• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

karbonatlı keki bende daha çok seviyorum tadı daha güzel oluyor

bugün kek günüm,haftada 1 gün evdekilere kek yaparım,bu sefer karbonatla deniyeyim,1 çay kaşığımı 1 tatlı kaşığımı ölçü tam olarak nedir?

:duduk::duduk::duduk::duduk:
benim ctesi misafirlerim var çig köfte yapıcazzz
meze tarzı hazılrıycamm çünkü egelecek arkadaşımız yapıyor çig köfteyi
en büyük korkum bu oldu zararsız nasıl atlatırım onun peşindeyimmo_Oo_O

kulakları çınlasın bizimde bir arkadaş çok güzel çiğ köfte yapıyo,yanında marul,maydanoz,nar ekşisi ayran offf :kk77:
en zararsız atlatma şeklin,o gün tavuk falan ye yani protein ağırlıklı beslen misafirlerin gelmeden,belki iştahın kapanır

Günaydınnnn :KK200:

saydin78 saydin78 gerçekten kötü menü !
Ve biz bu hafta aldığımız o notayı silmek zorundayız .
Bu 4 gün nasıl bir yol izlersin bilemem ama bu Cuma dereceye girip o uyarı silmek zo-run-da-yız.

@Matematikhocasi hocammm kaç kilo aldın de hele kulağıma :sus:

@fatmanurkaya menü beni çok ürkütmedi okurken . Senin menüler uzun ve dolu dolu olunca bu gözüme az geldi herhalde:) yine de listeye dikkat. Cezamızı silmek için 3 e 5 e değil yüksek yüzdelere ihtiyaç var.

@arselka uykusuz çocuk zordur , uykusuz ve sürekli ağlayan çocuk daha zor. Sakin kalmaya çalış. Sen gerildikçe bu çocuğa yansır , daha da uyumaz ... daha da ağlar .
Bu arada 2 dlm ekmek unutulur mu yahu:)

Ahu060812 Ahu060812 menün biraz fazla geldi gözüme , hazır gitmiş 600 gr , onu arttırmak lazım .
Diğer meseleye gelince ... okurken içim şişti.
Bana göre değil ama anladığım kadarı ile sen biraz kızsan da çokta delirmiyorsun bu durumlara.
Bence @Daydream15 çok doğru demiş. Bence direkt söylenmeli ... yarın yola çıkıyorum , çok işim var . Dönünce beklerim.
Açıkcası bunu dedim diye surat yapacak kişi zaten gelmesin bana .

@MuMu85 canım ben olsam gaz sancısını yaşamayı göze almam , yemezdim .
Menünde de ekmek fazla
Bir de krem peynir :KK43:

@Dersaadet_ 1 lt su ne kuzum ?
Diyetin baş yardımcısı su .
Hemen yanında bi şişe taşımaya başla, bittikçe doldur . En az 2 lt.
Patates kızartmaları da :KK43:
Ve en giremediğin gün bile menünü yaz. Bu hafta son .
Bu menü ile geçen haftayı telafi etmek zor gibi ama gesin metabolizman kaynıyordur senin şimdi.

ada81 ada81 canım hayırlı yolculuklar babacığına ... Allah kavuştursun

kelebekolacam kelebekolacam geçmiş olsun çook .
Asm de o iki tatlı meslektaşının olmamasına,üzülsem mi sevinsem mi bilemedim :)

@begüm75 o nasıl menüüüüü:eek: neyse yine de tebrikler ... bak yazmaya başladın buraya veeee ucundan da olsa 59 ceee demiş
Allah razı olsun kaptanım sağ olun ;))))

Ütü arası hesap :işsiz:

O nota nasıl silinecek diye uykularım kaçıyooor , sizinde kaçıyooor di miii ???

Minumum .... %1.18 takım yüzdesi ile derece alabiliriz diye umuyorum . O da diğer takımlardan süpriz gelmezse.

