• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kaptanim benim anlam veremediğim bir lavabo sorunum var. Onu çözmek lazım..
Bu hafta uykusuzum spora pek asilmicam yorgunluk kilo vermeme engel olabilir.
Bana öngördüğüne ulasmak için 400 gr daha vermem lazım zira bu sabah sadece ~100 gr gitmiş.
82.2 olmusum :110:
benim de öyle canım, eskidenher sabah çıkardım, artık iki üç güne bir zor çıkıyorum. Biraksam o da gelmeyecek belki de. Şu kayısı çayından almayı düşünüyorum, öyle şeyleri sevmiyorum ama onları kullananlar daha rahat kilo veriyor :KK64:

Sabar beri pazartesii sendrm ve koşturmacaa ancakk geldim canlarr nasılsınızzz sıkıntı yoktur inşallahhh
aynı canım pazartesi sendromu bendede var:KK43:
yorgunum hafta sonu hiç dinlenemedim :skandal:
ve akşam
misafir gelecek tatlı tuzlu hazırlık yapma gerekiyor.:KK69::KK69::KK69:
işte çalış evde çalış misafirlikte çalış.
:cool: olsun halledecez artık.

Günaydıııınnn veee hazırlıklar başlasıııınnn
İstanbulll İstanbul olalııı görmediiiii böyleee Ahuuuu

Canım ben olsam yemezdim aşırı gaz yapıyorsa ama çok sevdiğim bileyse bi iki lokma en fazla

Bende dün seni düşündüm Saadet en azından geldin de menünü yazdın durumunu anlattın yoksa yine düşük not alacaktın kaptandan :KK66:

Günaydın Ada bende yolluk hazırlıycam valiz hazırlıycam anneme gitçem kv ye Çorum'dan dayısı gelmiş ona gitçem çok severler beni gitmezsem ayıp olur offf ben ne güzel bu işleri dün halletçektim yaaa :işsiz:
Evet ben de onun için bi uğrayayım dedim, kaptanımı üzgün kırgın ve kızgın görmek istemiyorum :)
Ne zaman geliyorsun istanbula bugün müü

Günaydınnnn :KK200:

saydin78 saydin78 gerçekten kötü menü !
Ve biz bu hafta aldığımız o notayı silmek zorundayız .
Bu 4 gün nasıl bir yol izlersin bilemem ama bu Cuma dereceye girip o uyarı silmek zo-run-da-yız.

@Matematikhocasi hocammm kaç kilo aldın de hele kulağıma :sus:

@fatmanurkaya menü beni çok ürkütmedi okurken . Senin menüler uzun ve dolu dolu olunca bu gözüme az geldi herhalde:) yine de listeye dikkat. Cezamızı silmek için 3 e 5 e değil yüksek yüzdelere ihtiyaç var.

@arselka uykusuz çocuk zordur , uykusuz ve sürekli ağlayan çocuk daha zor. Sakin kalmaya çalış. Sen gerildikçe bu çocuğa yansır , daha da uyumaz ... daha da ağlar .
Bu arada 2 dlm ekmek unutulur mu yahu:)

Ahu060812 Ahu060812 menün biraz fazla geldi gözüme , hazır gitmiş 600 gr , onu arttırmak lazım .
Diğer meseleye gelince ... okurken içim şişti.
Bana göre değil ama anladığım kadarı ile sen biraz kızsan da çokta delirmiyorsun bu durumlara.
Bence Daydream- Daydream- çok doğru demiş. Bence direkt söylenmeli ... yarın yola çıkıyorum , çok işim var . Dönünce beklerim.
Açıkcası bunu dedim diye surat yapacak kişi zaten gelmesin bana .

@MuMu85 canım ben olsam gaz sancısını yaşamayı göze almam , yemezdim .
Menünde de ekmek fazla
Bir de krem peynir :KK43:

littlecoffeedoc littlecoffeedoc 1 lt su ne kuzum ?
Diyetin baş yardımcısı su .
Hemen yanında bi şişe taşımaya başla, bittikçe doldur . En az 2 lt.
Patates kızartmaları da :KK43:
Ve en giremediğin gün bile menünü yaz. Bu hafta son .
Bu menü ile geçen haftayı telafi etmek zor gibi ama gesin metabolizman kaynıyordur senin şimdi.

@ada81 canım hayırlı yolculuklar babacığına ... Allah kavuştursun

@kelebekolacam geçmiş olsun çook .
Asm de o iki tatlı meslektaşının olmamasına,üzülsem mi sevinsem mi bilemedim :)

@begüm75 o nasıl menüüüüü:eek: neyse yine de tebrikler ... bak yazmaya başladın buraya veeee ucundan da olsa 59 ceee demiş
Haklısın abla su içmeliyim havalar soğukken su içesi gelmiyor insanın ama şişeye doldurup içeceğim

Ütü arası hesap :işsiz:

O nota nasıl silinecek diye uykularım kaçıyooor , sizinde kaçıyooor di miii ???

