- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
Canım çok teşekkür ederim bende çok mutlu oldum rabbim kimseye yaşatmasın dilerimSekercikiz canim cok sevindim cok sukur bisey cikmamis ...tatli rakibeeemmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok teşekkür ederim bende çok mutlu oldum rabbim kimseye yaşatmasın dilerimSekercikiz canim cok sevindim cok sukur bisey cikmamis ...tatli rakibeeemmm
Amin canim..sagol sekerim misss gibi oldu evim buram buram deterjan kokuyor yumosss kokuyorCanım çok teşekkür ederim bende çok mutlu oldum rabbim kimseye yaşatmasın dilerimsende güle güle otur mis gibi olmuştur şimdi evin
Eniştenin nece güzel yaşları olsun insallah cnmBugun esimin doğumgünü minnacciiik bir pasta aldim 2 dilim anca cikar. Sirf mum uflesin diye..oglumla esim yer..1 tane sekerpare yerim artik göz hakki :) ..izgara balik roka salatasi aksamki menum.oglani diyete soktum haftaya kampa gidecek onun için..aksam yürüyüş yapacağız beraber.
Canım kaptanım çok teşekkür ederim inşallah benimde umudum ve dualarım o yönde
Ay kesinlikle temizligin kokusuna bayilirim bende benimde ev gocuyo bu hafta gorumcem gelir o gelmeden bi temizlesem iyi olucak ama o gucu hiç kendimde bulamiyorumAmin canim..sagol sekerim misss gibi oldu evim buram buram deterjan kokuyor yumosss kokuyor)) ama bende bittim resmen...spor yapmak daha kolay anacimmm
![]()
Canım çok teşekkür ederimSekercikiz caniiimm cok sevindim gözün aydın...kist oluyor genelde...hic onemli değil..
Yüzeysel yap canim benim gibi kendini temizligin icinde bulma . Ben nasil oldu anlamadim bi halilari gönderdim hadi perde derken kendimi dolaplarin icinde buldum hahahaAy kesinlikle temizligin kokusuna bayilirim bende benimde ev gocuyo bu hafta gorumcem gelir o gelmeden bi temizlesem iyi olucak ama o gucu hiç kendimde bulamiyorum![]()
Hülyam eşine hayırlı yaşlar dilerim canım
@şekercikız canım geçmiş olsun genelde bir çok kişide oluyor o kistlerden ama ben takip ettirmenden yanayım.
Aynı ben valla sadece şu dolapları bi tozunu alayim diye başlıyorum kendimi duvarları silerken buluyorumYüzeysel yap canim benim gibi kendini temizligin icinde bulma . Ben nasil oldu anlamadim bi halilari gönderdim hadi perde derken kendimi dolaplarin icinde buldum hahaha)..misafir gidince dip köşe yaparsin...
Canım çok teşekkür ederim bende sizleri çok özledim vallaSekercikiz günlerdir gözüm seni arıyor çok şükür iyi haberini aldık içim rahatladı gözün aydın tekrar geçmiş olsun :) inşallah tekrarlamaz bu sıkıntı bi daha
Çok teşekkür ederim ablacım yani pek rahat değilim ama herşey allahtan diyorum yılda bir takip edilicek iste bakalimSekercikiz canım iyi haberlerine sevindim sen rahatladınmı yoksa için rahatlayana kadar tekrar kontrol yaptır tekrar geçmiş olsun
Nice yıllar dilerim, eniştenin doğum günü kutlu olsun Hülya'cım :)
Canim saglik icin hep takip edilmeli gogusler ben her yil eylul ayinda momografi cektiriyorum 3 yildir yaptiriyorum ...bisey yok cok sukur ama senede bir kere kontrole gidiyorum.Çok teşekkür ederim ablacım yani pek rahat değilim ama herşey allahtan diyorum yılda bir takip edilicek iste bakalim@fatmanurkaya