• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

doktorum ateşim çıktı ya ilaçta almamışım yanıma şu an çok fenayım neyapsam bilemedim.

hemen dökülüyorum.

sabah uçakta sabahın 8 inde peynirli sandviç çay

ara : beyaz leblebi - iç ceviz

Öğlen: mecburen sandviç bakanlıktaydım öğlen 3 e kadar. Sandviç söylediler. ben diyetteyim diyemedim tüm protoklün önünde :)

Akşam: protein çeşitleri salata yoğurt humus falan. ekmek yemedim. tatlı yemedim. kızartma yemedim hiç.

Sonra bi yeşilçay içip odama geldim. :) nasılım
Cnm geçmiş olsun git otelin doktoruna ihmal etme gece dahada artar farketmezsin

Ya kızlar benim bazen tansiyonum çok yüksek çıkıyor 140/90 150/100 gibi ama sürekli de değil gün içinde atıyorum 5 - 6 kez ölçtük 2sinde yüksek gibi. Stilizan(sakinleştirici) içince 110/80 e düştü psikolojik mi acaba dua edin bi sorun çıkmasın
Ah cnm geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun stres sıkıntı tansiyonu çok çıkarıyor hep sakın bi hayatı olmalı tansiyon sorunu olanların benimkide hep çok düşük mesela bazen bayılacak gibi oluyorum

Ya kızlar benim bazen tansiyonum çok yüksek çıkıyor 140/90 150/100 gibi ama sürekli de değil gün içinde atıyorum 5 - 6 kez ölçtük 2sinde yüksek gibi. Stilizan(sakinleştirici) içince 110/80 e düştü psikolojik mi acaba dua edin bi sorun çıkmasın
Ah cnm geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun stres sıkıntı tansiyonu çok çıkarıyor hep sakın bi hayatı olmalı tansiyon sorunu olanların benimkide hep çok düşük mesela bazen bayılacak gibi oluyorum

Canim saglik icin hep takip edilmeli gogusler ben her yil eylul ayinda momografi cektiriyorum 3 yildir yaptiriyorum ...bisey yok cok sukur ama senede bir kere kontrole gidiyorum.
Öyleyimis canım malesef ama mamografi için yasin çok genç değilmi usg yeterli dedi doktor ama şimdi sen böyle diyince kafam karıştı sende ne sıkıntı varki cnm çok geçmiş olsun sanada

Ausencia Ausencia
PAZARTESI MENUSU

SABAH (5 gun ayni)
bir portakal
Bir petsimek

OGLEN
bir greyfurt
Bir haslama yumurta
2 bardak yugurt
2 petsimek

Ara (aciktim)
2 petsimek (aksam hakkimdi)
1 portakal

AKSAM
2 yumurta
2 domates
Yarim marul
1 yogurt

50 dk yuruyus Ahu060812 Ahu060812
2 lt su (cogu sirkeli)
1 bitki cayi

Ausencia Ausencia
PAZARTESI MENUSU

SABAH (5 gun ayni)
bir portakal
Bir petsimek

OGLEN
bir greyfurt
Bir haslama yumurta
2 bardak yugurt
2 petsimek

Ara (aciktim)
2 petsimek (aksam hakkimdi)
1 portakal

AKSAM
2 yumurta
2 domates
Yarim marul
1 yogurt

50 dk yuruyus Ahu060812 Ahu060812
2 lt su (cogu sirkeli)
1 bitki cayi

@Daydream15 bacım bak bakayım uymuş mu bu çılgın kız diyete ?

Sen böyle 5 gün ye ... 76 hooop kucağında.

Back
X