• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Pamuuuuuk merak ediyorummmm :KK200:

Menü tam telafi ...
Su az...
Spor :super:

Vaaay begümm , beğendim çok.

Çooook beğendim sherry :super: hatta vero gibiii ne güzel menü ... ne güzel spor ... keşke benim olsa dedim :KK54:

Güzel idare etmişsin günü ... akşam yoğurdu da yemişsindir umarım .

Valla demeseydin kesin sorardımm , fırın kapalı mıydı ada biberler nerde diye :confused: menün güzel canım , temizliğinde dibine vurmyşsun bugün :temizlik:

Ben telime kaydettim 22 si dg diye :)) ama çoktan kutlamalar başlamış . Kusur kalmayayım bende .

Yeni yaşın kutlu ... mutlu ... huzurlu olsun canım :KK200:

Sen yaparsın kafaya koyduysan tatlımm :KK19:

Güne çikolata ile başlama saadet , onu illa yiyeceksen arada ye.
10 bademde 5 olsun.
Onun dışında gayeeet güzel.

Sporunu da gördüm , gayet iyi tuba .
Hadi bakalım , artık yakala şu modu .

Su iç ahummmm , su candır . Az olmuş 2,5 yap günde .

Eveet evettt bu menülerle gelir 58 ... ama sporsuuz :KK12:

Ne güzel işte .
Bizde de küslük olmaz . Bana kalka katır inadım var da , eşim sağolsun hemen laf atar.
Bugünde uyandı , ilk iş barışma faslı :halay:

Aminnnnn canım aminnnn :dua:
Çok sevindim . Evde gizli saklı zulası kalmasın bakıverin .
Inşallah çok iyi olacak canım.

Ayyyyyy
Baktım
Bi vaaay dedim
Bi wooow dedim :rolleyes:
Çok hoş ... çok güzelsin canım .
Fotolarda kilonuda aradım ama bulamadım :confused:

Öğle kuruyemişler olmamış gülüm ...akşamda hepsi bi arada fazla .

Sabah heyyy maşallah
Gerisi kıtlık .
Ne kadar yoksun canım , dönüş ne zaman kısmetse ?
Veeee Kıbrıs mutfağı berbattır di miiiiii:confused:

Mimuuuuu bende 7 var :ıslık:

Çekil bakayımm hanımmmm sırada ben varım :KK70:

Akşam arası :stop::stop:

Sabahta 1,5 yumurta ile 2 dlm fazla canım .

7 dlm saydım ekmeği ... 3 dlm azalmış .
Nasıl bu şekilde de aç hissetmedin değil mi ?
Coook tesekkurler kaptanim cokincesiniz:KK200::KK200:

Guya dogum gunum bugunde evde kül kedisi gibi calisacammmmm taktim temizlige ;)))

Bu fotolar nerde merak ettim iyice bende herkes i görmek istiyorum ama yaaaa
Canım sosyal medya varsa ekleşelim
Canım ben evimde olmadığım için spor yapamadim ama ptedi acısı çıkacak spor kaptanim özür dilerim sakin kızma bana
Pazartesi,salı,çarşamba en az bir saatlik spor istiyorum cicim
Açım üleynnnnn:rolleyes::rolleyes: saat 02:50
Bende açtım yaaa ve dün ilk kez hiç wc ye çıkmadım
Bi kaçtınmi da gelmiyor bu uyku belası :KK43:

Lesile mi yapsam ?
Kahvaltıya poğaça mı?
yapsam okadar zindeyim yani , bi an önce güneş doğsada gün aysa, çocuklari alıp kahvaltıya giderim belki

Kahve icsem iyice uyku kaçacak
Papatya cayida kalmamis hay aksi ...