Minumum .... %1.18 takım yüzdesi ile derece alabiliriz diye umuyorum . O da diğer takımlardan süpriz gelmezse.

@masumm 70 ile %2.51
littlecoffeedoc littlecoffeedoc 76.8 ile %1.54
mimu88 mimu88 77.5 ile %1.15
@fatmanurkaya 107.5 ile %1.29
saydin78 saydin78 62.4 ile %1.11
@tuba52 87 ile %1.36
Betulina Betulina 77.3 ile %1.02
Ahu060812 Ahu060812 83 ile %1.07
DelyDoly DelyDoly 86 ile %1.04
pamukskr pamukskr 68.5 ile %1.15
@Sekercikiz 63.7 ile %1.09
@kelebekolacam 75.4 ile %0.92
@ada81 73.5 ile %0.68
@Sherrysherrylady 81.8 ile %0.61 .....

En az,:deli:

O sarı kart bu takıma gelmemeli arkadaşlar.

Hesap ortada çok düşük alan takımlar olduğu gibi %1 tutturan 3-4 takımda oluyor.

Herkes tartılsın , hedeften ne kadar uzak ne kadar yakın kulağıma fısıldasın ve tartısı bundan fazla ooo lala diyen , o kaptan bana bu hedefi koymuş kasmayayım daha fazla demesin .
Cuma da kimse artıyım , sabitim diye takıma bomba gibi düşmesin .

Yüzdeler özellikle geçen hafta baz alınıp hesaplandı , o yüzden herkese eşit paylaşım söz konusu değil ... nota aldıranlar liste başı :KK51:
Oo benim 1.2 kilo vermem gerekiyor :eek:

Ay yollukları yaptım kaptan diyecek bu neee açıklama yapma ihtiyacı duydum
Yollukları bebeleri molada dışarıya çıkartmadan beslemek ve yeğenlerim için yaptım keki bitterli yaptım hiç sevmem kakaolu kek.poğaça ve Elmalı kurabiyeye bayılırım lakin zayıflamaya daha çok bayılıyorum o yüzden sadece tatları nasıl olmuş diye baktım daha da yemem.ben kendime yol içinde yoğurt muz ve yulaf karışımı alacam
.duyurulur (:(:(:

Evet ben de onun için bi uğrayayım dedim, kaptanımı üzgün kırgın ve kızgın görmek istemiyorum :)
Ne zaman geliyorsun istanbula bugün müü

Haklısın abla su içmeliyim havalar soğukken su içesi gelmiyor insanın ama şişeye doldurup içeceğim

Oo benim 1.2 kilo vermem gerekiyor :eek:
Yok kuzu yarın sabah 10:30 da biniyorum Esenlerde inecem Allah izin verirse.sen ne taraftasın.

Ay yollukları yaptım kaptan diyecek bu neee açıklama yapma ihtiyacı duydum
Yollukları bebeleri molada dışarıya çıkartmadan beslemek ve yeğenlerim için yaptım keki bitterli yaptım hiç sevmem kakaolu kek.poğaça ve Elmalı kurabiyeye bayılırım lakin zayıflamaya daha çok bayılıyorum o yüzden sadece tatları nasıl olmuş diye baktım daha da yemem.ben kendime yol içinde yoğurt muz ve yulaf karışımı alacam
.duyurulur :-):-):-)
Hayırlı yolculuklar şimdiden; Allah gani gani kolaylastırsın :KK55::KK55::KK55::KK55:
Muz kabızlık yapmasın yolda :KK64:

Hayırlı yolculuklar şimdiden; Allah gani gani kolaylastırsın :KK55::KK55::KK55::KK55:
Muz kabızlık yapmasın yolda :KK64:
Şükür kabızlık sorunum yok öyle bişey olursa diye de yanıma form çayı alırım çözer sorunu inşallah bakalım hayırlısı

@DERSAADET bana en çok mimu88 mimu88 yakın buluşma ayarlarsak ortak bi noktada haberleşiriz lakin senede 2 kez görüşebildiğim yeğenleri ve ablamı bırakıp fırsat bulabilirsem konuşuruz şimdi den bişey diyemiycem

aynı canım pazartesi sendromu bendede var:KK43:
yorgunum hafta sonu hiç dinlenemedim :skandal:
ve akşam
misafir gelecek tatlı tuzlu hazırlık yapma gerekiyor.:KK69::KK69::KK69:
işte çalış evde çalış misafirlikte çalış.
:cool: olsun halledecez artık.
Offf demee demee bendee haftasonu çok dengesizdim uykumu alamadımm bir türlü canımm Allah kolaylık versin yap yap ama sen yemee :D :D

Back
X