• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım çok teşekkür ederim bende çok mutlu oldum rabbim kimseye yaşatmasın dilerim :KK74:sende güle güle otur mis gibi olmuştur şimdi evin
Amin canim..sagol sekerim misss gibi oldu evim buram buram deterjan kokuyor yumosss kokuyor ;))) ama bende bittim resmen...spor yapmak daha kolay anacimmm ;)

Bugun esimin doğumgünü minnacciiik bir pasta aldim 2 dilim anca cikar. Sirf mum uflesin diye..oglumla esim yer..1 tane sekerpare yerim artik göz hakki :) ..izgara balik roka salatasi aksamki menum.oglani diyete soktum haftaya kampa gidecek onun için..aksam yürüyüş yapacağız beraber.
Eniştenin nece güzel yaşları olsun insallah cnm

Amin canim..sagol sekerim misss gibi oldu evim buram buram deterjan kokuyor yumosss kokuyor :KK66:)) ama bende bittim resmen...spor yapmak daha kolay anacimmm :KK66:
Ay kesinlikle temizligin kokusuna bayilirim bende benimde ev gocuyo bu hafta gorumcem gelir o gelmeden bi temizlesem iyi olucak ama o gucu hiç kendimde bulamiyorum:confused:

Ay kesinlikle temizligin kokusuna bayilirim bende benimde ev gocuyo bu hafta gorumcem gelir o gelmeden bi temizlesem iyi olucak ama o gucu hiç kendimde bulamiyorum:confused:
Yüzeysel yap canim benim gibi kendini temizligin icinde bulma . Ben nasil oldu anlamadim bi halilari gönderdim hadi perde derken kendimi dolaplarin icinde buldum hahaha ;))..misafir gidince dip köşe yaparsin...

Yüzeysel yap canim benim gibi kendini temizligin icinde bulma . Ben nasil oldu anlamadim bi halilari gönderdim hadi perde derken kendimi dolaplarin icinde buldum hahaha :KK66:)..misafir gidince dip köşe yaparsin...
Aynı ben valla sadece şu dolapları bi tozunu alayim diye başlıyorum kendimi duvarları silerken buluyorum:KK70:

Sekercikiz Sekercikiz günlerdir gözüm seni arıyor çok şükür iyi haberini aldık içim rahatladı gözün aydın tekrar geçmiş olsun :) inşallah tekrarlamaz bu sıkıntı bi daha
Canım çok teşekkür ederim bende sizleri çok özledim valla:KK74: amin ınsallah yaşatmaz rabbim birdaha boyle seyler @DERSAADET

Ahu060812 Ahu060812 3 mil leslie , 25 dk kondisyon bisikleti , 10 dk ağırlık .

Bütün hıncımı spordan aldım :KK49::KK49:

Değnekle barıştık tabii ki :KK54:

M mimu tatlım mahalledaşım :KK200: siteyi hatırlamıyorumda ... çıkmaz yoldu , boğaziçi apt :))

Menüleri alıntılamayı unutmuşum :ruh:
Geri dönmeyeyim şimdi.

pamukskr pamukskr eve dönmüş :KK200: menüde sıkıntı yoktu.
mimu88 mimu88 protokole diyetten değil benden bahsetseydin :deli:
saydin78 saydin78
:super:dünün telafisi başlamış.
@fatmanurkaya sadece 5 dlm saymıştım , şoktayım :) tartıldın mı hiç ?
A arselka sende bence masuma iyi rakip çıktın.
Unuttuğum yoktur inşallah.

Çok teşekkür ederim ablacım yani pek rahat değilim ama herşey allahtan diyorum yılda bir takip edilicek iste bakalim:KK74:@fatmanurkaya
Canim saglik icin hep takip edilmeli gogusler ben her yil eylul ayinda momografi cektiriyorum 3 yildir yaptiriyorum ...bisey yok cok sukur ama senede bir kere kontrole gidiyorum.

Back
X