Migdem içine göçtü ,sanki belim incecik
Gözümden akan yaşlarda nasıl güzel düşüyor öyle, parildiyor bi taraftan da sanki.... Çekmece mı duzeltsem acaba?
Belki birikmiş boş kutular eski eşyalardır enerjimi alan kimbilir.....Kimseyi zorla tutmadim hayatımda vakti gelince koydum postayı ama işte vefa diye birşey varki birtek bende bulunuyor sanırım ...
Hatalida olsalar insan özlüyor eski dostları

Zayıflamak istiyorum , kot üzeri dar bady giymek uzun saçlar koyu renkte, yüzüm zayiflayinca daha güzel duruyor o allık biliyorum ,minik gözlerim ortaya çıkıyor... Göz yaşları daha çok süzülüyor akarken ,

03:40 sacmaladim farkındayım , bazen sacmalakta gerekiyor sanki
Kuzum eşinle düzelmedinmi içinden bi kırıklığın var sanki melankoli olmuşsun bi Leslie patlatsan iyi giderdi yada jillian (:(:
Coook tesekkurler kaptanim cokincesiniz:KK200::KK200:

Guya dogum gunum bugunde evde kül kedisi gibi calisacammmmm taktim temizlige :KK66:))
Mutlu yıllar Adaaa

Günaydınnnnnn :KK200:

Güzel keyifli pazarlar .... tabii ki pazar diye çoşmadan :)

Kaçamaksız gün , güzel ve mutlu biter ... yerseniz keyfiniz kaçar unutmayın .:KK200:

Külkedisi ada81 ada81 :KK36: tekrar nice mutlu yaşlaraaa !
ben ettim siz etmeyin kızlar. Bide minnak yedim tadı damagimda bile kalmadi.ama herkesin aklında kelebek pasta yedi kaldi:KK34:

Lesile mi yapsam ?
Kahvaltıya poğaça mı?
yapsam okadar zindeyim yani , bi an önce güneş doğsada gün aysa, çocuklari alıp kahvaltıya giderim belki

Gözümden akan yaşlarda nasıl güzel düşüyor öyle, parildiyor bi taraftan da sanki.... Çekmece mı duzeltsem acaba?
Belki birikmiş boş kutular eski eşyalardır enerjimi alan kimbilir.....Kimseyi zorla tutmadim hayatımda vakti gelince koydum postayı ama işte vefa diye birşey varki birtek bende bulunuyor sanırım ...

Zayıflamak istiyorum , kot üzeri dar bady giymek uzun saçlar koyu renkte, yüzüm zayiflayinca daha güzel duruyor o allık biliyorum ,minik gözlerim ortaya çıkıyor... Göz yaşları daha çok süzülüyor akarken ,

Benim dün geceki halimi öyle güzel anlatmışsın ki bu sabah daha iyi uyanacaksın masumum ama o ruh hali bi türlü geçmiyor, daha iyisindir umarım?

İnşaallah iyi olur abla ya.
Ama dün fena oldum.spordan sonra birşey yoktu sonra sol dizimin sağ alt tarafında bir ağrı bıçak saplanıyor sanki sabah a kadar ağrıdan uyuyamadım.bugün de dinlenmeye çalıştım bol bol.eşim işe gitmedi de çocukla ilgilendi şükür.ama yine de yemek bulaşık temizlik bende tabi.gözüm korktu bu hafta spor yapar mıyım bilmiyorum.
Sadece 15 dl leslie 20 dk plates 20 dk da çocukla oyun spor karışık yaptık.hafif bi ağrım vardı ama beni yatırdı resmen ayağımı kaldıramadım sürüye sürüyehallettim işleri.
Ama yememe dikkat edicem inşaallah spor olmasa da sağlıklı beslenirsem yine gider kilo inşaallah

Sen nasılsın bu arada abla diyet nasıl gidiyor

Geçmiş olsun nisaca .

Ama daha,ikinci gün spor olmasa da ... demek yok .

Yaşadığın ağrı çok normal.
Vücut spora alışık değil.
Etlerin kesilmiş gibi saplanır ağrılar ,yaptıkça açılacak .
Bu ağrı seni pes ettirmesin . Spora yeni başlayan herkesin başına geliyor .
Kaldı ki sadece beslenme ile kilo vermen zor , fazla yiyorsun çünkü ...

