmadigi icn sadece 1 yaziliyor,( benim hesaplamamda1,005 cikiyor)

tamam canım.. bu seferlik öyle olsun excelde bile 1,01 çıkınca hesaplamam mı yanlış diye sorayım dedim.. o kadarcıktan bişey olmaz...

şimdi ben hesaplaları karıştırmış gibi olmayayım ama sizin takım ile ilgili birşey sorucam; kendi isteğiyle ayrılanların ve geri dönmek üzere ayrılanların kiloları toplama dahil edilmiyor bildiğim kadarıyla.. geçen hafta listeyi ben yaptığım için öyle biliyorum, önceki haftalardaki hesaplamalara da baktım, hiçbirinde dahil edilmemiş.. ama sizin toplamınıza dahil ve sanki toplamda bir hata var gibi... tabii kaptanlar tekrar tekrar kontrol etmişlerdir ama bir daha bir baksanız ya..

benim hesabıma göre 580,2/574,8/6,61/1,14% çıkıyor yani açık ara birincisiniz gibi..

kırmızım sen de baktın mı iyice?

evet canim normalde eger o hafta takimda yoksa toplama dahil edilmiyor,ama prensen peri bu hafta takimdaydi ve kilo bildirdi o üyzden onunki dahil oldu ,hypatianinkide öyle oldu ama pembepanter yokdu o yüzden onunki dahil edilmedi,ilgilendigin icin tesekür ederim..
bende hesaplamayi hesap makinasiyla yapiyorum,bendede öyle cikiyor hayret :)

Son düzenleme:

tamam o zaman sadece pembe panteri dışarıda tutunca da sonuç şöyle oluyor.. :26::26::26:

725,3/717,8/7,5/1,03%

yani yanlış anlama sakın, hesaplamaları karıştırmak için yazmıyorum bunları.. gerçekten ben mi bişeyleri kaçırıyorum hesaplamalarda?? öğreneyim de gerektiğinde düzgün yapayım diye soruyorum.. açıklamaların için teşekkür ederim...

Son düzenleme:

evet canim bende simdi farkettim,ilk toplami yalnis yapmisim,simdi düzelttim paylasimda tekrar tesekür ederim,ayrica niye yalnis anliyim canim,sonucta bu kadar üstünde durulmasa birincilik kacicakti :)

Son düzenleme:
Bugün cok yoruldum.Diyette gitti.Arkadasin zoruyla döner yedim istemeye istemeye.Ya bazi insanlar diyet yapmayalim diye yolumuza tas koyuyorlar.

evet canim bende simdi farkettim,ilk toplami yalnis yapmisim,simdi düzelttim paylasimda tekrar tesekür ederim,ayrica niye yalnis anliyim canim,sonucta bu kadar üstünde durulmasa birincilik kacicakti :)

iyi bari, bu kadar üstünde durmamun bir işe yaramasına sevindim.. en azından hesaplamam doğruymuş sayılarla aram iyidir, severim hesap kitap yapmayı... nereyi atlıyorum diye baktım durdum valla..

birinciliğinizi tebrik ederim.. kardeş takımlar sırayla birinci oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…