Nare83 Nare83 70 ile %2.51
@Dersaadet_ 76.8 ile %1.54
mimu88 mimu88 77.5 ile %1.15
@fatmanurkaya 107.5 ile %1.29
saydin78 saydin78 62.4 ile %1.11
T tuba52 87 ile %1.36
Betulina Betulina 77.3 ile %1.02
Ahu060812 Ahu060812 83 ile %1.07
DelyDoly DelyDoly 86 ile %1.04
pamukskr pamukskr 68.5 ile %1.15
Sekercikiz Sekercikiz 63.7 ile %1.09
kelebekolacam kelebekolacam 75.4 ile %0.92
ada81 ada81 73.5 ile %0.68
Kedibochi Kedibochi 81.8 ile %0.61 .....

En az,:deli:

O sarı kart bu takıma gelmemeli arkadaşlar.

Hesap ortada çok düşük alan takımlar olduğu gibi %1 tutturan 3-4 takımda oluyor.

Herkes tartılsın , hedeften ne kadar uzak ne kadar yakın kulağıma fısıldasın ve tartısı bundan fazla ooo lala diyen , o kaptan bana bu hedefi koymuş kasmayayım daha fazla demesin .
Cuma da kimse artıyım , sabitim diye takıma bomba gibi düşmesin .

Yüzdeler özellikle geçen hafta baz alınıp hesaplandı , o yüzden herkese eşit paylaşım söz konusu değil ... nota aldıranlar liste başı :KK51:

Minumum .... %1.18 takım yüzdesi ile derece alabiliriz diye umuyorum . O da diğer takımlardan süpriz gelmezse.

T tuba52 87 ile %1.36

Hesap ortada çok düşük alan takımlar olduğu gibi %1 tutturan 3-4 takımda oluyor.

Herkes tartılsın , hedeften ne kadar uzak ne kadar yakın kulağıma fısıldasın ve tartısı bundan fazla ooo lala diyen , o kaptan bana bu hedefi koymuş kasmayayım daha fazla demesin .

Yüzdeler özellikle geçen hafta baz alınıp hesaplandı , o yüzden herkese eşit paylaşım söz konusu değil ... nota aldıranlar liste başı :KK51:
bosss cok ciddi hatunlar.:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

ayy iki alıntım daha vardı

@fatmanurkaya
ablacım demekki gelen ögrencinde bi iz bırakmışsınnn
ne güzelll seni hatırlaıp gelmiş , vefa bambaşka birşey herkeste bulunmuyor malesef

@arselka
arsellllll cnmmm benim oglanlarda öyleydi , öylekid erdimki bende normal insanalr gibi
yatıp , sabah kalkıcam mı acaba derdimm , 2,5 yaşına kadar gece uykusu görmedim dersem yeridir cnmmm

ada81 ada81 baban gidiyormuş cnm allah kavuştursun , eee sen niye baban varken giriltinki temizligee
valla hafta sonunu kullanmak istedim eşimde yardımcı olur diye o da sadece kızla ilgilendi onun yemeğini yedir falan uğraştı ....bide herşey bitsin artık kendimi iyice diyete vereyim istedim...

halıcalarda birazdan getireceklermiş halıları sererim biter ohhhh misss gibi spor yaparım artık bol bol yemek saatleri düzene girer... Allah başımdan eksik etmesin babamı şikayet değilde yemek saatleri tuha 2,30 mutlaka yemek hazır olacak sonra 18,30 gibi terar hazırla eşime öğle 12 hazırla akşam saat 17.00 da hazırla kızım uykudan uyanır onun ki ayrı kendime ayrı inan mutfaktan çıkamadım.. şimdi düzene girerimmm ;)))

Ahu060812 Ahu060812 Allah kolaylık versin bende kara kara düşünüyourm 3 cocukla ankaraya masıl gideceğim.benimde eşim gelmeyecek.
bu hafta asm de tek dr um 2 si izin aldı.evdede cocuklar bakıcıyla ilk defa tüm gün kalacaklar.zor bi hafta ve ben hastayım.bi kalktım yataktan böyle boğaz acısı görmedim sesim de çıkmıyor.
hemen tuzlu su yaptım gargara yaptım.kestane balına zencefil katıp bogazımda beklettim.açtım dükkanı.
Ay sağol doktorum hepimize Allah kolaylık versin inşallah gerçekten zor hazırlanmak o değil de sabah kalktım boğazımda benim de bi ağrı inşallah hasta olmam