Kaptanim yoğurdu yedim burası kurabiye pasta ortam fena kızma birader oynuyor uz herkes ye ye sanki kilom var vs taciz ediyor ama lokma atmadım ağzıma merak etme yani tutuyor um kendimi

Tam senden beklediğim performans pamuk ... aynen devam .tıka kulaklarını kilon mu var diyenlere .
Bana da 70 lere gelince hep aynı şeyi dediler.
Aaa iyisin ... aaa yeter...aaa kilon mu var ?
64 oldum .. evet hala kilom var .

Lesile mi yapsam ?
Kahvaltıya poğaça mı?

Banuuu .... hep söylerim bazen saçmalamak , melankoli ... iyidir .
Ama
Sabaha zinde,enerjik uyanabiliyorsan .
Gece gelen bunalım bir ruh hali ile ... güzel kararlar alınır , yeni başlangıçlar yapılır , hedefler konabilirse güzeldir saçmalamak .
Yoksa aynı sıkıntı devamsa :KK43:

Benim dün geceki halimi öyle güzel anlatmışsın ki bu sabah daha iyi uyanacaksın masumum ama o ruh hali bi türlü geçmiyor, daha iyisindir umarım?
Ay anam sırf etrafındaki insanları mutsuz görmek beni derinden uzdugu için psikiatrist olmak istedim lakin imkanlar el vermedi.

Baaaak 1 diler 2 oldulaaar .

O ruh hali geçer , öyle bir geçer kiiii.

Siz demek melankoliye gömülüp öylece kalıyorsunuz orda ...

Ağlarken , hönküre hönküre ... bi masaya yatırın yahu canınızı sıkan şeyi.

Sonra da kesin atın .

Ay anam sırf etrafındaki insanları mutsuz görmek beni derinden uzdugu için psikiatrist olmak istedim lakin imkanlar el vermedi.
Aynen canım psikiyatri tam benim ilgi alanım beni şu halimde bile güzin abla yaptılar bide psikolog falan olsaydım tam olurdu bende ilerde yaşam koçluğu dersleri almak istiyorum hele hele patron olursam kesinlikle yönetici koçluğu dersleri alacam mutlu çalışanlarım mutlu muhasebecilerim oldun istiyorum hayal mi bu acep uzaktan konuşmak kolay mı ki o_O

Bende şunu kesinlikle test ettim akşam protein asla yememem gerekiyor balık köfte et hiçbiri...hele perşembe zinhar bugün Cuma'ya göre -600 üm yaaawww tabi regl şişliği gelmeden cuma ya kadar koruyup artırmam lazım eksimi inşalllaaaahhhh

Inşalllaaaahhhh :dua:

Ayyy ahu şaka maka 83...82 derken :rolleyes:
70 ler geliyor ceylan gözlüm.

En son ne zaman 79 olmuştun ?

Aynen canım psikiyatri tam benim ilgi alanım beni şu halimde bile güzin abla yaptılar bide psikolog falan olsaydım tam olurdu bende ilerde yaşam koçluğu dersleri almak istiyorum hele hele patron olursam kesinlikle yönetici koçluğu dersleri alacam mutlu çalışanlarım mutlu muhasebecilerim oldun istiyorum hayal mi bu acep uzaktan konuşmak kolay mı ki o_O

Hiçte hayal değil ahumm .
Benim işimde böyleydi , hatırla . Gidip 2-3 saat durur durmazdım ... ama herkesin yürekten gözleri parlardı ben gelince .

Yaşam koçluğu bana para tuzağı bir alanmış gibi gelmese ... bende araştırmıştım , derslerini, sertifikasını falan

Inşalllaaaahhhh :dua:

Ayyy ahu şaka maka 83...82 derken :rolleyes:
70 ler geliyor ceylan gözlüm.

En son ne zaman 79 olmuştun ?
En sooonnn 2007 de görmüştüm 79 kaptanım yaaa sorma :olamaz::olamaz:
Aslında ben cuma -1 mişim demek ki daha önce de Perşembe mangal sonrası sabittim demekki yaramıyo bana çözdüğüm iyi oldu ya işte bu burda olmanın verdiği bi durum kesinlikle bu kontrol bu düzen sadece burda var yaa çok iyi çok mutluyum gerçekten en azından olacağını biliyorum bu sefer hayal gibi gelmiyor :rapci:

Back
X