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı ve bol eksili bir hafta diliyorum :KK24:

pazar günü menüm
Sabah (saat 11:30)
* yarım simit
* peynir
* zeytin

Akşam (saat 17:00)
* 1 kaşık bulgur salatası (metal büyük kaşıkla):duduk:
* 1 kaşık havuç salatası (metal büyük kaşıkla):duduk:
* 1 kıymalı börek :duduk:
* 1 mantarlı börek :duduk:
*1 dilim yalancı tavuk göğsü:duduk:

Son Öğün (saat 21:30)
* 1 muz

bu menü olmadı biliyorum dün gündeydim:olamaz:

ortim ekurim @Daydream15 sana yakışır bir menüm yok ama bugün daha iyi olcakHoppa
spor bakanım Ahu060812 Ahu060812 dünkü menüden sonra 60 dakika eliptik,15 dakika bölgesel egzersiz yaptım:spor:
kilomda değişik geldi şöyleki wc çıkamadım,ilk tartıldım 60,1 geldim,15 dakika sonra 59,9 u gördüm o yüzden karar veremedim:silah:
Cuma kaçtın ki Begüm fark ne kadar
günaydın kızlar mutlu haftalar , bol eksili haftalar olsun inşş
ben akşam erkenden zıbarmışım vallaa alıntılarıdma gitti aklımda kalanları yazayım

begum75 begum75 cnmmmm menü feciat olmuş ve sen bu hafta kilo vermeyi bekleme
bizim gibi zor insalarınn bünyesi bu kaçamakların bedelini agır ödüyor, hadi yedin bir çeşit yeseydin
yada bibere lokma:ukala:
:ukala::ukala:
Ausencia Ausencia kızz farkında ile degilim menü , herşeye giriyor maşallahhh
sıkma o güzel canınııı , degmiyor bazen ugruna yoruldukalrımızaaaa

kelebekolacam kelebekolacam cnm geçmiş olsun sanada
otobüslemi gelceksin 3 çocukla brilikte be hiç tek başıma yolculuk yapmadımm

Ahu060812 Ahu060812 ahh ahuuu ceylan gözlüüü ahuuu *
ne desem bilemedimmm ama gün geliyor bu yapıkalrının hiç bir kıymeti kalmıyor biliyorsun degil mi ?
benimde görümce her gün bendeydi 15 tatil ve yaz tatii boyunca ayy banus enin yemekleirn , tatlılalrın güzel
sohbetin güzel vs vsss ama şuan iki yabancı olduk yolda görsek selam dahi verecekkk durumda degiliz
yaniii kendini çok yorma hayır demesinide ögrenmeliyiz..
Merak etme masum ben misafirliklerinin hakkını veriyorum ben de onlara gidip bacak bacak üstüne atıp oturuyorum görümce hizmet ediyor şekerim yoksa hep onlar hep onlar aaa (:(:(:
Tablodaki yaşlar :KK70:

Masumm yaş 77 , boy 1.60(kısaldık tabii:KK69:) hedef kilo 50 :KK70:

Tabloya yeni üyelerde var tabii.

Masumun gelini :KK70:kaynana ile kıran kıran mücadele :KK59:

Ahunun spor çeteleside o zaman , ,

yürüyüş 20 puan

Parkta spor aletlerine 10 dk binme 15 puan

Pazar, avm .... 30 puan :KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70:

En önemliiiii madddeee :KK70:

Ahu060812 Ahu060812 not al yavrucum bunları
:KK70:
Hahahaha ilahi Harika yaaa keşke gerçek olsa
Ahu060812 Ahu060812 nasıl gidiyor hazırlık.uff yorgun yorgun yola çıkıyoruz hep.
Valla doktorcum sabah kızlar yıkandı 2 posta Elmalı kurabiye 2 posta poğoça bide kek pişti şimdi bi makine çamaşır atacam ortalığı topluysam valiz hazırlıycam ordan anneme ordan da akşam yemeğine kv ye yıkılcam öyle işte aman olduğu kadar

Bu arada Ausencia Ausencia kaptanım gerçekten ben o an sinirlensemde kendi kendime iki dakka sonra geçiyo amaaannn diyorum boş ver herşey olduğu kadar kalan kalsın bana Allah ın rızası yeter diyorum her şeyi karşılık beklemeden Allah rızası için yapıyorum aslında gerisi hikaye...

T tuba52 87 ile %1.36

Kaptanim benim anlam veremediğim bir lavabo sorunum var. Onu çözmek lazım..
Bu hafta uykusuzum spora pek asilmicam yorgunluk kilo vermeme engel olabilir.
Bana öngördüğüne ulasmak için 400 gr daha vermem lazım zira bu sabah sadece ~100 gr gitmiş.
82.2 olmusum :110:

Ay sağol doktorum hepimize Allah kolaylık versin inşallah gerçekten zor hazırlanmak o değil de sabah kalktım boğazımda benim de bi ağrı inşallah hasta olmam

Cuma kaçtın ki Begüm fark ne kadar

Merak etme masum ben misafirliklerinin hakkını veriyorum ben de onlara gidip bacak bacak üstüne atıp oturuyorum görümce hizmet ediyor şekerim yoksa hep onlar hep onlar aaa :-):-):-)

Hahahaha ilahi Harika yaaa keşke gerçek olsa

Valla doktorcum sabah kızlar yıkandı 2 posta Elmalı kurabiye 2 posta poğoça bide kek pişti şimdi bi makine çamaşır atacam ortalığı topluysam valiz hazırlıycam ordan anneme ordan da akşam yemeğine kv ye yıkılcam öyle işte aman olduğu kadar

Bu arada Ausencia Ausencia kaptanım gerçekten ben o an sinirlensemde kendi kendime iki dakka sonra geçiyo amaaannn diyorum boş ver herşey olduğu kadar kalan kalsın bana Allah ın rızası yeter diyorum her şeyi karşılık beklemeden Allah rızası için yapıyorum aslında gerisi hikaye...

cuma 60,2 çıkmıştım Ahu060812 Ahu060812
bugünde önce 60,1 15 dakika sonra 59,9 u gördüm

T tuba52 87 ile %1.36

Bakkkk ya ben hesap kitap yapayımmmmm

Burda çiğ köfteler
Mezeler .....

Ütüye dönüyorum

ben artılarımı temzilemek vede daha da eksiye inmek için elmden gelenin 40 kat fazlasını yapıyorum auscum

gelen misafirim zaten ctesi ye , en az hasarla nasıl atlatırım onun peşindeyim....

ben artılarımı temzilemek vede daha da eksiye inmek için elmden gelenin 40 kat fazlasını yapıyorum auscum

gelen misafirim zaten ctesi ye , en az hasarla nasıl atlatırım onun peşindeyim....
listede olmak büyük sorumluluk,benim gibi dışarda olana biraz daha kolay ama sizin üzerinizdeki yük çok fazla
ve sen elinden geleni yapıyosun gerçekten çok çabalıyosun,cumaya güzel bir sonuç görceksin sana güveniyorum:KK19:

T tuba52 87 ile %1.36

Kaptanim yarın sabah fisildayayim

T tuba52 87 ile %1.36

Ay tam geldim ki kızlar bomba gibi patlamak üzereyim diyeceğim, bi de ne göreyim, aus kota koymuş :KK53::KK53::KK53:
Ayyy inşallah bu portakal diyeti ile en az -1 çıkarım, inşallah :dua::dua::dua: Keşke dün başlasaydım, niyet etmiştim amma aileme gidince niyet bozuluyor :silah:
artık 4 günün kerametini umucağız :KK53: Ama auscum bu portakal diyeti dört gün ve artı cuma günü tüm kaçamakları engelleyecek bi izniAllah :halay::halay::halay:

Back
X